|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   OBLEKICE ZA DOJENČKA IN PLENICE
9.3.2005 16:08:58   
inara
:sloncek:POZDRAVLJENE!!!!

DANES SEM GOVORILA Z ENO NOVOPEČENO MAMICO IN MI JE REKLA, DA JE IMELA OZIROMA, DA JE KUPILA 3 KOMPLETKE ZA OTROKA, OSTALO PA JE VSE DOBILA ZA DARILO(OBISKI PA TO...):).PRAVI NAJ NE KUPUJEM NIČ, KER NJEN JE V DVEH MESECIH VSE PRERASTEL.ZANIMA ME KOLIKO STE VE KAJ KUPOVALE STVARI IN KAJ KONKRETNO-RODILA BOM ZAČETEK JUNIJA???KER, ČE JE RES TAKO POL SPLOH NE MISLIM VZET PAKETA, AMPAK BOM RAJE SPROTI NAKUPOVALA.

ZANIMA ME ŠE GLEDE TEH TETRA PLENIC:KOLIKO JIH JE DOBRO IMETI, DO KDAJ SE JIH UPORABLJA, KJE JE NAJBOLJE, DA JIH KUPIM?KOLIKOKRAT PRAVZAPRAV NA DAN PA SE :duda: ZAMENJA PLENICE?

INARA IN NJEN :duda:

















Neposredna povezava do sporočila: 1
   OBLEKICE ZA DOJENČKA IN PLENICE
9.3.2005 16:13:39   
_nina
jaz sem od vsega kupila po 2-3 kose oblačil.ostalo sem dobila.tetra plenice kupiš v baby centru.jaz sem jih prvo kupila 30,nato še 10.menjaš jih dnevno 1krat,seveda če niso umazane.lp:)

(odgovor članu inara)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   OBLEKICE ZA DOJENČKA IN PLENICE
9.3.2005 16:15:49   
dory
Hm jaz se nisem zanasala na nikogar...kupla sem vse sama ze prej.....konkretno kaj? Bodyje,pa hlace,kak pulovercek,pizamice,trenirke...

Tetra plenice..najprej sem jih kupla 20,pol pa ko je prisla gosta hrana pa sem jih dokupla se 20...se kar porabijo...drugac pa smo od zacetka na pamperskah :)

(odgovor članu inara)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   OBLEKICE ZA DOJENČKA IN PLENICE
9.3.2005 17:34:53   
Anonimen
Jaz sem kupila 30 tera plenic v DM. Imela sem jih še 20 od prej.

Jaz sem tudi rodila v začetku junija. Paketa nisem vzela, sem raje denar vzela.

Kupila sem pa vse, kar otroče rabi za prve tri mesece. Dobila sem sicer veliko daril, ampak same večje oblekice.

Imela sem 8 bodijev s kratkimi rokavi , 8 z dolgimi. Tri tera in mako majčke. 3 žabice. 5 povijalnih pleničk, 10 obrobljenih tistih krpic za brisnaje, 2 para copatk, trenirkico, 2 jopici, 2 hlače. Eno toplejšo jopico, ki je prišla zelo prav, saj je bilo julija zelo mrzlo.

Kupi, kot se tebi zdi prav. Meni so svetovale, da imam 3 bodije dovolj:zmeden:
JAz sem redno v začetku vsak dan, pa sem komaj sfolgala z 8 bodiji. Nisem pa kupovala ta male številke. ŠT. 62 priporočam.

(odgovor članu inara)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   OBLEKICE ZA DOJENČKA IN PLENICE
10.3.2005 9:22:17   
lin
Ciao.
Jaz sem rodila 5 julija ,domov sem jo peljala v tankem bombažnem kompletku z dolg rokavi in kapico!dDmov sem šla (v petek)v soboto sem že mela na obisku babico katera mi je rekla naj jo kr dam v kratke,tako da smo mi kr celo poletje preživeli v bodijih z kratkimi rokavi,no pa kakšen lep kompletek za pohajat,za spat pa bodi naramnice+ena mako + tiste tank žabice,ki so kot hlače,ker niso čisto oprijete tako da največ si nabavi bodijev pa ne manjše kot 62 pa mako majčk mislim da tolko nerabiš kot piše na tistem listu,maš pa zdaj na izbiro(baby center)tudi bodije ki se oblačijo kot mako majčke kar se mi zdi zelo praktično(recimo za zvečer en tak bodi z dolgimi in une žabce ,čez dan pa samo bodiji s kratkimi.Kupi res minimalno št,ker res veliko dobiš,pa še zmeraj lahko pošlješ koga da ti gre iskat,no jaz sem po dveh tednih že sma šla in si dokupla kar mi je manjkalo.
Jaz nisem vzela paketa ampak denar.
Srečno

(odgovor članu inara)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   OBLEKICE ZA DOJENČKA IN PLENICE
11.3.2005 21:53:58   
Pajaca
Dobiš že, samo meni so večinoma prinašali večje številke, od 68-80, s tem pa si ni bilo dosti za pomagati.... najbrž zato ker so bile večinoma mlade mamice, ki so vedele kako se male številke hitro ponosi in kako jih običajno za prve tedne že sam dovolj nakupiš. Kupovala sva 62 številko, a je bila tako majhna punčka, da so med tem ko sva bili v porodnišnici nakupili 56 bodije in žabice.

Drugače pa sem vzela denar.... mi tiste stvari iz paketa niso bile všeč.... tako sva kupila kar nama je bilo všeč.

(odgovor članu inara)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Resnična čudežna zgodba: Vaš sin ne bo pre...
photo
Na vhodu bolnišnice je mamo pričakala zdravnica in ji povedala, da sin, star en teden, ne bo preživel.
Zakaj tudi najbolj zdrave nosečnice slabo ...
99 odstotkov nosečnic se pritožuje nad kakovostjo spanja. Preverite, kateri so trije glavni razlogi, zakaj nosečnice pog...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?