|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zanositev po moževi bolezni
4.4.2008 12:37:23   
Anonimen
Pozdravljene!
Sem nova na tej temi in upam, da mi bo katera lahko pomagala z nasvetom.
Z možem imava že enega otroka...pred kratkim je mož izvedel da je hudo bolan in je mogel na zdravljenje..to zdravljenje poškoduje spermije, zato v tem času ne smeva zanosit, pa še potem 1 leto...tudi kasneje po zdravljenju pa je velika verjetnost, da ostane neploden..Pred zdravljenjem je oddal seme v semensko banko in tam so mu rekli, da je super in so nardili 14 slamic(če sem prav razumela, kaj to pomeni ne vem...a to pomeni , da imava 14 poizkusov?)...odločila sva se da počakava konec zdravljenja, ki bo trajal do jeseni in da bi potem poskusila z umetno oploditvijo...verjetno ti samo vbrizgajo seme al kako??? A mora tudi ženska jemat hormone za ovulacijo al ne?Saj pr nama ni bil ta problem. A je pametno, da se že zdaj naročim, ker vidim da kar dolgo vse skupi traja? Sicer ne vem kako bi blo pr nama, ker najbrž niso potrebne preiskave, saj imava že enega otroka in je jasen razlog. A ima katera izkušnjo s to umetno osemenitvjo(al kako se že temu reče?) Hvaležna bi vam bila za kakršnokoli informacijo.
anonimnauser posted image

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 4.4.2008 15:19:07 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: po bolezni
4.4.2008 13:52:01   
srki
Po mojem ne rabiš nobenih hormonov za ovulacijo.
Če si otroka želita, se že sedaj naroči, če pa ne, pa počakaj.

Drugače pa pozmam primer (mogoče gre za isto bolezen), pa je žena po zdravljenju zanosila kljub temu, kar ti opisuješ. Je bilo presenečenje za vse.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: po bolezni
4.4.2008 21:31:30   
Anonimen
Hvala srki za info in spodbudne besede.
Otroka si močno želiva...malček pa bova vseeno počakala, da gre ta prvi del moževega zdravljenja mimo, ker me sedaj on potrebuje, pa ne bi blo fajn še s temi pregledi se mešat...enkrat januarja 2009 pa bi bilo super biti noseč...pa me zato zanima kolko Časa trajajo vsi ti postopki, pa če bo dovolj časa, če bi se naročila jeseni? Seveda če bi šlo vse po načrtih.
Kaj pa pomenijo te slamice ali epruvete? Mi prosim razloži katera?
Kolikokrat pa lahko poskusiš? Kolikokrat krije zavarovalnica? Hvala
 anonimnauser posted image

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?