|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dateljni in kivi-vprašanja
21.1.2005 11:27:57   
Zvončka
Zanima me, če lahko dam svoji 6 mes. punčki (prekuhane seveda) suhe dateljne? So precej sladki in se bojim, da bi bili težki za želodček. Jih imam namreč en kup, še od božičnega darila.

Še eno malo čudno vprašanje: kako se znebite črnih semen iz kivija? Jaz sem kivi precedila skozi gazo, ma itak pride sam malo sokca, rada pa bi ji dala tudi malo več kašice od kivija (zaloga vitamina C)?

Aja pa še to: kaj so vse kombinacije vsega sadja in zelenjave za dojenčka OK? A ve katera za kako kombinacijo, ki pa NE gre skupaj?

Hvala in LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Dateljni in kivi-vprašanja
21.1.2005 11:55:31   
darjatimci
Jaz bi na tvojem mestu s temi sadeži še počakala,je pretežko za male želodčke,drugače kombinacija sadežev ni tak problem,gre le zato,da je z nekaterimi bolje še počakati in jih uvajati postopno,začnemo z jabolki,bananami,od zelenjave s korenjem in svetlo zelenjavo čvetača,sladko zelje itd.

(odgovor članu Zvončka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Dateljni in kivi-vprašanja
21.1.2005 20:29:09   
frutka_
Jaz svojemu malemu še kivija nisem dajala, po nasvetu padiatra, dajem pa mu fige. So tudi sladke ampak eno figico mu včasih prekuham in dam k jabolku.

(odgovor članu Zvončka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Dateljni in kivi-vprašanja
22.1.2005 7:59:00   
BARBARA R.
Jaz sem kivi dala prvič sedaj,pri osmih mesecih.Skozi cedilo ga je mož pretlačil.
Dateljne ji dodajam po dva k jabolkom,hruški,.....seveda na drobno sesekljano,pokuhano in zmiksano.
Jaz mešam sadje,ki se mi zdi,da po okusu paše skupaj.Da bi kakšna kombinacija škodila,pa še nisem slišala.

:muca:

(odgovor članu Zvončka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Dateljni in kivi-vprašanja
22.1.2005 22:06:13   
Zvončka
Jaz sem najprej tud mislila, da kivija ni za ponujat, ma potem sem na RR prebrala, da lahko, predvsem pa v knjigi Mala paparica za ... avtorica kivi ful priporoča. Pa je to kao ena najboljših knjig za kuhanje otrokom. Zdaj pa res ne vem več:zmeden::zmeden:

(odgovor članu Zvončka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Dateljni in kivi-vprašanja
24.1.2005 10:13:52   
p@tricij@
tudi naša je včeraj prvič dobila kivi (6M) in je bila zelo navdušena nad njim. ko smo ga pospravili, je kar jokala ko ga ni več dobila.
glede sadja pa, jaz ji dajem že tudi breskve (kuhane), slive, banane, hruške, mandarine, pomaranče. včasih zmešam zraven mal keksa. zraven jabolk ji dajem tudi kuhan korenček ali pa krompir.

(odgovor članu Zvončka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Prvi mesec z dojenčkom: Zakaj je začel tol...
Dojenček, ki je bil prej »priden« in je jokal v mejah normale in predvsem, kadar je kaj potreboval, nenadoma dobi neutol...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?