|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Čaji,voda...
12.1.2005 18:05:29   
leah
Moja Chantal bo v nedeljo stara 3 tedne.Malo sva se že ujeliveč ali manj pa se še loviva.Oziroma jaz,če sem čisto natančna.
Najbolj me begajo razno razni nasveti patronažnih sester,mame,sestre,moža....nekateri priporočajo naj ji dvakrat dnevno dam malo čaja ali prekuhane vode,da ne bo žejna,drugi pravijo,da samo,če full neutolažljivo joka,tretji pa,da naj ji dam bebi čaj,če ima krče.In potem sem jaz čisto zmedena in ne vem več kaj in kako.mami pravi,da sem jaz skoz pila čaje in da je bilo vse ok...dejte prosim,povejte,mi kaj ve mislite glede tega dodajanja....

Papa teja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Čaji,voda...
12.1.2005 18:53:52   
janjja
TAkole ti bom povedala. Naša je stara štiri mesece in je skoz od kar je prišla iz bolnice pila čaj - instant in to kar zajetno količino na dan. Zavedaj se da je mleko hrana in ne tekočina za odžejati. Predstavljaj si da si ti žejna.Za vse tiste ki so pa tako proti čaju, naj povem da dajte potem prekuhano vodo v flaško in ne mučit novorojenčka z žličko. Saj po žlički ne dobi nič, siromak še piti z ne ne zna. Zaradi čaja ne bo pozabil dojiti.:duda:

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Čaji,voda...
12.1.2005 20:35:54   
leah
No potem pa vredu,ji bom dala malo čaja,sej pomojem ne more škodovati.

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Čaji,voda...
12.1.2005 20:52:00   
Anonimen
Kolikor sem jaz tule brala debate, so si mnenja različna, bolj se punce nagibajo k temu, da če je otok dojen, ni potrebno dajati čaja. Naše babice pa so rekle, da če bi mamice vedele, kako so njihovi otroci željni, bi še kiklico prodale... Tega se še dobro spomnim.

(odgovor članu leah)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Čaji,voda...
12.1.2005 23:10:41   
andrejaz
Jaz mojemu Marku nisem dala do sedaj še nobene vode ali čaja. Star je pa 4,5 meseca, in je izključno dojen. Od vseh nasvetov, se mi je zdel še najboljši - Če bo žejen, bo to že pokazal

Sigurno pa je drugače, če je vročina in poletje.

:sloncek:

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Čaji,voda...
12.1.2005 23:27:35   
Veronika-3
Se strinjam z andrejoz. Sploh pa punce, kako pa mislite da si je narava zamislila zadevo? So pred davnimi časi otroci ob rojstvu dobili flaško in čaje? Pa živali ki dojijo? Mladički pijejo le mleko. Sej narava že poskrbi da ima mleko pravo in najpopolnejšo sestavo.
Probimo ne komplicirat. Nič pa seveda ni narobe, če bo otrok zaužil tekočino. Če mu ne bo pasala bo to pravtako pokazal.

Punce, life is simple, ne otežujmo si ga. Že tko mamo preveč nasvetov od vsepovsod, zakaj bi jih hotle še več. Pa zagovarjam lastno intuicijo posameznika.

Upam, da me boste poskusile razumet.

Love, Veronika z 10 mesecno :roza:

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Čaji,voda...
13.1.2005 10:18:25   
solei
Pri dojenju dobi otrok najprej bolj redko mleko, ki je za žejo, šele kasneje priteče bolj gosto in tudi bolj nasitno mleko. Zato pozimi otrok ne potrebuje dodatne tekočine (če se lahko doji, kadar on izrazi željo). Poleti pa mu lahko dodajamo prekuhano vodo ali komarčkov čaj. Ne glede na to, kako se boš odločila, ne bo z otrokom nič narobe. Poslušaj svojo pamet in svojega :duda:.

LP Solei

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Čaji,voda...
13.1.2005 22:43:01   
TaRe*
Mogoče pa centralna kurjava tudi izsuši grlo,pa tudi dojenim:duda:vmes med obroki paše malo
tekočine.Saj ni treba dat novorojenčku 50ml čaja,par kapljic,pa je .Jaz sem jima ga dajala od rojstva dalje,res pa je ,da nisem dolgo dojila.:muca:
Sem pa tud jaz tisto slišala o prodanih kiklcah.;)

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Neverjeten trik: Uspavajte dojenčka v eni ...
video
Po internetu je zakrožil nenavaden trik. Neki očka, ki je poskušal na vse mogoče načine uspavati dojenčka, je uspel z ze...
Metode uspavanja, ki škodijo otrokovemu ra...
Namesto, da bi poslušali sebe in otroka, se preveč pogosto zanašamo na mnenje strokovnjakov, sorodnikov in znancev. Le r...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?