|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako smo mamice?
3.2.2005 15:34:02   
tinadvojčica
Kako ste mlade dvojne mamice?Nič se ne oglasite ali pa kaj pojamrate!Mi uživamo pa še snegca se veselimo ko tako lepo pada!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kako smo mamice?
3.2.2005 18:33:11   
petraCBU
No, jaz še nisem mamica dvojčkov, čez nekaj mesecev pa si to obetam : )
Upam, da se na forumu najde še kakšna nosečka v dvojnem pričakovanju, da v tem času kakšno čveknemo in si podelimo občutke, veselje in skrbi (upam, da tega čim manj).
Danes me je moj G malo v slabo voljo spravil. Sicer je čisto čudovit in vse, ampak izjavil je "nosečnost z dvojčki ni normalni pojav za človeški rod in zato so težave pogostejše in riziko večji" To se mi je zdelo malo grdo (tisto o nenormalnosti, jaz pa tako ponosna na to "nenormalnost"), aja, kaj je hotel pa s težavami in riziki povedat?
Men je res tok kul tole dvojno pobrcovanje v trebuhu (se je glih v teh dneh začelo : ))
P., 18 t.

(odgovor članu tinadvojčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kako smo mamice?
3.2.2005 19:05:26   
lutka
Ja res je nekaj lepega,ko pod srčkom začutiš dve pikici.In ko se začne prvo brcanje,ki preraste včasih v pravi "fusbal":)-:)-:)-
Tale tvoj G.se je malce čudno izrazil,pa kaj hočeš.
Ti pa lahko iz lastnih izkušenj povem,da sem lažje rodila dva:)-:)-,kot pa enega:duda:.Mi je bilo dosti lažje pa še hitreje je šlo, kot pri punci.
želim ti čim lepšo nosečnost in uživaj s svojima pikicama:sloncek::sloncek:
lp

(odgovor članu tinadvojčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kako smo mamice?
3.2.2005 20:47:55   
tinadvojčica
Meni je na NS rekla zdravnica da dvojčki niso normalen pojav in naj ne pričakujem da bo med nosečnostjo vse normalno.Halo!V glavnem dobro so me prestrašili!

(odgovor članu tinadvojčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kako smo mamice?
3.2.2005 22:16:57   
lutka
Eni zdravniki so res mal čudni:zmeden:.
Tudi mene je moja g. takoj ko sem imela samo malo povišan krvni tlak poslala v bolnico.Pa sem se vredu počutla,nobenih problemov nisem imela.Tako da sem bila že en mesec pred porodom v bolnici.Mi je rekla,da me morajo imet pod nadzorom,jaz pa dve minuti stran doma od bolnice.Bedarija.Sem bila psihično bolj na tleh,kot fizično:(:( Sem že od samega poslušanja kako je katera rodila,dobila popadke:)-:)-
lp:metulj::metulj:

(odgovor članu tinadvojčica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zakaj dojenje ni vedno najboljše?
Babica je iz svojih izkušenj ugotovila, da dojenje ni vedno najboljša možnost. Ob tem je razkrila, da je v resnici najpo...
Prvi mesec z dojenčkom: Zakaj je začel tol...
Dojenček, ki je bil prej »priden« in je jokal v mejah normale in predvsem, kadar je kaj potreboval, nenadoma dobi neutol...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?