|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Canesten
28.8.2008 12:23:50   
jana84
Jaz sem dobila Canesten 3 vaginalne tabletke in sicer za to, da "se mi preventivno sčisti porodna pot". In jih moram uporabiti vsake tri dni eno.
Kolikor sem prebrala navodila, te tablete niso čisto nič nevarne v nosečnosti, edino kar priporočajo je, da si jih ne vstavljaš s tisto palčko, da ne bi slučajno vstavila pregloboko ali kakorkoli že.
Krema pa mislim, da popolnoma nič ne škodi, tudi če samo domnevaš, da imaš glivice...Je bolje prej začeti uporabljati, oziroma takoj ko posumiš na glivice, kajti na začetku razvoja se jih je še enostavno znebiti, ko pa se "usidrajo" je pa pravi hudič. Hvala bogu sem jih imela samo enkrat (pa še to ne med nosečnostjo), pa jih ne priporočam popolnoma nobenemu!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Canesten
31.5.2009 10:34:57   
harley
men jih je dala G zdaj ko sem v 37t ravno tako preventivno, da se mi sčisti porodni kanal. sam me pa mal skrbi, mogoče sem sam paranoična ker se bojim, da bom spregledala kakšen pomemben znak user posted image uglavnm, verjetno je normalno, da se te tablete počasi izločajo in da je posledično več kredastega izcedka. men se zdaj zdi, da včasih kar steče ven in pol takoj čekiram al je vse ql, da ni slučajno plodovnica. ne vem, kar mal se ustrašim, vsakič znova...

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Canesten
31.5.2009 14:35:27   
Monni
Če nisi sigurna pač idi na preventivni pregled, boljše to kot pa da si v skrbeh. Se mi je pa zgodilo, na zadnje ko sem jemala Canesten v 25T, da se je iz mene "usipala" voda in to tako močno, da je izgledalo kot da sem se polulala. Pa še v Avstriji smo bili, tako da smo šibali domov in k ginekologinji. Nič ni bilo narobe ampak pač reakcija na Canesten, pa čeprav sem ga že velikokrat uporabljala tudi pred nosečnostjo, take reakcije do takrat nisem imela še nikoli. Vedno pač gost bel ali grudasti izcedek, ko se tableta razgradi in izloči. 

(odgovor članu harley)
Neposredna povezava do sporočila: 28
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Kamasutra za nosečnice: najboljši položaji...
Mnoge ženske ugotovijo, da se njihov spolni nagon med nosečnostjo poveča! Odkrijejo pa tudi, da je logistika lahko nepri...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...




Ime
Miška2006

Katero ime za punčko vam je lepše:

Leja (9%)

Tara (16%)

Nina (19%)

Teja (10%)

Sara (25%)

Gaja (20%)


Število vseh glasov: 654

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!