|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novo ali rabljeno
1.11.2007 16:49:38   
gerilum
Rabljeno, novo? Čisto odvisno kaj pa zakaj....
Midva bova vzela nov voziček, saj sva na e-bayu našla čisto novega od rojstva naprej, ki ima tudi torbo za prenašanje in mi je res všeč, pa pride s poštnino vred 180 €... pri nas bi za ta denar dobila rabljene Quinnyje comfort XL (je ta voziček podoben tem,... sam da pač ni taka znamka) z isto opremo, pa sva rekla vzameva novega ker bo še za naslednjega otročička, pa potem mogoče še za sestrinega.

Posteljico imam še svojo, zibko tudi, stolček za hranjenje prav tako. Je takrat mama vse lepo pospravila in rekla ne bomo nič posojali, razen sestričnam če bodo potrebovale, ker bo to za naše vnučke user posted image . In je res tako... je sedaj vse še kot novo in sem prav vesela da se je vse pospravilo.

Lupinico si bom sposodila od kolegice, oblekice imam prav tako še tiste, ki sva jih jaz in sestra nosile in so sicer stare preko 20 let, ampak so sedaj še vedno iste, pa tudi bile so lepo pospravljene in so kot nove!

Se mi zdi brezveze kupovat novo.. še posebno obleke, če si lahko sposodiš ali kupiš rabljeno.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Novo ali rabljeno
1.11.2007 20:49:39   
sneška_
Za prvega otroka vse novo smo kupili in sem vse shranila.Prvič sem rela da ne bom posojala nobenemu  sem mojemu bratu  ko bojo  imeli  dojenčka ampak zdaj se parv najdlo vse za drugega mojega dojenčka. Za tamalo sem kupila zdaj samo nov hauckov voziček z torbo za prenašanje ki se spremeni potem v  zimsko vrečo za noge.

Drugač vse kar je ostalo od starejše zdaj uporabljam pri tamali.  

(odgovor članu gerilum)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Novo ali rabljeno
1.11.2007 21:10:09   
Naja30
Meni je bolj všeč, kar se varnosti tiče, da je novo. Občutek pač. Sicer pa sva za prvo hčerko kupila tavečje stvari nove (voziček, lupinico, posteljico, previjalno, stajico, pa še kaj verjetno), ker sva itak nameravala imet še enega user posted image  No in zdaj ga že pričakujemo user posted image  Oblačila pa imamo predvsem rabljena od najmanjših oblačil do cca 86. Poleg tega pa ko se je rodila, je dobila toliko stvari, od oblačil, do manjše opreme za darilo, da za naslednje dete res ne rabimo nič kupovat.

(odgovor članu sneška_)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Novo ali rabljeno
6.11.2007 13:17:26   
Anonimen
Mi smo kupili večinoma rabljeno opremo. Ponavadi kar preko oglasa, pa še stik imaš z lastniki tako, da dobiš že občutek, kako so ravnali z opremo. Kar se tiče pa vozička,pa so imeli že kar nekajkrat dnevne akcije na spletni strani Baby centra npr; včeraj je bil v akciji marela + lupinica. Je pa res, da je odvisno, ali gre za prvega otroka....LP

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: NOVO ali RABLJENO
6.11.2007 17:34:55   
jakoLUlana
jaz ne bi rabljenega.. ce imas moznost, kupi novo

(odgovor članu ataner)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: NOVO ali RABLJENO
10.11.2007 17:28:19   
glista
Zelo odvisno od koga kupuješ rabljeno stvar. Mene npr se ne da prepričati, da bi kupila te stvari od neznacev. Če pa kupujem od prijateljev, za katere vem, da ne kadijo in da dobro skrbijo za stvari, potem bi pa mogoče kupila.
Sicer sem pa načeloma za to, da se voziček, lupinica, avtosedež in jogi kupijo novi.
LP,

Pija.

(odgovor članu ataner)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: NOVO ali RABLJENO
12.11.2007 21:35:01   
MADMAX
mi smo lupinco in voziček kupili nov, prav tako skoraj vse ostalo - ogromno pa je tudi dobil za darilo, edino posteljica je "stara" - sem jo imela še jaz. user posted image   jogi pa obvezno nov. 
lupinico in avtosedež je pa po priporočilih strokovnjakov za varnost skoraj nujno kupiti novo, ker res nikoli ne veš. Mislim da je malo prodajalcev, ki bodo povedali po pravici, če je bilo kaj narobe-karambol ipd.user posted image    Sicer pa lupince ne uporabljaš le par ampak vsaj 6-9 mesecev... user posted image

< Sporočilo je popravil MADMAX -- 12.11.2007 21:38:25 >

(odgovor članu glista)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: NOVO ali RABLJENO
10.2.2008 15:32:09   
lea23
jaz sem vse kupila novo, pa mi je zdaj ful ful žal user posted image
nov voziček, novo košaro za voziček, novo lupinico, novo posteljico, novo previjalno mizo, vsa nova oblačilca, skratka vse novo. in vidim zdaj po 8 mesecih uporabe, da so vse stvari še kot nove. ampak ko jih bom zdaj prodajala, čeprav izgleda še kot novo, bom dobila za vsako stvar pol manj user posted image  quinny buzza sem kupila za več kot 400€, pa se zdaj na bolhi prodajajo po največ 200€.
sta pa zdaj rabljeno kupovala moj brat in njegova punca.. rabljeno posteljico ( brez jogija ) ki izgleda kot nova preko bolhe za 80€, jaz pa sem za čist isto dala v baby centru zdajšnjih 140€. pa kupila sta 6 mesecev rabljeno lupinico maxi cosi za 70€, jst pa sem manj kot 1 leto nazaj za novo dala 140€.
sej bi jima jst posodila stvari od moje tamale, ampak jih še uporabljamo user posted image
skratka, meni je ful žal da sem takrat tako zapravljala. ampak nisem bila sploh informirana o kakšnih trgovinah z barbljeno otroško opremo, bolha.com in podobno..

zdej ko gledam za nazaj, bi bilo veliko boljše da bi kupila rabljeno in bi ostali denar ( razlika med novim in rabljenim ) lepo šparala.





(odgovor članu MADMAX)
Neposredna povezava do sporočila: 33
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Resnična čudežna zgodba: Vaš sin ne bo pre...
photo
Na vhodu bolnišnice je mamo pričakala zdravnica in ji povedala, da sin, star en teden, ne bo preživel.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?