|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   BLOOM STOL?
23.12.2007 13:59:39   
jajula
a katera uporablja tale stol oz. se slisale kaj o njem? deluje kar prakticen, ampak tudi zelo drag...

http://www.busi.si/shop/index.php?page=3&skupina=22&podskupina=0&artikel=273
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: BLOOM STOL?
24.12.2007 8:19:00   
tasyo
Sem stolček videla v živo v Bušiju in mi je grozen... Tako plastičen in nič otročku prijazen se mi ne zdi. Moram rečt, da dvomim tudi o njegovi uporabnosti... Ampak mogoče ga pa katera ima, pa ti bo povedala iz izkušenj. Meni ni všeč, sploh pa se mi zdi mnogo mnogo predrag (čeprav ga ne bi kupila niti, če bi bil poceni)

(odgovor članu jajula)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: BLOOM STOL?
26.12.2007 18:53:31   
ciklame
Hej!

Haha jest sem ga tudi vidla v Bušiju in je ful luštkan Tak čist ekstra, za izkušnje pa še ne vem, imamo zaenkrat svojega prvega kandidata še v trebuhu.
lp

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: BLOOM STOL?
27.12.2007 10:48:51   
jajula
:)) tud nasa kandidatka je se v trebuhu, je pa user posted image cist navdusen nad stolom. mene pa sam skrbi ce je res uporaben od rojstva do cca 6ih let, ker je dost predrag, da bi ga mel sam za okrasuser posted image sicer pa majo u busiju dost lepih stvari

(odgovor članu ciklame)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: BLOOM STOL?
27.12.2007 11:11:53   
Taula
sicer pa majo u busiju dost lepih stvari


Lepih ja, samo so cene tudi lepe.user posted image

Meni stol osebno ni všeč..mi je preveč vesoljski.user posted image user posted image

_____________________________

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)



(odgovor članu jajula)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: BLOOM STOL?
27.12.2007 16:50:29   
kaya2007
stol je full lep, je pa precej nepraktičen, vsaj na začetku, ko otrok še ne sedi dobro. je tudi precej trd, govorim iz izkušenj, ker ga ima prijateljica in sem probala tudi svojo user posted image  dat v njega. res mi je všeč, ampak za začetek smo raje kupili bolj udoben stol, mogoče kasneje...

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: BLOOM STOL?
28.12.2007 22:11:02   
SIBI
Smo naredili cel doktorat okoli teh stolov in kasneje kupili Ikejinega Antilopa. Meni osebno ful praktičen, ker ga imam spucanega v treh sekundah, kar za vse Prima pape in podobne ne drži. Otrok ti itak ne sedi cel dan v tem stolu ampak samo kadar je. Niti ni priporočljivo imeti otroka ne vem kako dolgo v teh stolih. Mi smo za stol dali celih 15 evrov user posted image  in smo z njim ful zadovoljni!!!

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: BLOOM STOL?
14.6.2010 13:05:58   
Mož*
Odgovor pa let kasneje, pa vendar. Imamo Bloomov stolček za hranjenje Fresco (pri tretjem otroku smo imeli Prima pappa) in sploh ni primerjave. Stol je uporaben od rojstva in dolgo dolgo.
Vrhunski materiali, izjemno enostaven za čiščenje, prilagodljiv v vse pozicije, podstavek tudi slučajno ne zavzame toliko prostora, ekstremno stabilen, vrhusnki dizajn (ki pa je vedno stvar okusa), skratka izjemen stol.


_____________________________

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu SIBI)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: BLOOM STOL?
3.9.2012 9:57:17   
nitta
Da malce obudim temo, ste tale stolček uporabljale res od rojstva naprej? nekako si ne predstavljam kako bi bilo malemu pri enem mesecu v tem stolčku, je primeren za uporabo recimo ko ga ne daš spat v posteljico čez dan, da zadrema v dnevni v tem stolčku v ležečem položaju seveda? kako ste ve rešile to situacijo, ste imele malo štručko kar na kavču od začetka... Joj koliko vprašanj pride s prvo nosečnostjo :(

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: BLOOM STOL?
4.9.2012 9:39:16   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: nitta

Da malce obudim temo, ste tale stolček uporabljale res od rojstva naprej? nekako si ne predstavljam kako bi bilo malemu pri enem mesecu v tem stolčku, je primeren za uporabo recimo ko ga ne daš spat v posteljico čez dan, da zadrema v dnevni v tem stolčku v ležečem položaju seveda? kako ste ve rešile to situacijo, ste imele malo štručko kar na kavču od začetka... Joj koliko vprašanj pride s prvo nosečnostjo :(


js sm mela ležalnik, vendar v njem ni rad ležal. Zato sem kupila nekje 5cm debelo peno in jo oblekla, jo dala na kavč in je na tistem počival čez dan. Če želiš, da je malo bolj pokončno, pa pod peno podložiš, da ima glavico in trup malo višje. ampak to ti pride v upoštev samo, če imaš dovolj širok kavč. ker ko začnejo brcat in tko, ti hitro kam pobegne user posted image potem, ko so malo večji pa po večini vsi radi v ležalniku sedijo in podremajo.

Čez dan ga v kinderpet nism devala, da ne neb zamenjal dneva z nočjo.

(odgovor članu nitta)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?