|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zadnji mesec nosečnosti
10.4.2008 20:30:49   
julči
Živjo punce!

Zanima me kako prenašate zadnji mesec nosečnosti?
Moram priznat da sem uživala v celotni nosečnosti (do zdaj), bil je to res čaroben čas brcik, ultrazvokov, .... zdej pa user posted image Jao, povsod me vse tišči, vsa sem okorna, ko se ponoči obračam je cel proces, vsako uro vstajam in hodim na wc, ne morem več sedet, ne ležat, nožnica oz.medenične kosti- ma tm spodaj vse me boli, se razteguje.... bi šla že kr rodituser posted image . A bo res tko še cel mesec??user posted image Punce kako to prenašate?

Mal sem mogla pojamratuser posted image





< Sporočilo je popravil Teni RR -- 11.4.2008 14:51:57 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ZADNJI MESEC NOSEČNOSTI
10.4.2008 20:52:51   
BUŠICA
ne me strašit! jaz sem v predzadnjem mesecu pa bi samo še jamrala-sej nič ni tako grozno samo ta mega trebuh...a v zadnjem še raste ali je to to?koliko vem se v 9. celo zmanjša! ne vem,nekje sem vprašala kdaj so punce imele dovolj, pa je ena odgovorila v 15.tednuuser posted image

(odgovor članu julči)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: ZADNJI MESEC NOSEČNOSTI
10.4.2008 21:25:19   
panda22
Jaz sem se zadnji mesec počutila tako dobro, da bi bila čisto brez problema še kakšen meseca ali dva noseča. Nisem imela nobenih težav in počutila sem se zelo dobro.

(odgovor članu BUŠICA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: ZADNJI MESEC NOSEČNOSTI
10.4.2008 21:36:32   
Čmrlika
No, jaz imam do pdp -ja še 17 dni, pa tud moram reči, da še nisem izjavila da bi že šla  rodit...pravpzaprav se v povprečju kar dobro počutim, imama pa večino nosečnostnih težav, ki pa mogoče pri meni niso tako izrazite...user posted image
Pa saj ni da ne bi jamrala, tudi pojamram vsakodnevo, ampak gre nekako, pa kljub slabšemu spanju in celotnemu procesu obračanja v postelji, pa wc pa to...
ne vem, sem kar vesela, ko mi kdo reče zdaj pa ti sigurno ni več, pa me vpraša bi že šla rodit,ne? Joj in pol res z veseljem povem, das mi res ni ŠE user posted image  tako hudo...

_____________________________

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu panda22)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: ZADNJI MESEC NOSEČNOSTI
11.4.2008 9:55:48   
ms3
tudi jaz se v tej nosečnosti presenetljivo dobro počutim. no ja, me napenja in tišči, pa kdaj kar peče pod prsnim košem, drugač sem pa super. prvič pa je bilo čist drugače. je blo tud kaj smotamo in ta občutek napetosti ni bil nič prijeten. sm komaj čakala da rodim, zdaj pa že komaj čakam ker vem kako lepo je ko dobiš dojenčka.

bušica v zadnjem mesecu otrok samo še pridobiva na teži in nič drugega, razvit je že. tako kot po rojstvu pridobi približno 1kg/na mesec. jaz sem prvič rodila 10 dni čez rok in v teh 10ih dneh je user posted image  pridobila 400g (ginekologinja mi je zračunala da e bo rodil otrok težak cca 3800g, imela pa jih je 4190g).

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: ZADNJI MESEC NOSEČNOSTI
11.4.2008 11:51:54   
Taula
Jaz se večinoma počutim ko kit.user posted image  Spanje..kot kdaj, bolečine..del user posted image  pač. Roditi pa še ne bi šla 2 tedna. user posted image

_____________________________

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)



(odgovor članu ms3)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: ZADNJI MESEC NOSEČNOSTI
11.4.2008 13:02:14   
Naja30
Do konca bo tako, ja. Pa še hujše. Ampak na koncu je zelo lepa nagrada za vse te bolečine in trpljenje. Zato se kar sprosti in še naprej uživaj v brcah. Ko boš rodila, jih boš pogrešala user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: ZADNJI MESEC NOSEČNOSTI
11.4.2008 13:24:05   
avrbnja3
Tudi jaz se zelo slabo počuti, napet trebuh, dosti lulanja, povrh vsega pa me ša tako močno brcain sicer ima nogice obrnjene proti rebram, tako da ko me brcne me resnično zelo zaboli.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: ZADNJI MESEC NOSEČNOSTI
11.4.2008 13:28:55   
janjček
sem 5 tednov pred porodom in se počutim kot kit. takoj bi šla rodit. glede na to, da prvo nosečnost nisem imela nobenih težav in sem prav pogrešala, ko sina ni bilo več v trebuhu, se sedaj počutim čisto drugače. vse me tišči, obračam se kot slon,itd a se tolažim s tem, da bom kmalu držala štručko v naročju. v ponedeljek imam uz in takrat zvem, koga sploh nosim

(odgovor članu julči)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: ZADNJI MESEC NOSEČNOSTI
11.4.2008 19:34:47   
Majabo
moja prva nosecnost...carska, do zadnjega sem bila kot pticek
eh...ta druga...ze od petega meseca imam take in drugacne probleme
sedaj sem 6 tednov pred rokom, kot kit in zavedam se da bo iz dneva v dan samo huje
ker nosim samo uspredaj sem kot da bi imela bojler, vsak ki me vidi se zgrozi,...no kot pravim, tako se tudi pocutim
upam damo da zadnji mesec cim hitreje mine

(odgovor članu janjček)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: ZADNJI MESEC NOSEČNOSTI
14.4.2008 15:05:33   
Pingvinčica*
Počutim se super. Poniči grem lulati 1x. Sicer se malo težje obračam v postelji, ampak sploh ni problema. Tudi na sprehode še hodim, tudi po 1h na dan. Medenica in sramna kost pa me malo bilita samo zvečer, če sem se čez dan preveč naprezala. Upam, da bo tako do konca nosečnosti.

(odgovor članu Majabo)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: ZADNJI MESEC NOSEČNOSTI
14.4.2008 15:17:55   
mojsoncek
Mah, meni ni bilo posebne krize, ce izpustim to, da sem bila malo storasta in da me je matrala zgaga. Ponoci sem vstala samo 1x, ce je bilo treba, v postelji sem se komot obracala (naceloma sem se pa zbudila tako kot sem zaspala), letala sem okrog ko zmesana vse do konca, dol me ni nic kaj ekstra tiscalo (pac, sem vzela to kot del nosecnosti in je slo). Ne vem no, meni ni bilo tezko.


_____________________________

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu Pingvinčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: ZADNJI MESEC NOSEČNOSTI
14.4.2008 18:06:40   
Naty*
Js se počutim obupno. Če bi mi kdo dal možnost, da grem jutr rodit in rodim zdravega otročka, bi šla takoj user posted image . Ne spim ponoči, ne morem podnevi, lulat hodim vsake 10 minut, trebuh mi boleče otrdeva, mali me šutira v vse organe, kamor je možno user posted image ... U glavnem komaj čakam, da bo finish (mislim pa da moj user posted image  tud, ker sm tečna ko user posted image )!

_____________________________

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: ZADNJI MESEC NOSEČNOSTI
14.4.2008 21:48:17   
Peli
Men ni nč hudga, zvečer grem bl pozno spat, zjutrej me mali zgodej dvigne, včasih mi še tud 1x ni treba vstat za WC, opoldan mal zadremam, sm karnaprej lačna, kar se kr lepo pozna na tehtnici. Počutim se kr dobr če odštejem da sm mal bl štorasta zarad trebuha, pa da mali včasih kr konkretno brcne.
Bi bla pa vesela ča bi blo vedno tako...

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: ZADNJI MESEC NOSEČNOSTI
15.4.2008 6:01:28   
polma
M;ah, jaz sem pa konec 33t, pa sem fizično zelo slaba-torej posledično tudi psihično (beri:sitna ko pes). Težko diham, rebra me bolijo, sramna kost mi pomojem razpada user posted image , skratka mal pa sem obremenjena, kaj še bo. Imam pa lep trebušček, zredila sem se malo, nosim pa nizko.  Moje prve nosečnosti se sploh ne spomnim, -sem zanosila in rodila. Tole pa....

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Resnična čudežna zgodba: Vaš sin ne bo pre...
photo
Na vhodu bolnišnice je mamo pričakala zdravnica in ji povedala, da sin, star en teden, ne bo preživel.




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?