|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Avtosedež - 100-tič
11.1.2005 13:29:23   
A.
Pozdravljene!
Mene pa zanima, kdaj ste začeli uporabljati avtosedež 15-36 kg. Naš malček je sedaj star 17 mes., ima dobrih 14 kg in je tako velik, da me bo v kratkem zbrcal s prednjega sedeža v avtu. O tem, da bi ga polegla, ko zaspi v avtu niti ne razmišljam več, ker nima kam dat nog. :((
Pa smo šli zadnjič v BC "pomerit", če že pašemo v ta velik sedež. In skoraj spravili prodal+jalko na oni svet. Kaj da si mislimo ipd... Sicer je ugotovila, da velik je res že dovolj, ampak absolutno premlad! Pa sem jo prosila za pametno rešitev. Svetovala je, naj počakamo. :bravo: Na kaj?! :grrr:

Brez zamere in čau čau!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Avtosedež - 100-tič
11.1.2005 13:45:49   
KIRA
tu se ne gre po starosti, pač pa po kg. zato pa so razdeljeni v skupine. če mu je zdajšnji sedež remajhen, pač treba večjega. kaj je bolj pomembno otrokova starost ali njegova varnost?
(pa take prodajalke pošlji nekam!)
Lp

(odgovor članu A.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Avtosedež - 100-tič
11.1.2005 14:41:49   
Anonimen
Eto, naš je star 3 leta in ima dobrih 14 kg. Če mu še višina ustreza, potem ni kaj.

(odgovor članu A.)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Avtosedež - 100-tič
11.1.2005 18:58:53   
*maja
Kaj pa mogoče Concordov Trimax 9-36 kg? Ko bo premajhen pa ga še naprej uporabjate kot jahača.
V sparu bo akcija točno tega sedeža od 17. do 22. januarja po ceni 28.990 SIT.

(odgovor članu A.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Avtosedež - 100-tič
11.1.2005 20:59:15   
KIRA
no ja, saj je nekaj ceneje kot običajno. ampak v testu glih nima dobrih ocen. varnost je pomanjkljiva, pa upravljanje z njim tudi - se pravi handling. komfort je zadovoljiv, uporaba je v redu, v povprečju ni glih zlata sredina, ampak je zadovoljiv. info je pa iz ADAC testa iz l. 2003, kjer so testirali 28 sedežev.
http://www.adac.de/Tests/Kindersitze/2003/Modelle/default.asp
boljše ocene imajo römerjevi sedeži, ter kiddy life plus. jaz se začenjam nagibat k slednjemu, že zato, ker ga dalj časa lahko uporabljaš v povprečju je pa ocenjen z dobro oceno.

(odgovor članu A.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Avtosedež - 100-tič
12.1.2005 13:04:58   
A.
Oj!
Tudi mi se navdušujemo nad Roemerjem oz. Maxi-cosi. opazila sem, da so ti sedeže full cenejši v Sončkovi e-trgovini. Zato me zanima, če ima katera izkušnje z nabavljanjem pri njih in kako poteka.
Spet hvala in sončen pozdrav!

P.S. Sedeži iz skupine 9-36 me ne prepričajo popolnoma, ker se mi zdi, da "pokrivajo" preveliko obdobje in ne morejo zagotoviti optimalne varnosti v vseh obdobjih (smo se že nasankali z onim 0-18).

(odgovor članu A.)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?