|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: neuvidevni ljudje
23.4.2008 13:32:05   
Nyah*
Gina, Volga, Raho user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sem se nasmejala, pa si moram zapomnit, da bom znala odgovorit cez nekaj mesecev!

Misar, ane, kako vse vedo, cudno da ne govorijo, da bo se user posted image  zbolela, pa kako dojis,...., haha, kaksne prigode, da te kap!

Naja31, dont worry, naj ti bosta tvoja skratka v veselje!

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: neuvidevni ljudje
23.4.2008 21:55:55   
vaney
meni je en mesec po porodu en "prijazni" obisk rekel, da zdaj imam pravico biti debelauser posted image user posted image (pa se meni sploh ni zdelo več tako hudo).

drug obisk je bila pa ženska, ki je rodila in nasplošno ni neke manekenske postave in me je najprej, ko je prišla (2 m po porodu), pogledala v trebuh in rekla, da ni pričakovala, da mi bo toliko ostalouser posted image user posted image skoraj me je kapuser posted image


_____________________________

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: neuvidevni ljudje
24.4.2008 13:11:08   
MamiBom
IZVIRNO SPOROČILO: 2 Sraki

En hud odgovor za nazaj je v takih primerih nujen.

Ena varianta mi je prišla na misel in pomoje bi jim zaprla usta in vzela sapo: "Ja ta drugega pa še čakamo, da vn pride."

To so res eni modeli, ki popajo svoje pripombe brez pomislekov. Ja kaj mislijo, da boš pa kot model leta takoj iz porodnišnice prikorakala. Večinoma je tukaj totalna foušarija in nič drugega. Tudi meni se je to dogajalo, vendar v prvi nosečnosti. Pa jih je res težko preslišat, vendar bodi močna in si ne daj vzeti volje in samozavesti.


Evo, tega tudi jaz ne zastopim. A so mogoče tiste, ki sprašujejo take traparije, morda prišle iz porodnišnice s ploskimi trebuhi al kaj???

Naj grejo nekam. Koža ne more kar čez noč skočit skupaj, saj je logično da je to proces, ki traja malo dlje.

(odgovor članu 2 Sraki)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: neuvidevni ljudje
29.4.2008 12:02:11   
Diolica
Pozdravljene!

Men sicer še manjka nekaj dni do dneva D (7.5.), ampak že zdaj vem, da bo milijon zlobnih komentarjev s strani sorodnikov in prijateljev. Mislim, da je najlepše, da jih zabiješ tako, da odgovoriš: "Jaz lahko shujšam kadarkoli, neumnost je pa žal neozdravljiva..."user posted image

Poleg tega pa res, kaj se imajo za vtikovat kako kdo zgleda. Če mene ne moti, če mojga dragega ne moti, ne vem, zakaj moti njih...

(odgovor članu MamiBom)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: neuvidevni ljudje
29.4.2008 13:50:32   
anny1
Hallo meni so po prvem porodu vedno govorili kaka sem, kdaj bo itd, samo jaz jih nisem poslušala- mimogrede zredila sem se za 30kg, moj je rekel da ga nič ne moti pol pa tudi mene neuser posted image , drugo rundo je bilo pa kontra sem pa že rodila pa so me še vedno spraševali kdaj imam rokuser posted image -zredila za 14kg.
Tako da punce ne se sekirat sej je itak nesmiselno- važno da je dragi zadovoljen, druga pa user posted image .
Pravijo ve se vrača vse se plačauser posted image .


_____________________________

Sreča moja so moji sončki, ki sto po čudežu prišli v moje življenje....Čeprav je mami biti težko je to najlepša naloga, ki jo ena ženska lahko ima...

(odgovor članu Diolica)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: neuvidevni ljudje
11.5.2008 12:07:51   
Annny
IZVIRNO SPOROČILO: Raho

jaz vedno mrtvo hladno odvrnem- mah, ne, jaz sem tako debela...

In potem zna bit kaki pameten sogovornik, ki reče: Pa tako suha si bila...

Pa jaz nazaj odvrnem: Saj, enih par let nazaj si ti tudi boljše izgledal/auser posted image
 Hehe, tkole bi jaz povedalauser posted image user posted image

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: neuvidevni ljudje
8.6.2008 11:44:47   
tweetek
mene je tud bratec poučil da je ena bla pa čist suha in zakaj d amam še trebušček... Pa sem rekla da gotov ni mogla bit čist suha in da mi pravljice pripoveduje, ker smo imele vse v P trebuščke in je bil pol užaljenuser posted image ... Ker ni nič hudega mislu ampak pač samo ne ve kako zgleda ženska dva tedna po porodu... Tko da ni vsega za hudo vzet. Jaz si zmeraj mislim da pač ne vejo kako je. Če pa komentirajo iz foušarije in zlobnosti so pa to itak eni revni in ubogi človečkoti ki jih je treba pomilovat in se zaradi njih res ne gre sekirat. Normalno je da ne moreš imet neke dekliške postave če si pa rodila!

Te manekenke in igralke ki jih gledamo na Tv in v revijah so pa itak vse anoreksikčne in presuhe in morajo bog vedi kaj vse počet da sploh lahko zanosijo....

Me smo pa konkretne in realne ženske in mamice in je prav da mmao obline, da majo naši otročki kaj jest in možje kaj za objet! Glavo pokonci mamice, lepe ste!

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: neuvidevni ljudje
8.6.2008 18:23:39   
Anonimen
Joj kaj so eni bedni da se spusčajo v take stvari jest takim sploh tisitm ki se niso rodile rečem   "jest sm rodila kaj je pa tvoj izgovor".Pač eni so bedni nimas kej pa brezveze da se sekiramo zarad tega glavno da imamo svoje otročke zdrave samo to je vazno.

(odgovor članu tweetek)
  Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: neuvidevni ljudje
9.6.2008 22:58:43   
wing
Mene je sestra v porodnišnici večer po porodu, ko sem na hodniku pred vrati za ctg telefonirala, vprašala, če čakam ctguser posted image  Zdaj mi je to neskončno smešno, takrat pa surka do tal, na koncu jezika pa" Ja, ti kramp tumpast, na ctg čakam, pridi me priklopit!!!!!!!"user posted image user posted image user posted image user posted image

Primer št.2, par tednov po istem porodu en model, od mojega nek pajdaš:"Vi ste pa spet naročili?" user posted image  Surka do tal -drugič, na koncu jezika pa:"Ja, ti teslo, zmagal si!"

user posted image user posted image user posted image user posted image

Always look on the bright side of life!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: neuvidevni ljudje
10.6.2008 11:06:20   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: LARA

Danes smo šli na sprehod in srečamo eno znanko. Pa pogleda starejšega sina, pa voziček, pa mene in pravi, da ji nič jasno, kaj je to v trebuhu, če je dojenček v vozičku. Nahjprej mi kar ni bilo jasno kaj misli. Jaz sigurno ženski ki je ravno rodila ne bi komentirala trebuha.



js bi zih rekla. v mojem trebuhu je karamela! hočeš malo?


user posted image  user posted image , ta je pa svetovna. Si moram zapomniti user posted image  user posted image  user posted image .

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: neuvidevni ljudje
10.6.2008 21:32:55   
picola1
Mislim, da večina takšnih ljudi, ki blekne nekaj takšnega, ne reče tega zato, ker hoče nekoga prizadet, ampak pač enostavno ne razmišljajo, da bi lahko bilo drugače kot to, da je ženska noseča...Najbrž jim je nerodno, ko vidijo, da so usekal mimo. Jst takšnih ne obsojam, sem se pa iz tega naučila to, da nobeni, za katero pa res nisem 100%, ne rečem kaj v zvezi s tem...Ponavadi skoraj vedno napelje beseda potem na to...
Ostali (po moje v manjšini) pa rečejo to zato, da bi to osebo prizadeli (iz kakršnega koli razloga že...), no, takšne pa obsojam. In takšnim je treba kaj povedat nazaj, še bolje pa se je nasmehnit in si mislit, da je ta oseba pač po svoje uboga.
Je skoraj normalno, da te takšne stvari prizadanejo, še posebej če si obremenjen s svojo postavo in kg, zato je treba razčistit tut v svoji glavi malo. Ženske smo pa itak mahnjene na tiste kile.
Meni je enkrat tut rekla soseda, če bomo dobili dojenčka, jst pa sem bila samo napihnjena zarad pms-a. In sem bila malo užaljena, ampak sem se vseeno temu nasmejala. In se še danes nasmejim, ko pomislim na to...J... ga...eni pač niso taktni, kaj čmo...user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: neuvidevni ljudje
11.6.2008 10:08:19   
Suzy.
No, da te potolažim. Mene je mož par dni po porodu vprašal kdaj bom ta drugega rodila.  Sem mislila, da ga bom na mestu ubila. user posted image

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: neuvidevni ljudje
11.6.2008 11:46:35   
izgubljena_ovcka
No, jaz mam še dober teden do roka in kadar srečam kakšne "znance", ki me pač že lep čas niso videli, vsi debelo gledajo in komentirajo "kako ogromen trebuh imam" in "če sem sigurna da bo samo eden"... ponavadi so to seveda desci, ki tako lai tako nimajo pojma... Jaz vedno odvrnem da so tudi oni "precej piva popili odkar smo se nazadnje videli in da tisti, ki se ukvarja sam s sabo bo cel dan dovolj dela imel..."

Kaj bo pa po porodu me pa gladko boli... saj eni ljudje nimajo namena bit nesramni, le mati narava v njihovem primeru ni bila najbolj radodarna z taktičnostjo in sposobnostjo izražanja...

(odgovor članu Suzy.)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: neuvidevni ljudje
17.6.2008 13:31:44   
bela lilija
ma ja, človek ne more verjet kak so ene pametne.

jaz sem sicer šeuser posted image  (30T). zredila sem se za moje pojme preveč(16kg), pridobila kar fajn na  riti... trebuhšček se mi je pa tudi hitro poznal...
pa mi sedaj vsi govorijo:"a ti si ziher,da nista dva?" ma halo, ja menda pa te. razen če se gre en skrivalnice. user posted image

in ne dolgo nazaj je prišla k nam ena tetka, ko ima sama 2 otroka-mojih in sestrinih let, pa niti pozdravla ni,kak je noter prišla se je začela dret-zafrkavat:" ja,kaj pa je stebi, da si tak debela?" pa bi bilo vse ok, a sem tisti dan z levo nogo vstala in nasploh mi je šlo vse narobe, tak da sem jo en čas gledala, pol pa ji kar nazaj zabrusla: "ja, pizuser posted image  stara, blesava, ma kaka pa si te ti bla ko si bla noseča?!?!" pol so me pa vsi samo gledali.

tako da... noseče ali tik po porodu, saj same vemo kak je in kake "kosmate" jezike ima folk, tak da jim je treba res nekaj oring nazaj zabit,ker drugače samo poduser posted image ! In ne se sikirat, trebuščki bodo že šli (čeprav mene kar pošteno skrbi kaka bom zglegala po porodu-sem bla prej suhica, ko pa že zdaj skačem po tehnici in upam, da mi ne kaže nevem koliko več-pa ne me prosim narobe razumet-jem normalno in ko telo to potrebuje.)

(odgovor članu izgubljena_ovcka)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: neuvidevni ljudje
21.6.2008 12:22:44   
Anonimen
Ravno to se je meni včeraj zgodilo.Rodila sem pred 12 dnevi,pa me sreča soseda,ko sem šla iz trgovine.Že na daleč me gleda,ko pa pridema skup mi pa reče,če sem noseča,da sem se tako zredila.Pa sem ji kar se da prijazno povedala.da sem pred nekaj dnevi rodila.Ona pa to ni vedla.Sem bla jezna ko hudič.Normaln,da se ti še pozna trebuh,sej ne more kr splahnet.Mater,kak so nekateri ljudje blesavi.Mal je mankal,da ji nisem rekla,da nej sam sebe pogleda kaka je.user posted image

(odgovor članu bela lilija)
  Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: neuvidevni ljudje
21.6.2008 22:33:17   
picola1
Joj, ženske, ne bit tolk občutljive, no..., sej večina folka ne misli nič slabega...user posted image (pa sem misla, da se jst obremenjujem s svojimi kilami pa vidm, da se ne)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 66
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:





Seks po porodu: Ste vedeli?
Približno šest tednov po porodu, ko se konča čišča, naj bi par spet lahko pričel s spolnimi odnosi. Moški seveda nekolik...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?