|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Maclaren Twin Techo ali Twin Triumph
4.7.2008 8:29:43   
ZvezdicaZaspanka
Odločam se za nakup marele za dvojčke. Imam ogledani Maclarnovi mareli Twin Techno in Twin Triumph, vendar se ne morem odločiti katero izbrati. Pri Maclarnovih mi  je predvsem všeč njihova teža, saj imamo že voziček TFK, ki je sicer super, a sama nisem dovolj močna, da bi ga dvignila, zato smo skoraj cele dneve doma in ne moremo nikamor brez očija.
Opora za hrbet se mi zdi pri obeh dovolj dobra, le da se Triumph bolj poleži (skoraj čisto vodoravno) kot Techno.

Kaj mi svetujete, glede na to, da sta moja dvojčka stara 4 mesece? Ali ima že kdo omenjeni mareli? Predvsem za Twiner Triumph nisem nikjer zasledila nobenih komentarjev.

Za vaše predloge, nasvete in mnenja se vam zahvaljujem.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Maclaren Twin Techo ali Twin Triumph
4.7.2008 10:20:05   
mravljica3
Mi imamo twin techno in smo zelo zadovoljni. Naša dva se v njem veliko raje vozita kot v prvem vozičku. Pa tudi bolj praktičen je. Samo mi smo ga začeli uporabljati tam nekje okoli njunega 7 meseca. Meni je bilo všeč tudi to, da sta bili poleg zimski vreči in pregrinjalo za dež. Slaba stran je predvsem to, da ima majhna kolesa in se z njim po kakšni peščeni poti ne da najbolje voziti, ampak taka kolesa imajo verjetno tudi druge marele.
Skratka meni ni bilo žal, da smo se odločili za tega.

lp

(odgovor članu ZvezdicaZaspanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Metode uspavanja, ki škodijo otrokovemu ra...
Namesto, da bi poslušali sebe in otroka, se preveč pogosto zanašamo na mnenje strokovnjakov, sorodnikov in znancev. Le r...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?