|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ali lahko jem....?
21.12.2004 19:50:10   
BONI*
Hojla punce!
Imam eno vprašanje. Zanima me,če lahko jem suho sadje, ovsene kosmiče (musli), brokoli, cvetačo, grah (seveda vse kuhano), kaki, jajca, kisle kumarice,... glede na to, da polno dojim?
Sej sem prebrala že veliko o tem, kaj se sme in kaj ne, pa so informacije glede tega tako različne, da spoloh več ne vem.
Se sploh ne upam nič jesti, ker že mene za vsako figo napenja, kaj šele potem mojega :angel: Lukata
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ali lahko jem....?
21.12.2004 19:59:57   
frutka_
Mislim, da ni pravila po čem te bo napenjalo oz. napenjalo malega. :zmeden:Nekoga napenja jabolko drugega pa ne. Najbolje boš videla sama ko boš jedla razl. hrano. Ampak po mojih info. lahko ješ...skoraj nič! ;)

Jaz osebno se po porodu prehranjujem zelooo slabo, dosti slabše kot pred porodom.:nosecka:
To pa zato, ker je veliko sveže hrane "prepovedane" jaz pa ravno to obožujem. Jedla sem veliko juhic (kurjih, zelenjavnih, kremnih), krompirja, čokolade (mojega po tem ni šraufalo), ogromno sem pila vode in čaja za dojenje, pa piščanje meso, čokolino (njami!), jogurte in razne sojine napitke.
Jajčka niso najbolj priporočljiva, grah v rižeku morda ni napače...težko ti svetujem, ker moraš poslušati svoje telo.
Moj otroček je še vedno zeloo občutljiv pri prehrani. Dolgo ga je tudi napenjalo, jaz pa bi itak lahko umrla od lakote, če bi vso hrano, ki napenja črtala iz jedilnika.
Ja, mojega je napenjalo tudi po zeleni solati, takrat je še kakec bil živo zelen!Napenjal ga je rizi-bizi...saj boš sama najbolje ugotovila z izključevanjem posameznih živil.

Ne obupaj!

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ali lahko jem....?
21.12.2004 20:07:58   
puri
Boni, jaz pa jem čisto vse,pa ni nobenih problemov!
Zgleda,da je to odvisno od vsakega posameznika,zato boš morala kar mal probavat,pa boš vidla,če bo tvojmu:duda: to kaj škodvalo-počasi se bo mogel itak na vse navadit!

lp:metulj:

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   ali lahko jem....?
22.12.2004 2:36:34   
Annny
Enako kot Puri. Jem popolnoma vse in nimava nikakršnih problemov, srečnici:)

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   ali lahko jem....?
22.12.2004 10:29:47   
BONI*
Ja, pa sta res srečnici. Jaz imam že sama toliko problemov s prehrano in me napenja za vsako figo, da ni čudno, da mojega Lukata tudi.:(

Lp, Boni& Luka

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   ali lahko jem....?
22.12.2004 10:43:13   
Maxica
Jaz jem več ali manj vse, pazim pa npr. pri grahu in fižolu ter podobni hrani, ki mene napenja-se ji raje odpovem, kot da bi matralo tudi sinčka.

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   ali lahko jem....?
22.12.2004 17:52:02   
Anonimen
Jaz bi se najbolj izogibala cvetači in jajcem.
Je pa res, da glede tega ni pravila. Poskusi dopoldan kak grižljaj te hrane, pa boš videla, če ga napenja. Ampak vsak dan le po eno stvar, da boš vedela za kaj gre, pa dopoldan, da ne boste imeli ponoči muzike!

(odgovor članu BONI*)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   ali lahko jem....?
28.12.2004 16:42:33   
ruki
ojla,

ej se mi zdi da sam ne komplicirat. enako je bilo z menoj. po porodu mi je vsaka babica, teta, zdravnik predlagal drugacen sistem prehranjevanja. no in po temtakem naj nebi smela jesti nic razen krompirja. valda sem se drzala nasvetov in full mal jedla. tko da sem ful shujsala pa kar je najbolj grozno: zacelo mi je usihat mleko. po enem mesecu in pol sem se odlocila da mam dost in sem lepo presla na navadno prehrano, tako kot sem jo mela pred porodom. zdaj se pocutim veliko bolje in mleka mam tolk, da ga lahko izvazam. malega pa cisto nic ne stiska v trebuscku. mogoce je nakljucje ampak, ko sem zacela jesti normalno so se pri sincku prenehali trebusni krcki. pomembno je da veliko pijes (vode seveda) hranis se pa lahko cisto normalno.
pozdravcek:)

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako dojenček "reče" RAD TE IMAM?
Dojenček rad gleda obraze, maminega pa ima najraje, zato ji nenehno namenja nežne poglede. V bistvu vsakokrat ko dojenče...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




Nakup vozička
zamudnica

Kateri voziček ste oz. bi kupili za svojega novorojenčka?

Quinny (24%)

Stokke (4%)

Bugaboo (2%)

Maxi-Cosi (8%)

Chicco (6%)

Drugo (56%)


Število vseh glasov: 326

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!