|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: 11 mesečnik-premalo kg
8.9.2008 22:01:01   
Azzurra
Jaz opažam, da veliko mamic, ki imajo otroke z nizko težo, načeloma zelo zagovarja, da ni nič narobe, da so otroci zdravi in živahni in da ne bodo uvajale sladkarij zaradi zobkov, z druge strani pa se veliko drugih mamic, ki ima bolj polne otročke, skoraj že malo zagovarja, češ taki so, to ni zaradi slabe hrane ali sladkarij ipd.

Moje osebno mnenje je, da zmernost ne more bit skregana z logiko: torej, daj otroku pit vodo, če zdaj spije npr 5dl vode, daj ji od zdaj naprej 4dl vode in 1dl soka, če poje 3 jabolka, daj ji 2,5 jabolka in en kos kruha z maslom, če poje 3 žlice zelenjavne juhe, daj ji 3 žlice zelenjavne juhe in 1 žličko smetane. Imej v mislih to, da če otrok zboli, že tako hitro postane neješč in v tistem tednu, dveh, dokler ozdravi, izgubi kar nekaj teže.
Nikakor ne mislit, da kritiziram. Na srečo samo teoretiziram, ker mi nismo imeli tovrstnih težav, je pa po drugi strani tudi res, da mu nisem nikoli na vse kriplje branila hrane - v zmernih količinah je začenjal počasi jest vse.

To, da bo še prilik za sladkarije v življenju, je po svoje dvorezni meč. Mislim, da je bilo že večkrat dokazano, da so taki, ki jim v zgodnjem obdobju ni bilo dovoljena določena vrsta hrane, pijače, navade, razvade, kasneje močno pretiravali v uživanju "prepovedanega" in si tako nakopali več škode kot koristi.



_____________________________

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: 11 mesečnik-premalo kg
8.9.2008 22:18:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tisana

Aja, količinsko pa ne poje veliko za obrok (200-300ml)
 Naša ne vem, če v celem tednu poje toliko goste hrane  . Meni se to zdi ful velik za en obrok!Pri teh mesecih pridobiti 850 gr je pa tudi veliko, ali se morda motim?!


Se opravičujem, šele sedaj sem videla, kaj sem napisala... količinsko na obrok poje 100-200ml. Mislim da je bilo do sedaj max. 220ml (hrano ji merim, ker imamo zdravstvene razloge za to) Zredila se pa je toliko, ker ima težave s ščitnico in so ji že postavili diagnozo z doživljenjskimi zdravili -žaluser posted image

< Sporočilo je popravil mina07 -- 8.9.2008 22:19:28 >

(odgovor članu Tisana)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: 11 mesečnik-premalo kg
9.9.2008 12:41:57   
pia2007
Glavno, da je zdrava. Mi smo  tudi mičkeni  . Pri skoraj enem letu imamo 9 kg .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: 11 mesečnik-premalo kg
9.9.2008 12:47:43   
Doll
In koliko je bila otrokova najnižja telesna teža?

(odgovor članu pia2007)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: 11 mesečnik-premalo kg
9.9.2008 21:11:39   
helenav
Koliko pa je bila začetna teža?

Mi imamo pri 1 letu: 8 kg in 73 cm...drobižek..drugale pa ful živahna...dajam ji jest tudi bolj kalorično..ampak očitno se ji nikamor ne prime..
v posvetovalnici vse bp...
če so izvidi ok..če je otrok zdrav in dobrovoljček, ni raloga za skrb...če pa ti že hodi, toliko več kuri..mi zaenkrat samo plazimo, ko bo shodila, pa bo še večji drobižek,..pa kajuser posted image


_____________________________

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek
_____________________________
http://helenav.moj-album.com/

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu Doll)
Neposredna povezava do sporočila: 30
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zgodbe malih junakov: Roditi bi se morala ...
photo
7. 11. 2019, ob 9.34 se je rodila naša Klara, v 25. tednu nosečnosti, težka 730g in velika 34cm. Teh podatkov si nisem m...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?