|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bolečine v rokah
26.2.2008 13:46:01   
hugolina***
Že kakšna 2meseca se mi pojavljajo bolečine v rokah od komolca navzdol proti dlani pa v komolcih na notranji strani. Tako kot, da bi me nekaj trgalo taka topa bolečine dlani mam pa kr malo mravljinčaste. To se mi začne dogajat ko končam s hišnimi opravili. Pomivanje tal čiščenje kopalnice sploh, če sem mela prej opravka z vodo. Nevem a sem samo preizčrpana(Rodila sem 2krat zaporedoma obakrat s cr nazadnje pred 7meseci pa obakrat že takoj delala vse sama nimam kake pomoči razen partner). Spim zelo malo po 5, 6 ur, ker utrujenost redko čutim. Nevem a prihaja vse skupaj za mano. Čeprav utrujena nisem. Res je, da psihično mislim, da zmorem vse pa mogoče telo ne zdrži več. A ima katera mogoče podobne izkušnje. Aja pa tudi pijem premalo to se zavedam sam nevem, če ma to vezo z mojo težavo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bolečine v rokah
26.2.2008 13:54:05   
Naja30
Mogoče si res preutrujena. Lahko pa je tudi iz križa taka bolečina in mravljinci v rokah.
Jaz sem imela take probleme nekaj let nazaj, s tem da je tudi glava močno bolela. Dala sem vse vrste preiskav skozi preden so ugotovili, da bolečina izhaja iz križa/hrbtenice. Po vajah za hrbet in masažah se je vse skupaj nehalo.

(odgovor članu hugolina***)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Bolečine v rokah
26.2.2008 15:49:33   
mayy
Tudi jaz imam enake bolečine, pa mi je prijateljica rekla, da so njej zdravniki rekli da te bolečine izhajajo iz hrbtenice. Jaz opažam tudi, če ponoči spim na roki, ki me boli se bolečine in mravljinci tisti dan bolj pogosti, ali če imam kakšno čudno pozo pri sedenju, če je hrbtenica bolj ukrivljena. Bolečina se mi pojavi v rami in okolici in se širi vse do prstov, roka pa postane tudi mravljinčasta.
Je bolj zmedeno napisano, upam da sem ti kaj pomagala.


_____________________________

Biti to kar smo in postati to kar smo zmožni, to je edini cilj življenja!



(odgovor članu hugolina***)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Bolečine v rokah
26.2.2008 16:07:58   
cukr07
Ti simptomi, ki jih opisuješ se ti res lahko pojavijo zaradi težav z vratno hrbtenico. Sploh če daljši čas zadržuješ roke v takem položaju oz. opravljaš tako delo, da pride do draženja določenega živca.  Svetujem ti, da začneš delat vaje za krepitev vratnih mišic in mišic ramenskega obroča. Za sprostitev pa bi ti zagotovo koristila tudi kakšna masaža.

(odgovor članu mayy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Bolečine v rokah
26.2.2008 17:06:49   
gojska
Čim so mravljinci je hrbtenica. Probaj vsak dan naredit serijo vaj za hrbtenico. Boš vidla da bo boljš.
Pa prepričaj se, da ti ponoči ne piha z okna na roko ali čez ledvica.

(odgovor članu hugolina***)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Bolečine v rokah
26.2.2008 18:26:54   
hugolina***
Hrbtenica?A je mogoče potem k temu pripomoglo tudi to, da sem se po drugem porodu zelo zredila. Med nosečnostjo sem se za 10kg zdej 7mesecev po porodu imam pa še 7kg več kot takrat ko sem šla rodit. Skupno pa 17več kot preden sem zanosila. To zato, ker sem zaradi tašče na koncu z živci in samo jem. Res se veliko preživciram pa bol ko se trudim, da se ne bi sekirala slabše je.

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Bolečine v rokah
27.2.2008 9:01:08   
gojska
Seveda, težji ko si ,bolj obremenjuješ hrbtenico.
Glej nismo zdravniki ampak iz svojih izkušenj bi ti to rekla.
Živci in hrana to tudi poznam.
Probaj iti vsak dan v naravo. Zdaj je tako lepo v gozdu in sploh. Tam se boš najbolj skulirala, in naredi nekaj razteznih vaj ob kakem drevesu. Pojdi z otroci tudi oni bodo navdušeni. Pa še preskočiš kakšno brezvezno malico. Doma te bo vse počakal.

(odgovor članu hugolina***)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?