|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zasvojenost
1.2.2008 17:31:16   
Gina
Poglej Lara, jaz se žal nisem nikdar poglabljala v oranžno čakro, sem se pa malo več v modro, ker ta me je večno najbolj hecala, pa tudi v zeleno, pa rumeno - ker ti dve sem pa najlažje razumela. Bela in vijolična te itak ne matrata, vsaj h kilam ne pašeta, ker sta odzemljeni. Rdeča mi je že dolgo časa uganka, ker kar pišejo o njej, ni glih res, imam pa svoje mnenje o njej, pa vendarle, dokler nisem čist zihr v to, kaj natančno predstavlja, precej bolj natančno mislim, kot zgolj: delo, egoizem, prilagodljivost in podobno, ti ne morem analizirat v nulo tega.

V vsakem primeru se strinjam s piščanc, ker kot prvo moraš sprejeti sebe, svojo osebnost, da si si fajn taka, kot si, z vsemi napakami vred. ko se boš imela rada, boš lažje sprejela tudi svojo zunanjost, ki je odraz tvoje notranjosti. Kaj pa če imaš rada svojo notranjost, zunanjosti pa ne? Hmm, vse je odraz iste reči. Razmišljanja. Telo je energija. Telo sem jaz. Moje razmišljanje ni ločeno od telesa. moje razmišljanje, mišljenje, če hočeš, prepričanja, vse to ga oblikuje - hrana je zgolj orodje za uresničevanje tega, kar telo zaradi razmišljanja potrebuje. Pa ne razmišljanja o hrani, ampak razmišljanja o življenjskih rečeh.
In ko boš imela rada zunajost, ti bo itak vseeno, če imaš 5 ali 10kg preveč. No, takrat šele se boš lahko začela ukvarjati s spremembami na sebi. Takrat ko boš to premaknila, pa itak ne boš več imela OH popadkov. Čisto normalno boš jedla, četudi bodo najbrž OH še kar tvoji priljubljeni proizvodi. Na tem temeljiš. Čisto ok je tako.

Aja, ko se ti npr. odločiš, da boš športal, (al pa kaj drugega, recimo začel hoditi v gledališče, se ukvarjal z glasbo...karkoli že), s tem sigurno nekaj narediš zase. Premakneš svoje interese, razmišljanja, ... in ker premakneš svoje misli, premikaš posledično svoje čakre. Seveda npr. z obiski gledališča manj kot npr. če kar naenkrat spremeniš life stile malo bolj kompleksno, ali svoja prepričanja, vrednote.... Samo to ni zmeraj mogoče. Dokler pa razmišljaš enako, funkcioniraš enako, rabiš enako mnogo energije na enako mnogo koncih. če se še tolk trudiš hujšat, lahko premakneš te reči zgolj na silo in zgolj za določen čas. Dolgoročno shujšat ne moreš, dokler ne spremeniš samega sebe. Ne moreš spremeniti postave, razmišljanja pa ne. Tako pa to ne gre. Mah, ne znam enostavneje povedat.

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 26
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?