|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   18 mesecev po porodu brez menstruacije
21.7.2008 12:40:27   
Adelina
Ali je katera tudi bila toliko časa brez menstruacije po porodu. Sicer še dojim a samo še enkrat zvečer (že skoraj 3 mesece), menstruacije pa kar ni in ni. Zdej bi jo pa res rada že počasi dobila, ker bi imeli še enega otročka. Po prvem porodu sem jo dobila nekje 8 mesecev po porodu, ko sem še dojila mislim da 3x  na dan (2x pa zagotovo)-res pa da sem takrat prvih 6 mesecev nekaj malega tudi dodajala). Res se mi zdi to že dolga doba.
Bi morala obiskati ginekologa? Se bojim, da mi bo svetoval popolno opustitev dojenja.
Noseča nisem, ker sem naredila že 3 teste  Baby check mini (v roku meseca in pol), pa so bili vedno negativni- menda ne bi vsi trije zatajili- ali pa bi  vendarle morala narediti Clear blue test. Imam pa občasno neke izcedke, pa včasih me zvija, da že mislim da jo bom dobila, pa se potem vse umiri. Sicer sem pred porodi imela relativno redne na približno 32-36 dni.
Hvala za kakšen odgovor!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: 18 mesecev po porodu brez menstruacije
21.7.2008 14:31:24   
travica
Po moje je najbolje, da se pri ginekologu oglasiš. Mislim, da obstajajo neke tablete, ki ti jo spodbudijo. Jaz še vedno dojim in sem jo dobila, ko je bila mala stara 11 mesecev.

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?