|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bakerjeva cista
30.3.2008 16:32:11   
caillou
Naša punca je pred kratkim močno padla na koleno (z vso težo), vendar je bolečina kmalu minila, tako da nismo bili več pozorni na to. Včeraj zvečer pa sem jo zaradi vročine ohlajala z obkladki in opazila na notranji strani kolena čudno za oreh veliko bulo. Ker je bila vročina že tako ali tako zelo povišana, smo jo nemudoma peljali na urgenco. Vročino so ji izbili, bula na nogi, pa naj bi bila Bakerjeva cista. Sicer sem si o tej cisti precej prebrala na netu, pa me vseeno zanima, če se je kdo od vas že srečal s tem ? Nikjer nisem točno zasledila, kako točno sploh nastane ta cista ? Je možno da pride od udarca ?
Hvala za vsako informacijo. Lepo nedeljo, caillou.

_____________________________

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bakerjeva cista
30.3.2008 17:33:27   
Naja31
Ja, moj sinko jo je imel.
Lansko leto jeseni sva z možem opazila, da ima zadaj za kolenom eno bulo, za katero sploh nisva vedela kdaj se je pojavila in kako. Bolelo ga ni nič.
Smo šli k pediatru in nam je dala nujno napotnico za otroškega ortopeda. Je rekla, da se ji dozdeva kaj je to, ampak naj raje ortoped pogleda še z UZ. Smo šli na polikliniko, zdravnik je pogledal, postavil to diagnozo in nam povedal, d aje to popolnoma nenevarna zadeva, da tega ne operirajo že 20 let, da v njegovi karijeri ni srečal primera, da bi se kaj poslabšalo in naj pustimo pri miru, opazujemo in da bo izginilo samo od sebe. In res čez nekaj mesecev je ni bilo več. Tako kot je nastala, je tudi izginila.

Če se prav spomnim nastane ker se nekaj zamaši in nabira limfa.

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Bakerjeva cista
30.3.2008 19:42:15   
caillou
Hvala Najauser posted image .

_____________________________

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?