|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Razgovor za službo
13.5.2008 13:55:16   
* Mateja *
Čau!
V četrtek me čaka pvi razgovor za službo, in to je bila moja prva prijava na razpis. Zdej pa ne vem kaj naj pričakujem. Kaj vsakega povabijo, al sam izbrane, kako naj se oblečem, naličim, kako naj govorim,..,... Ne se smejat, sam gre za prvo službo.

Hvala vam!!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Razgovor za službo
13.5.2008 14:07:06   
Anonimen
Predvsem se dobro pripravi. Ne vem, za kakšno delo si se prijavila, ampak če imajo kakšno internetno stran, preštudiraj, kakšna so njihova delovna področja, katero zakonodajo je potrebno poznati (in jo malo preglej, da vsaj okvirno veš, o čem govoriš)...

Urejenost se mi tudi zdi fajn, ne preveč zapeto, v kavbojkah pa tudi ne user posted image user posted image user posted image . Čeprav eni res pridejo na razgovore v kavbojkah in z žvečilnim v ustih user posted image user posted image user posted image .

Pa tako lahko gledaš: tudi če ti ne uspe, je to en zelo fajn in dober trening za v prihodnje.

Aja, povabijo pa odvisno, če je 5 prijavljenih, povabijo vse, če jih je 500, pa pač najboljpe kandidate glede na prijave.

Srečno. 

(odgovor članu * Mateja *)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Razgovor za službo
13.5.2008 14:10:11   
jajula
ponavadi kadrovska služba naredi prvo selekcijo in na razgovor povabijo kandidate, ki glede na življenjepis ustrezajo delovnemu mestu.
potem sledi drugi krog, kjer je izbor že ožji. v nekaterih podjetih  na prvem razgovoru srečaš le predstavnike kadrovske službe in šele  v drugem krogu srečaš svojega nadrejenega, ki te intervjuja.  nekje pa je vseskozi zraven  nadrejeni.

glede oblačila je pa čisto odvisno za kakšno delovno mesto gre. ampak načeloma pejt tko oblečena kakor bi hodila oblečena vsak dan v službo.
jst recimo ne maram kostimov in mislim, da ženska lahko zelo urejena zgleda tudi v elegantnih hlačah, bluzi in čevljih z malo petke.
za kakšno del.mesto pa gre?
 

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Razgovor za službo
13.5.2008 14:12:24   
curkica
Bodi taka kot si. Ne pretvarjaj se, saj v primeru, da te izberejo za delovno mesto, te bojo kasneje bolje spoznali in bojo rekli, da si dvolična, čisto nekaj drugega, kar so mislili.

Naliči se, če se ličiš vsak dan, saj če se boš kasneje v službi prikazala popolnoma nenaličena, na razgovoru pa napackana kot klovn, je spet popolno nasprotje.

Obleči se, kot se oblačiš. Seveda ne trenerke ali pa kako erotično obleko.

U glavnem, priporočam ti, da si čimbolj taka, kot si tudi v resnici.

Pogovarjaj pa se tudi z njimi čisto sproščeno in predvsem odgovarjaj na vprašanja, ki ti jih postavijo. In seveda pokaži čimveč zanimanja za delovno mesto, za katero imaš razgovor.

Upam, da sem ti vsaj malce lahko pomagala. Pa poskusi biti ne preveč nervozna. In VELIKO VELIKO sreče!!!!!

LP

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Razgovor za službo
13.5.2008 15:20:34   
natasarobi
- probaj se pozanimat čim več o podjetju, če se lahko: kako hodijo oblečeni, kakšne so plače, s čim vse se  podjetje ukvarja (poglej njihovo internetno stran, če jo imajo)

- obleka: nekako tako kot misliš potem hodit v službo, čeprav svetujejo, da na sebi nimaš ravno ne vem kakšne znamke oz. izdelkov, ki izgledajo zelo drago, preveč vpadljivih oblačil (ful mini, dekolte do popka, ful žive barve,...)

- make-up: ne preveč upadljiv, bolj naked varianta, baje pa da je bolje, da ga je malo kot nič; če se ne ličiš, potem greš brez, nevpadljiva barva laka na nohtih,...

Jaz sem si kar nekaj nasvetov prebrala na raznih zaposlitvenih portalih - je pa včasih težko se jih držat, odvisno od človeka, ki vodi razgovor.


(odgovor članu curkica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Razgovor za službo
13.5.2008 18:17:40   
* Mateja *
NO, da vam bo bolj jasno. Razgovor imam v družbi Istrabenz Gorenje v Novi Gorici, kjer odpirajo zasebni vrtec in sicer za delovno mesto pmočnika vzgojizelja oz. vzgojitelja.  IN pojma nimam s čim se podjetje ukvarja, ker ni nikakor povezano z vzgojo. 

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Razgovor za službo
13.5.2008 18:28:46   
lemavrica
Če malo pogooglaš najdeš tole

http://www.istrabenz-es.si/frame/frame.asp?firm=11

tukaj si preberi o podjetju.

Na razgovor pojdi sproščena. NAjbolje je da greš oblečena športno elegantno, ne preveč namazana. Bodi to kar si. Pa veliko sreče.

_____________________________

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...


(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Razgovor za službo
13.5.2008 18:30:46   
Zamima
Želim ti vso srečouser posted image ,....

močno držite pesti tudi zame, jutri sem povabljena na razgovor, sem prišla v 2. krog, in to službo si nenormalno želim user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Razgovor za službo
13.5.2008 19:29:34   
jajula
user posted image držimo pesti da vas sprejmejo v službo in za dobro plačouser posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Razgovor za službo
13.5.2008 20:15:44   
Astorija
Tudi jaz ti želim vso srečo!!!

Imam pa eno vprašanje na to temo: Kaj ponavadi odgovorite, ko vas vprašajo "Prepričajte nas zakaj mislite, da ste pravi za to delovno mesto"... ali "zakaj si želite tega dela"... predvsem v situacijah, ko ne veste kaj točno boste delali oz. to zveste na razgovoru.
Pri meni je problem ker na razgovorih vedno zablokiram, tudi ne spomnim se nič konkretnega jih vprašati... tudi na splošno sem bolj zadržana oz. rabim nekaj časa da se sprostim, tako da na razgovorih ne delujem najbolj samozavestno, in mislim da mi je to zaprlo vrata že za marsikatero dobro službo...

Aja kaj pa ko te vprašajo kakšno plačo pričakuješ in že točno veš kakšne plače imajo v podjetju, potem rečete znesek ki veste da ga boste imeli ali kaj?

Hvala in lp

(odgovor članu jajula)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Razgovor za službo
13.5.2008 20:31:24   
Zamima
Jaz bi odgovorila: ker sem natančna, poštena, komunikativna, urejena in si zelo želim opravljati to delo. Rada bi se izkazala in se tudi kaj novega naučila. Ker poznam vaše podjetje (to si na netu vedno preberem predem me kam pošljejo na razgovor, ali pa jaz napišem prošnjo) in sem seznanjena z zadovoljstvom strank ter zaposlenih in ne dvomim, da se ne bi vključila ter tukaj z veseljem delala.

No, nekaj takega, mogoče ne čisto tako, ampak pač, malo pohvalit podjetje, s tem kar pozitivnega prebereš na njihovi strani, ter izpostavi svoje lastnosti in pokažeš navdušenje user posted image , po tem receptu bom jutri jaz šla, upam, da bo palilo user posted image


_____________________________

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Astorija)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Razgovor za službo
14.5.2008 7:23:42   
LoCa
ma ne vem, js recimo sm na prvi razgovor (sm pol na srečo tudi dobila službo) prišla oblečena čisto vsakdanje-črne hlače, majčka, pa bulerje (brez bule haha, sem kr ene 2 meseca čakala, preden sem pol obula črne z bulo za v službo :P). malo me je skrbelo če jih bojo motli piercingi v uhih. pa niso. sm pa poznala org. že od prej.
kar se pa nepredvidljivih vprašanj tiče: mene recimo so vprašali če znam uporabljati en program, ki smo se ga sicer v daljnem 2. letniku faxa učili, samo itak ga nismo pol uporabljali, tko da se nič nisem spomnila. in sm lepo povedala, da je sicer dosti minilo, ampak da bi komot osvežila znanje. no, do danes programa recimo nimam niti na računalniku, kaj šele da bi ga rabila.
ti samo zaupaj vase in kar boš povedala, bodi prepričljiva. js mislim, da ni nujno, da daš idealen odgovor, pomembneje je, na kakšen način odgovoriš :).
pa srečno.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Razgovor za službo
14.5.2008 20:13:50   
* Mateja *
OJej ojej, pomoje bom vse zajebala! Kr jaz sem jaz mal zajebana, hitra impulzivna, kar bitne vse z mene, kaj šele da bi jaz vse lepo v celofanček zavila. Se boom pa maksimalno potrudila, da naredim fajn vtis. Ma me že danes stiska. Ful se bojim, da mi postavijo kako vprašanje ko ne bom vedela kaj povedat! Ko se v tistem trenutku nebom nič pametnega spomnila.

Držte pesti, jutri zjutraj mam  razgovor!

(odgovor članu LoCa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Razgovor za službo
15.5.2008 8:57:06   
mojamura
jaz sem na vprašanje zakaj mislim, da bi morali vzeti mene rekla, da si vsak zasluži vsaj eno priložnost, da se izkaže. z besedami vam lahko marsikaj opišem, a najbolje me boste ocenili po mojem delu.

pripravi se tudi na vprašanje: Kakošno plačo pričakujete?


držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Razgovor za službo
15.5.2008 16:58:27   
* Mateja *
Ma je bilo kar nekja! Me niso prepričali, da bi delala zanje!
Pa kar neka vprašanja so mi postavljali. Bilo nas je 24 od 100 prijavljenih! MOram bit pa pripravljan iti na enokmesečno izobraževanje v tujino in familjo lahko s sabo vzamem!

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Razgovor za službo
15.5.2008 20:07:48   
Zamima
Mateja to je pa res kar nekaj no user posted image user posted image user posted image , žal mi je zate.

_____________________________

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Razgovor za službo
15.5.2008 21:52:52   
* Mateja *
Sej sem itak šla bolj na blef, raje bi delala doma, čakam na razpis, ki bo šele poleti. Me zanima pa vseeno če pridem v ožji izbor! Tko zaradi sebe,..
Edino kar se mi je še zgodilo, da sem izgubila ogrlico, zlato, pa ne vem ne kako ne kje, sem šla po vseh poteh, pa je nikjer ne dobim. Danes res ni bil moj dan!!

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Razgovor za službo
15.5.2008 22:12:25   
piščanc
izobraževanje v tujini za vzgojitelja v vrtcu?? a so otroci drugačni v tujini al kaj. ti pa malo veliko pričakujejo od svojega vrtca.

_____________________________

iz malega zraste veliko

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Razgovor za službo
15.5.2008 22:15:17   
Rožica I
Ej, ti revica, danes pa res ni bil tvoj dan! Tvoja sanjska služba pa itak nekje drugje čaka nateuser posted image !

_____________________________

ROŽICA

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?