|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NA POMOČ -nimam dovolj mleka?
19.12.2004 20:58:30   
ancka
Moja :roza: ima jutri 1 mesec.Imam pa veliko težav z dojenjem.Zelo se trudim, da bi jo dojila čimvečkrat, mislim pa, da je njej moje mleko premalo ali pa ni dovolj kakovostno, saj malo spi in je precej nemirna.Poskusila sem ji dodati mleko čez noč in je spila 90 ml in spala 6 ur non stop.Je lačna?Ko dojim nimam občutka koliko poje, se mi zdi, da se zelo hitro zmatra in kar zaspi na joški, posledica je, da se hitro zbudi, ker se ne naje dovolj.Kaj naj naredim?Kako naj vem ali je moje mleko v redu?Naj ji dodajam?Je kakšen magični recept, da bi mi pospešilo nastajanje mleka?

Hvala vsem , ki se boste potrudile in mi pomagale, ker bi res rada uspešno dojila čimdlje, ker obe uživava!!!:bravo:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   NA POMOČ -nimam dovolj mleka?
19.12.2004 21:07:02   
total
Lepo pozdravljena,nimaš samo ti takšno težavo.Namreč tudi jaz sem imela na začetku manj mleka in sem kar začela dodajat.To se pravi,da če je nemirna imaš premalo mleka.Zato se nič ne sekiraj in ji kar dodaj.Moj :duda: je star 3 mesece in mu še vedno dodavam, ker vidim da mu včasih ni dovolj.Recepta za dojenje ne potrebuješ,sam bodi sproščena,uživaj in se lepo cartajte pa bo mleka dovolj.

Lp:rozica:

(odgovor članu ancka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   NA POMOČ -nimam dovolj mleka?
19.12.2004 21:48:23   
Dadi
meni je pomagalo če sem pila radensko-je bil kar naval mleka. Sploh proti zvečeru mi ga je zmanjkovalo. In sem takrat več pila radensko..

(odgovor članu ancka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   NA POMOČ -nimam dovolj mleka?
19.12.2004 22:09:27   
puri
Ančka,če ti zraven zaspi,jo pa probaj spet zbudit,mal jo po ličku pobožaj,pa bo mogoče spet jedla naprej! Jaz sem ga mogla tut večkrat vmes zbujat!

Tvoje mleko je sigurno vredu,bodi prepričana v to,kajti materino mleko je za otroka najboljše,kar mu lahko daš,zato ne obupaj in samo vztrajaj!
Čim večkrat jo pristavi k sebi,lahko tudi na pol ure in tako boš pospešila nastajanje mleka-to sem počela tudi sama in sem tako na koncu polno dojila celih 6 mesecev!

Vidve kar uživajta v dojenju,bodi čim bolj sproščena in veliko uspeha vama želim!:sloncek:

(odgovor članu ancka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   NA POMOČ -nimam dovolj mleka?
19.12.2004 22:33:39   
Kenny
Jaz bi rekla isto kot Puri, sploh pa imaš verjetno kmalu prvi pregled, pa boš videla, koliko se je zredila! Zaupaj si, veliko pij, pomaga tudi čaj za dojenje, če pa vsake toliko po dojenju še malo dodaš, pa ne bo nič narobe, ker boš ti bolj mirna in bo mleka več. Jaz sem tako delala, pa ima mali 11 mesecev, pa še vedno dojim!:duda:

(odgovor članu ancka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   NA POMOČ -nimam dovolj mleka?
20.12.2004 11:33:47   
Lunca1
Ojla!

Tudi jaz imam podoben problem. Čez dan še gre, zvečer pa imam občutek, da je mleka manj ali pa je manj kakovostno. Čez dan brez problema spi po 2, 3 ure, zvečer pa se vsakič takoj spet zbudi. Tako se dojiva tudi po trikrat v uri in pol. saj pol spi tudi 5 ur ali več, ampak prej je pa noro.

Njena odpustna teža je bila 2730g (nedelja), v petek je imela 2860, danes pa 2870g. Glede na to, da naj bi otrok dnevno pridobil 20g, nama je danes patronažna svetovala naj zvečer malo dodajava. Potem bomo pa videli kako bo.:ups:.

Lp Lunca

(odgovor članu ancka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   NA POMOČ -nimam dovolj mleka?
20.12.2004 18:03:10   
ancka

Moja je imela porodno težo 2580, odpustno 2500, prejšnji ponedeljek pa 3020.V sredo imamo posvetovalnico pa bomo vidli kaj nama bodo rekli.Jo bom pa dajala vsako uro na joško pa bomo vidli.Pijem pa čaj za dojenje od Hippa.

Hvala vsem, da ste se tako lepo potrudle in mi pomagale:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu ancka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   NA POMOČ -nimam dovolj mleka?
22.12.2004 2:38:01   
Annny
Manj kakovostnega mleka NI !!!;)

(odgovor članu ancka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?