|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   gnojna angina
23.11.2007 17:45:05   
*alja*
Danes so me klicali iz vrteca da naj pridem po njo. Imela je vročino, bila je tako boga da se je sam premetavala. Sve šle takoj k zdravniku, potem še najine ni blo, sve šle k dežurnemu tam pa polna čakalnica. Nekaj časa sedive nakar ena ženska reče naj grema naprej (še so dobri ljudje). V vrtecu je mela 38.5 tam pa že 40.5. Takoj ji je dala sirup in svečko. Dobili sva ospen in svečke za zbijanje vročine. Jas sem ji to dala ob 15.00, zdaj pa joče in joče pa pravi da jo boli trebušček. Sploh je nemorem vmirit. Pa nič noče pit pa ne pojest pa nič. Kaj je to mogoče od ospena?

Ma ful me je strah ker je že bla bolana pa vse ampak take še pa nisem vidla. Vročina ji je pala na 36.5, ampak sploh stat ne more.user posted image

Kaj ji naj ponudim al kaj naj naredim da ji bo boljše. Sam leži in risanke bi gledala pa spi polek pol časa. Nositi se neda, za igrati ji tudi ni. 

V četrtek imave ponovno kontrolo, dotečas pa mora bit doma.

Joj je boga user posted image


_____________________________

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.


Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: gnojna angina
23.11.2007 18:11:03   
nana 27
Vročina jih zdela user posted image Če bi bila na tvojem mestu, bi klicala nazaj k dežurnemu zdravniku in povedala za težavo - sploh, če je bolj zaspana.

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: gnojna angina
23.11.2007 18:29:14   
kačica
Kako pa je pediatrinja potrdila gnojno angino?
Ker naš tamalček je tudi dva dni nazaj na veliko zakuhal, vendar jaz ga prvi dan nisem peljala k zdravniku. Drugi dan sem videla, da ima ful obložen jeziček in ga peljemo h pediatrinji. In mu je naredila bris za angino. In je bil negativen. Tako, da je ena viroza. In mora samo počivati in veliko piti. in stanje je danes že precej boljše.
Fino mi je, ker naša pediatrinja vedno tehtno presodi ali je antibiotik res potreben.

Čudno mi je, da tvojo punčko boli trebuh pri angini. Ker trenutno je res veliko viroz na pohodu, vključno z visoko vročino, bruhanjem, drisko, bolečinami v trebuhu.
Jaz bi šla na tvojem mestu sigurno nazaj, ali pa bi vsaj poklicala.

Srečno! Pa eno user posted image  za tvojo princesko, da čimprej ozdravi!

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: gnojna angina
23.11.2007 21:24:36   
Anonimen
POglej, tole sem našla med drugim na sosednjem forumu o angini:


Kako spoznamo angino?
Angina se začne nenadno s povišano telesno temperaturo in bolečinami v žrelu pri požiranju. Bolečine so lahko celo tako močne, da je moteno požiranje sline. Večji otroci pogosto tožijo zaradi glavobola, mlajši pa pogosteje potožijo, da jih boli trebušček, neredko tudi bruhajo.
 
Tudi moj otrok večkrat, ko ima angino, reče, da ga boli trebušček, ampak ga potem v enem dnevu ponavadi neha. Je pa normalno, da se ne more otrok dobro počutit, če je bolan ... saj ji niti antibiotik še ni prijel. Počakaj dva dni, če ne bo slabše, je najbrž pač običajna angina.

(odgovor članu kačica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: gnojna angina
24.11.2007 8:01:32   
*alja*
Hvala!

Je že mal boljša, spala je pri meni in celo noč stokala ker jo je res bolelo user posted image !

Bogi so tile naši user posted image , kom so bolani, pa neveš jim pomagat in olajšat bolečine.


_____________________________

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: gnojna angina
24.11.2007 9:28:08   
Anonimen
Tudi moji in tudi Timi,vedno,ko je boln jamra,da ga trebušček boli.Ko ima
zelo visoko temperaturo in ko je imel gnojno angino je tudi bruhal.To pa zato,ker so mandeljeni zatečeni in ima vedno moteč občutek v grlu,kako bi se izrazila,kot,da se ti je nekaj velikega zataknilo tam prroti požiralniku in ti gre pol na bruhanje.

(odgovor članu *alja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Kdaj se vaš otrok začne spominjati?
Noben otrok nikoli ne pozabi materinega glasu. "Eden najzgodnejših spominov je spomin na materin glas."




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?