|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zelo razočarana!
11.3.2005 10:11:32   
ZVEZDICA 22
Pozdravljene!

Ta teden sem rekla, da se vam pridružim v klubu julijk z fantki ali pa nas preseneti in bomo imeli punčko!
Tako sem komaj čakala, da bom imela pregled, da bom končno zvedela spol.Včeraj pa grem k ginekologinji in me je tako grdo odslovila, da bi jo laho ubila v tistem trenutku.Potem me je še nadrla, ker sem šla na nuhalno,češ če se sploh zavedam kako škodljivi so uz!Res da ona ni moja g. ampak sem morala k njej, ker moj osebni g. ta teden ni delal.Dobesedno spodila me je ven in rekla, da zaradi spola, pa ona že ne bo delala uz!Meni pa je moj g. do zdaj delal vedno uz.Tako da sem ful žalostna, pa vsi smo tako čakali, da končno zvemo.A mogoče katera ve za kakšnega g. ki bi mi lahko naredil uz.,da bi plačala in da bi izvedela za spol?

lep pozdrav!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Zelo razočarana!
11.3.2005 10:15:23   
ZARA
Ojej,kaksen odnos :ups:... ZVEZDICA22 a si zamenjala G,al kako??

(odgovor članu ZVEZDICA 22)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Zelo razočarana!
11.3.2005 10:16:31   
TARA in MAJ
kaj si tes tako želiš fanta?

(odgovor članu ZVEZDICA 22)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Zelo razočarana!
11.3.2005 10:20:20   
Meceno
Ta je pa dobra , da te naderejo da greš na NS , pa da te je G.odslovila :zmeden2:
Baje ni fajn da tle na RR kritiziramo zdravstvo oz da napišemo kje pa kdo je nap . ginekolog , samo v takih primerih bi človek to z veseljem naredil ,pa da ostane brez dela :hudicek:



(odgovor članu ZVEZDICA 22)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Zelo razočarana!
11.3.2005 10:23:16   
rozi81
Zvezdica, če si iz Ljubljane ti toplo priročam dr.Mihelič iz Črnuč ona je fuuuuuuuuuuuul prjazna..

Pa prav čas si uzame. pa ne pozabi kaseto da ti posname pikico al pa pikca karkoli je.

LP S:nosecka: in :duda:24t


MIHELIČ DR. KLARA
AMBULANTA ZA GINEKOLOGIJO IN PORODNIŠTVO
STARE ČRNUČE 3 (01) 561 33 50

(odgovor članu ZVEZDICA 22)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Zelo razočarana!
11.3.2005 10:33:03   
ZVEZDICA 22
Nisem zamenjala g. samo moj g. ni delal ta teden pa me je sestra naročila k zdravnici, ker enkrat dela ona enkrat na teden pa on,vendar ga ta teden ni bilo, zato sem šla k njej.Ona pa je bila preden sem zanosila moja g.Res ni dobro da kritiziramo, ampak tako kot se je obnašala, bi ji lahko zdaj ta trenutek povedala v obraz da je....aja potem pa mi je materinsko tako razmetala, ven iz ovitka pa vse izvide iz kuverte zmetala in potem vse skupaj zmečkala in vrgla pred mene! Res si zelo želim fantka ampak kar bo pač bo, le da bo zdravo.Za nuhalno pa je rekla, če sem normalna da hodim na ta pregled in če se zavedam kako so uz škodljivi!Potem me je odslovila in niti pozdravla ne!je rekla da naj grem kr k svojemu g drug teden!Sej vem da se nima smisla sekirat, ampak že tako sem ful občutljiva, špotem pa te še nek človek od katerega pričakuješ vsaj spoštovanje tako zabije!

Bodite pridne!;);)

(odgovor članu ZVEZDICA 22)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Zelo razočarana!
11.3.2005 10:39:37   
Anonimen
Ojoj, kakšna grda gospa. Prav res. Ne se sekirat in pojdi k svojemu ginekologu. Prevez UZ-jev menda res ni dobro za otroka, ker se preveč vznemiri, ampak to se da tudi lepše povedati, a ne? Ja, izgleda, da si je gospa zdravnica izbrala napačen poklic. Ne bi smela delati z ljudmi, če ji gredo tako na živce.

(odgovor članu ZVEZDICA 22)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Zelo razočarana!
11.3.2005 10:46:37   
Jančika_
Če se prav spomnim, je Zvezdica iz Celja. Jaz sem imela z dvema ginekologinjama v celjskem ZD tako obupno slabe izkušnje, da sem si prisegla, da ne grem nikoli več k ženski... že 12 let se pri moškem, ki je super. Ena me je na pregledu čisto razmesarila, da sem še par dni krvavela, druga pa mi je ob lažno(!!!) pozitivnem testu nosečnosti (narejenem v ZD, CB je doma pokazal negativno) rekla - ja kaj ste pa imeli spolne odnose! Potem, ko se je izkazalo, da nisem noseča, je pa rekla, ja zdaj pa niste več noseči! Kot da se je to dejstvo čudežno spremenilo v nekaj urah...krava.

Tiste, s katerimi sem pa imela opravka zadnje čase v bolnici, so pa tudi bile vse korektne.

(odgovor članu ZVEZDICA 22)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Zelo razočarana!
11.3.2005 11:06:32   
Gina
Uh, bogica.
UZ niso škodljivi za otroke, prej naredijo veliko koristi, ker z njimi res lahko marsikaj odkrijejo. Večina G se bo s to izjavo popolnoma strinjala.

Kaj pa, če bi svojega G čez en mesec prosila, da ti še to pogleda, ko boš imela pregled?

(odgovor članu ZVEZDICA 22)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Zelo razočarana!
11.3.2005 11:07:34   
darjatimci
Ja zvezdica 22,ali si še živa te pa že nekaj časa nisem zasledila,ali si šla na nuhalno zaradi srčka,o odnosu zdravnice pa sem brez besed:(:grrr:

(odgovor članu ZVEZDICA 22)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Zelo razočarana!
11.3.2005 11:08:02   
smrka
Ce bi bila na tvojem mestu, bi G sigurno nazaj kaj zabrusila, nebi ostala tiho! Tak odnos se pa nebi smel pripisovat za G! Kar se tice UZ- eni pravijo da je skodljiv eni da ne. V bistvu sploh ne vemo. Tukaj kjer jaz zivim, imajo nosecke prvi UZ sele v 20 t. Do 20t, te G, oz. nas pregleduje "babica" pregleda samo tako da nam vzame kri, pritisk in pri prvem pregledu se vodo. Tukaj se nosecke sploh neobremenjujejo o nuhalni svetlini, in o vsem ostalim za kar se sama niti nevem kaj se mora pogledati pri plodu, in kar ve takoj ko zanosite vidite na PREHITRIH UZ, in se tudi po nepotrebnem sikirate. Jaz sem torej na prvem UZ izvedela da se otrok normalno razvija - upajmo da bo tako tudi v naprej. Naslednji UZ imam v 32 tednu, ko bodo pogledali a mi malcek lezi z glavo navzdol; in seveda pogledali bomo se enkrat za spol, ker ga prej nismo mogli videti. Meni je babica rekla, ce je kri, pritisk in voda v redu, se nerabim sekirat.
pozdravceeeeek!

:nosecka: v 21t
:kuza:

(odgovor članu ZVEZDICA 22)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Zelo razočarana!
11.3.2005 11:11:56   
Janika
...zamenjati zdravnika ni vec problem, se posebej ko si nosečka...
jaz sem jih zamenjala v preteklosti veliko, sedaj pa koncno dr. Subic v Lj. ZD Šiška, je ena najboljsih ce ne celo najboljsih v Sloveniji za moje pojme.
Res sem jih zamenjala veliko ze samo v Leoniscu 2 G.
Verjetno si mislite da je kaj narobe z mano ko takole menjam, ampak mislim da imam pravico do korektnega odnosa in do pravilnega zdravljenja. Imela sem probleme z zanositvijo.

(odgovor članu ZVEZDICA 22)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Zelo razočarana!
11.3.2005 12:04:24   
ZVEZDICA 22
Ja res je, jančika sem iz ce.mene je celo vprašala zakaj sem si dovolila zanosit, če še nisem šla na operacijo za srce, pa mi je potem že šlo rahlo čez mejo in sem ji kr siknila,da zato ker sem si pač dovolila in da to ni njena stvar.
Darjatimci še sem živa in še kako, danes sem jezna kot sršen.Je rekla mama, da je bila včeraj v Avstriji in da je hotela kupiti ful stvari za malega štrumfa ampak, da vse pa tudi ne more imet v nekih nevtralnih barvah.Sploh pa meni so zelo všeč žive barve, sploh poleti, ko je sonček,ampak po mnenju gospe g. se ne splača vedet katerega spola je moj otrok.Sem bila na nuhalni in pa tudi na pediatriji za otrokov srček in je vse v najlepšem redu, sem tako srečna in na pediatrični je bil tako prijazen zdravnik.kako pa si kaj ti darjatimci??

Bodite pridne, mamike!

(odgovor članu ZVEZDICA 22)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Zelo razočarana!
11.3.2005 12:51:05   
darjatimci
Jaz zase ne vem kje mam glavo,služba,predavanja,otroci,pa moj dragi tud obstaja,pa saj bo čez kaka dva meseca bolje.Ali si bila na pediatrični pri dr.Veselu ali Podnarju,oba sta kul?Pa saj bo vse u redu boš tega tvojega srčka že pol zrihtala,ko bo dojenček mal večji.A si že na bolniški?:bravo:

(odgovor članu ZVEZDICA 22)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Zelo razočarana!
11.3.2005 12:57:33   
pravljica
mater...si lahko srečna da imaš tako pametno G ki zaradi varnosti ne dela UZ, me druge nosečnice imamo pa same take "butaste" G, ki jim je vseeno za naše za naše pikice in nam UZ še računajo :)- ...mislim ej!

za 5700 sit se ti res splača zapeljat do dr miheličeve v črnuče...jaz bi šla kar še enkrat :bravo:

3x smo iskali položaj, pri katerem se je lepo videl spol otroka in ga je tudi lahko 100% potrdila, medtem ko mi je moja G delala morfologijo, vprašala, če želim vedet za spol ("če bi se slučajno videlo"), potem se pa ni niti približala tistemu delu, kjer bi se lahko videl lulček...pa je drugače super G...ampak njena naloga pač ni iskanje spolnih organov (tako si jaz to razlagam)

zvezdica, do črnuč imaš dobre pol ure...zapelji se tja

(odgovor članu ZVEZDICA 22)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Zelo razočarana!
11.3.2005 13:23:09   
petraCBU
Zvezdica, nočem bit ferbčna - ampak; kaj pa je s tvojim srcem? Namreč, jaz imam tudi probleme z mojim srcem, pa me zanima, čist tko...

Sicer pa ti UZ (če plačaš) skoraj vsak G naredi, uno coprnico pa čimprej pozabi!
Moj G, dr. Tatalovič je čudovit, ima moderno opremo, zdi se mi da UZ pri njemu plačaš 5.000. (nisem ziher, ker imam kot njegova pacientka zastonj in to vsak mesec!) Če hočeš je njegov telefon: 01/2574-790
LP
P.

(odgovor članu ZVEZDICA 22)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Zelo razočarana!
11.3.2005 13:24:17   
ZVEZDICA 22
Ja tudi jaz imam polne roke dela.Študij, služba in pa usklajevanje časa za tisoč in enega zdravnika(HA;HA), zdaj pa si je naššef omislil še zdravniškega za službo.
Še vedno nisem v bolniški, čeprav bi naj bila, ampak kaj ko pa bi mi bilo potem dolgćas doma, poleg tega pa se zaenkrat tudi odlično počutim. Na pediatrični pa sem bila pri dr. Veselu in res vse pohvale njemu in sestram, so vsi zelo prijazni!Ja na srčka sem pa računala potem, mogoče ko bom na porodniški,ko bi vsaj bila že rešena!Kako pa kaj tvoje počutje darjatimci??Buši je velik?Jaz več ne vidim čez njega!

Pravljica!Res bom verjetno naredila tako, da se bom zapeljala do črnuč, saj verjamem, da je g. zelo prijazna.Hvala za nasvet!

By,by:):)

(odgovor članu ZVEZDICA 22)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Zelo razočarana!
11.3.2005 13:49:01   
darjatimci
Moje zdravje kar v redu jaz s strani srca nimam več nobenih težav,razni prehladi pa itak pripadajo vsem.Jaz ti ne priporočam operacije prej,ko bo malček malo večji,veš ti bo zelo težko,ko ga ne boš mogla sama dvigovat pa prenašat in previjat,odvisno kakšno operacijo ti bodo svetovali.Jaz si prvi mesec tudi kos kruha nisem mogla odrezat sama.:zmeden2:

(odgovor članu ZVEZDICA 22)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?