|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ste odkrite?
8.5.2008 14:23:18   
ženska
Že nekaj časa me daje, da vas vprašam, če ste pri vseh teh odgovorih odkrite, iskrene in da res tako mislite. Hočem povedati, da je včasih nasvete ležje dajati in ljudi tolažiti, jim dajati upanje, kot pa to v resnici realizirat. Iz nekaterih odgovorov je moč razbrati, da imate popolno življenje in da ste res perfect od perfect user posted image user posted image .
Jst npr. včasih dam kakšno vzpodbudno besedo, pa čeprav mislim, da je sama v realnem življenju ne bi znala uporabit, izvedet.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ste odkrite?
8.5.2008 14:25:54   
baguSka
Ste odkrite?


Zaenkrat se pokrita. Ker se ni tok vroce..

(odgovor članu ženska)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Ste odkrite?
8.5.2008 15:29:05   
piamaria
ženska in ostale...perfect life v realnosti ne obstaja oz. kratek čas, katera reče to  se laže sama sebi.
Nekaterim gre zelo ok, drugim slabše tretjim pa zanič.
To je to, tukaj pa itak delimo mnenja in izkušnje, seveda je lažje napisati kako lepo ti je, kot kako zelo te nekaj boli ane?

Ma ne vem, mi živimo realno, spontano, se imamo radi in tako tudi delujemo že vrsto let.
Kaj ti nekdo na forumu piše o resnici in o pravici pa...besede in besede.

Forum je, da se krepimo si pomagamo in izmenjamo izkušnje. Se tolažimo in se smejemo, Že tako je življenje krato:)
user posted image Jazb sem zelo realna, kar preveč...direktnost pa me vedno stane jauser posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Ste odkrite?
8.5.2008 15:29:14   
mihaelao
Jaz odgovorim takrat, ko imam občutek, da lahko s svojimi izkušnjami pomagam ... in seveda iskreno. Nisem takšna oseba, ki bi tlele gor 'afne guncala' in pametovala v tri dni. Večinoma si samo poiščem kakšne nasvete zase. Tudi mene kdaj kakšni odgovori ali pa zgolj neumesne opazke zmotijo ...

_____________________________

Nič ni lepšega od današnjega dne ...

(odgovor članu ženska)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Ste odkrite?
8.5.2008 16:02:54   
Katey
Pri tistih odgoovorih kjer lahko napišem iz izkušenj ja, tam kjer pa nimam pojma se pa ne javljam. Dejstvo je, da v realnem življenju ni samo lepo in sploh in oh so vsi idealni, ne mene to ne bo noben prepričal, mislm da je najpomembnejše da znaš najdt eno tako varianto da je za tvoje najbližje najboljša, enkrat en popusti drugič drug, zaenkrat nama uspeva najdt tako varianto da nama je super. Pridejo pa tud nasprotovanja o ja, takrat je pa user posted image .user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ženska)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Ste odkrite?
8.5.2008 16:21:22   
Anonimen
Še prevečuser posted image

Perfect life pa nimam, sem si pa nardila dobrga. Sem zadovoljna, včasih bolj, včasih manj. Sam očitno tega ne smeš povedat k se hvališuser posted image
Pač jamrajoči gen kako nam je hudo na tem svetu mi manjka. Pa se mi je veliko grdih stvari zgodilo v življenju, sam kaj nej zdej......sama seb se smilim al kako? Življenje teče naprej, na nas je da si ga olajšamo pa nardimo tacga da bo nam všeč.
Recimo meni se zdi da jaz dobro živim, nekdo bi pa znorel da ima tak življenje k jst. Ljudje pač različno gledamo na to kaj je dobro življenje.

Lepo bi blo k bi bili vsi zadovoljni s svojim, oz. se potrudli da pridejo do tega da bodo zadovoljni.

Drgač pa ni preveč zdravo vse kar se kle gor piše resno jemat. To je pač forum. Ne realnost. Je pa dober odsev realnostiuser posted image

(odgovor članu Katey)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Ste odkrite?
8.5.2008 17:10:53   
Anonimen
Kako ni popolnega življenja? Seveda je, moje user posted image user posted image user posted image . Hecam se, seveda.

A veš kako, vedno je lažje govoriti, če stojiš ob strani. Ker nisi čutveno vpleten in zato stvari vidiš drugače kot tisti, ki ima tisti trenutek en določen problem. Pa mogoče včasih tudi, ker si tisti isti problem že dal skozi in veš, da je na koncu rešitev, da je treba sao nekaj narediti proti temu. Je pa lažje govoriti kot to isto uresničiti, seveda, ravno zato, kar sem napisala zgoraj - ker si le opazovalec, nisi čustveno vpleten. Včasih kot opazovalec vidiš stvari v povsem drugačni luči, bolj jasno, kot pa nekdo, ki se trenutno ukvarja z določenimi problemi. 
Sicer pa kar napišem tudi mislim, včasih napišem kaj tudi v navalu čustev in po razmisleku vidi, da le ni vse tako, kot moja prva reakcija, včasih pa tudi skozi odgovore drugih spoznam kaj novega o sebi, drugih in svoje mnenje tudi spremenim, če se mi zdijo mnenja drugih relavantni.

Je pa tako, da imamo vsi ljudje probleme, takšne in drugačne, kako jih rešujemo (če jih sploh) je pa zelo odvisno od našega karakterja. Nekaj kar je meni povsem samoumevno in naredim z levo roko, bo nekomu drugemu najtežja stvar na svetu, ker smo si različni, po karakterju, okolju, v katere živimo, vzgoji, izkušnjah,...

Sem pa glede sebe npr. ravno na RR ugotovila, da včasih dam kakšen nasvet, ki bi ga najbolj morala sama upoštevat - ni namenjen toliko tistemu, kateremu ga pišem, ampak bolj meni, kot vzpodbuda, da se končno brcnem v rit in nekaj ukrenem user posted image user posted image user posted image .  

(odgovor članu ženska)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Ste odkrite?
8.5.2008 17:20:33   
Mandek
Forum je, sploh, če deluješ pod neznanim nickom, dobra zadeva za to, da se predstaviš v luči, v kateri se drugače ne znajdeš...Si pa v tem primeru lažeš sam. Pri meni je tako, da izpostavim dober dan ali dobre notranje občutke, ne zanikam pa, da slabih nimam. Včasih kaj pohvalim, rečem kaj pozitivnega, naslednji dan pa se pokaže ta stvar za napačno in potem pišem tudi o tem. Neresnična dejstva? Ne bi rekla. Gre za klepetalnico, podobno kot takrat, ko gremo s kolegicami na kavo in debatiramo. Vedno je tako, da zadeva, ki jo na eni strani hvališ, na drugi skriva svoj pravi obraz. Popolno življenje? Zanimivo, nikoli si nisem bila na jasnem, kaj to predstavlja. Če je to, da sem srečna s partnerjem, da pričakujeva bebo, da sem tik pred diplomo in da nama bo najbrž uspelo, popolno življenje, potem ga imam. Če pa je popolno življenje denar, hiše na morju, pregrešno dragi avtomobilo,...no, potem ga pač nimam. 
Je pa najbolj važno, da sem odkrita doma in da nam ratujeuser posted image


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Ste odkrite?
8.5.2008 17:26:06   
dory
Še preveč...to pa se pa rado izkorišča...

(odgovor članu Mandek)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Ste odkrite?
8.5.2008 17:39:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Mandek

Forum je, sploh, če deluješ pod neznanim nickom, dobra zadeva za to, da se predstaviš v luči, v kateri se drugače ne znajdeš...Si pa v tem primeru lažeš sam.



Samo se mi zdi, da se v končni fazi vedno pokaže, kaj je kdo, bistvo njegove/njene osebnosti, pa če se še tako trudi biti nekdo drug. Razen če ni res en hudo dober igralec, ampak taki igrajo tudi v vsakdanjem življenju. Hočem rečt, da lahko še tako skrivaš, nakladaš, ampak slej ko prej se najde kakšna tema, ki te spravi iz tira in kjer se zapleteš v svoje lastne izjave. Pa še nekaj uporabnic je tu gor, ki imajo sokolje oko in si vse zapomnijo, tako da je brezveze lagati, ker te najdejo user posted image user posted image user posted image .

Za tiste, ki jih jaz pozna v resničnem življenju, pa sodelujejo tudi tu na foruu, lahko irne duše rečem, da so isti  v vsakdanjem življenju kot tudi v virtualne.

(odgovor članu Mandek)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Ste odkrite?
8.5.2008 17:49:21   
Anonimen
Že nekaj časa me daje, da vas vprašam, če ste pri vseh teh odgovorih odkrite, iskrene in da res tako mislite.


Ja, kako naj pa mislim drugace...user posted image ?

Odkrita? Napol. V tem kar povem. Neodkrita v tistem, cesar ne.

(odgovor članu ženska)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Ste odkrite?
8.5.2008 17:51:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica

IZVIRNO SPOROČILO: Mandek

Forum je, sploh, če deluješ pod neznanim nickom, dobra zadeva za to, da se predstaviš v luči, v kateri se drugače ne znajdeš...Si pa v tem primeru lažeš sam.



Samo se mi zdi, da se v končni fazi vedno pokaže, kaj je kdo, bistvo njegove/njene osebnosti, pa če se še tako trudi biti nekdo drug. .


Ja, taki smo....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Ste odkrite?
8.5.2008 17:53:37   
SINEJA
Res je,da poplnega življenja ni.Kdor pravi da živi kot v pravljici laže.Vedno je nekaj kar te moti,kar bi spremenil in drugače naredil.Sama zase lahk rečem,da sem srečna,vendar so tu malenkosti,ki včasih kalijo srečo,vendar jih z pozitivnim mišljenjem skušam potisniti na stran.Včasih me razjezi mož,čeprav je zlatuser posted image ,ni pa popoln(tudi sama nisem,se zavedamuser posted image ),včasih me razjezita otroka(mogoče od njiju preveč pričakujem,ampak želim jima samo dobro,kot vsaka mama),včasih me razjezi sosed,ki zjutraj kosi travo,ko jaz spim(po nočni službi),včasih mi dan pokvari svakinja,včasih tašča(ki je sicer vredu,ampak saj veste,včasih te vse moti,še veter zuni(jeziš se zakaj mora biti vetrovno,ko pa bi bilo brez vetra tako sončno.Vem ,to so samo malenkosti,ki ti včasih pokvarijo dan,lahko je v službi naporno,lahko je....Ampak odkar sem prijavljena na ringa rajo in prebiram kakšne težave imate nekatere s svojimi bližnjimi,predvsem z partnerji vem da sem srečen človek.Morda tudi zato,ker imam postavljene svoje meje do katerih si dovoljujem.Nikoli ne bi dovolila žaljenja s strani partnerja ali tašča ,niti svojih staršev.Sama spoštujem druge in pričakujem enako od njih.V nasprotnem primeru poberem šila in kopita in grem(seveda z otrokoma se razume).Mogoče imam srečo v tem,da imam kam in da  z mojim osebnim dohodkom kar spodobno živim.Mislim da je ravno v tem velik plus.Opažam (pri branju postov)da najbolj partnerji manipolirajo z tistimi,ki nimajo za preživetje oziroma so brez službe in brez podpore domačih.Včasih ne morem razumeti,ko opisujete svoje partnerje,češ,da žali vaš osebni izgled,da vas daje v nič,da popiva okoli in da vas vara.Ne morem razumet,da lahko nekdo živi z tako osebo,da z njo(njim)spi,seksa....Meni bi se želodec obračal.In zato lahk rečem,da se mi vse trpinčene ženske in tudi moški smilite.Pomagala bi vsem ,če bi bilo to mogoče.Vem da to ni realno,ampak vendar.Sem mnenja,da vsak,ki daje dobro,naj bi dobro tudi dobival.Vendar je v realnosti na žalost drugače.Škoda,da se ne najdejo skupaj enako misleče osebe,bi bilo vsem lažje.
Upam in želim si da ostane tako kot je,čeprav ni idealno!

(odgovor članu Mandek)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Ste odkrite?
8.5.2008 18:25:45   
baguSka
Drgač pa ni preveč zdravo vse kar se kle gor piše resno jemat.


S tem se pa definitvno strinjam. Se mi zdi, da nekatere forum res prevec osebno jemljejo..

Ampak se vedno pravim: dokler ni prevroce, se ne odkrijem.. Nikol recimo nisem lagala na forumu, ker to nekako kar ne znam.. kaj pa vem. Vcasih se mal hecam iz kaksne teme, ampak to se itak ve kdaj je. Vcasih pa je kaksna tema, v kateri se tudi ornk razkrijem.. Vcasih ze kr mal prevec, ker ne pazim. In potem sem se tud sekirala ze, da sem se prevec odkrila oz da me zdej poznate precej golo. Ne vem za vse, ampak nekatere tuki na forumu, mislim da kar precej.. Pa se (zdele trenutno ne sekiram nic). Takrat ko ze objavim svoj post in ga pomoznosti se enkrat preberem, si pa recem najprej: hudica a sm mogla it v take detajle.. pol se pa mogoce potolazim s tem, da sem mogoce s svojimi izkusnjami komu mal 'pomagala'.. Al pa konc koncev tud ce nisem - sej je vseen. Vcasih je pa tud men lazi, ce dam kej iz sebe.. oz da se mal odkrijem, da mi ni prevroce.. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Ste odkrite?
8.5.2008 19:30:08   
nuala
Ja, sem odkrita.
Je pa res, da je včasih moja prva misel "ja pro... kura zmešana", odgovor pa poskušam napisat večinoma kolikor mogoče tolerantno in obzirno( ker ni nikjer rečeno da je moje mnenje tisto tapravo ).

_____________________________

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu ženska)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Ste odkrite?
8.5.2008 21:32:15   
pikalonca
IZVIRNO SPOROČILO: mihaelao

Jaz odgovorim takrat, ko imam občutek, da lahko s svojimi izkušnjami pomagam ... in seveda iskreno. Nisem takšna oseba, ki bi tlele gor 'afne guncala' in pametovala v tri dni. Večinoma si samo poiščem kakšne nasvete zase. Tudi mene kdaj kakšni odgovori ali pa zgolj neumesne opazke zmotijo ...

Se podpišem.user posted image

_____________________________

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem.

(odgovor članu mihaelao)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Ste odkrite?
8.5.2008 21:54:05   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: ženska

je včasih nasvete ležje dajati in ljudi tolažiti, jim dajati upanje, kot pa to v resnici realizirat.


Točno tako. V življenju je vedno tako, da dokler sam ne prideš v določeno situacijo, imaš lahko 1000 dobrih nasvetov in daješ upanje.
Zase lahko rečem, da sem odkrita. Sodelujem itak na forumih, kjer se sprašuje o nasvetih in tukaj itak nimaš za biti odkrit ali ne. Drugače pa sem odkrita, ja. Tako nizke samozavesti še nimam, da bi morala na forumu lagat, da bo nekdo mislil, kakšna faca sem. Imam pa občutek, da nekaj takih je na rr.

(odgovor članu ženska)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Ste odkrite?
8.5.2008 21:55:52   
Suzy.
Odkrita ja seveda. Čeprav ne odgovarjam prav pogosto. Je pa res, da se včasih zgodi, da za kakšno stvar misliš, da veš, kako bi reagiral in kaj je prav. Ko pa si potem enkrat sam v enaki situaciji pa odreagiraš povsem drugače.
Meni se zato največ zdijo vredni odgovori tistih, ki so že kdaj bili v enaki situaciji, kot je tista, katero komentirajo.

(odgovor članu ženska)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Ste odkrite?
8.5.2008 22:11:03   
lelaval
Drgač pa ni preveč zdravo vse kar se kle gor piše resno jemat.

S tem se pa definitvno strinjam. Se mi zdi, da nekatere forum res prevec osebno jemljejo..


Sta vse napisale v 2 stavkih - se kar podpišem

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Ste odkrite?
8.5.2008 22:37:41   
andie
Že nekaj časa me daje, da vas vprašam, če ste pri vseh teh odgovorih odkrite, iskrene in da res tako mislite.


japuser posted image
Lahko vidiš po mojih dosedanjih pisanjih, da pr nas ni perfectuser posted image user posted image

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Ste odkrite?
9.5.2008 21:28:13   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Še prevečuser posted image

Perfect life pa nimam, sem si pa nardila dobrga. Sem zadovoljna, včasih bolj, včasih manj. Sam očitno tega ne smeš povedat k se hvališuser posted image
Pač jamrajoči gen kako nam je hudo na tem svetu mi manjka. Pa se mi je veliko grdih stvari zgodilo v življenju, sam kaj nej zdej......sama seb se smilim al kako? Življenje teče naprej, na nas je da si ga olajšamo pa nardimo tacga da bo nam všeč.
Recimo meni se zdi da jaz dobro živim, nekdo bi pa znorel da ima tak življenje k jst. Ljudje pač različno gledamo na to kaj je dobro življenje.


Se podpišem. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Ste odkrite?
9.5.2008 21:34:52   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: ženska

Iz nekaterih odgovorov je moč razbrati, da imate popolno življenje in da ste res perfect od perfect user posted image user posted image .



Iz katerega odgovora točno si pa to "razbrala"?

(odgovor članu ženska)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Ste odkrite?
9.5.2008 21:50:40   
silvya
IZVIRNO SPOROČILO: ženska

Že nekaj časa me daje, da vas vprašam, če ste pri vseh teh odgovorih odkrite, iskrene in da res tako mislite. Hočem povedati, da je včasih nasvete ležje dajati in ljudi tolažiti, jim dajati upanje, kot pa to v resnici realizirat. Iz nekaterih odgovorov je moč razbrati, da imate popolno življenje in da ste res perfect od perfect user posted image user posted image .
Jst npr. včasih dam kakšno vzpodbudno besedo, pa čeprav mislim, da je sama v realnem življenju ne bi znala uporabit, izvedet.


Toraj nisi odkrita. Zakaj pa misliš, da bi morali drugi biti? Kako lahko daješ nasvete o nečem, o čemer nimaš pojma?
A lahko rečeš, da so klobase dobre, če jih nikoli v življenju nisi jedla?


(odgovor članu ženska)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?