|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kdaj se nehajo slabosti?
25.11.2008 21:00:56   
misamuk
Hojla, jst sem danes nastopila 11t. Prvič mi je zaslabilo v 6t in sem samo z močjo volje preprečila, da nisem pobruhala pol aviona user posted image user posted image
Od takrat dalje je bilo 3 tedne nevzdržno, sem jokala od vsega hudega. Seveda doma na bolniški, ker se premikat nisem mogla od slabosti, ful velikrat bruhala, pomagal ni čisto nič, razen morda ogromne količine zelo hladne Cedevite. V 10t je pa začelo poačsi ponehavat (sem šla nazaj v službo). Zdej je hudo samo še popoldne in zvečer, ampak ne bruham več, samo slabo pa rata za crknituser posted image  Pa seveda energija na nuli, možgani na 10% sposobnosti, zjutraj ne morem spat, čez dan bi samo spala. Ampak vse to bi nekako pregurala, samo da mi neha bit slabo. Računam (UPAM!!!user posted image ), da še kak teden, potem se bo pa umirilo. In čakam dan, ko ne bo več slabosti, mam občutek da bom začela spet živet user posted image
Res, tko je ena že gor napisala, teh par tednov je hudo za umret, nekdo, ki tega ni sprobal, si ne more predstavljat. Tut mene je parkrat spreletelo, da bi vrnila "paketek", sam da bi se vse skup nehalo, tok hudo je blo. In si nisem mogla predstavljat kako bom zdržala še 3 tedne, me je panika grabila, ko sem samo pomislilauser posted image  Ampak evo, smo zgural, še malo pa bo čisto mimo (priznavam mejo 12t in se o več sploh ne želim pogovarjatuser posted image ).

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Kdaj se nehajo slabosti?
26.11.2008 7:07:27   
nežka
Pri meni je trajalo ene dva-tri tedna, slabo po cel dan. Zdaj je minilo in sem ok, le občutljivost na hrano je pa ostala, npr. ne morem jest čokoladeuser posted image .

(odgovor članu misamuk)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Kdaj se nehajo slabosti?
26.11.2008 8:23:58   
lenika
Ja, tudi jaz sem dočakala. Mi sigurno že kakšen teden ni bilo slabo in upam, da tako tudi ostane. Tudi energije se mi zdi, da imam vse več.

(odgovor članu nežka)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Kdaj se nehajo slabosti?
26.11.2008 8:45:48   
spps
oj!
na začetku nosečnosti mi je bilo redko slabo ( nisem bruhala),sedaj ,ko pa sem v 26.tednu,pa  mi je večkrat slabo,vendar tokrat ne gre brez dodatkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Kdaj se nehajo slabosti?
26.11.2008 8:47:02   
Kerensa*
Odgovor na naslovno vprašanje - ko rodiš. user posted image

Ampak potem se pa začnejo drugačne slabosti. user posted image

(odgovor članu misamuk)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Kdaj se nehajo slabosti?
7.8.2012 19:01:39   
lalyka
Meni je bilo pa slabo en teden od jutra do večera... Zdaj mi pa ni več.... sploh... je to normalno? ali je kaj narobe?? :/

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Kdaj se nehajo slabosti?
7.8.2012 19:09:57   
mateyka
meni je bilo 3 mesece non-stop slabo. za RR ronjo se mi zdi, da njej je blo pa slabo celo nosečnost, yikes user posted image

(odgovor članu lalyka)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Kdaj se nehajo slabosti?
7.8.2012 21:54:25   
Anonimen
Jaz sem emla pa srečo in mi ni bilo slabo, bi pa lahko spala od jutra do večera in to je trajalo prve 4 mesece, pol je bilo pa vse ok.

lp

(odgovor članu mateyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Kdaj se nehajo slabosti?
7.8.2012 23:38:04   
namla
Meni je bilo slabo med 9 in 13 tednom! Sicer nikoli nisem bruhala, ampak mi je bilo pa slabo do te mere, da sem bila nesposobna narediti karkoli. Karkoli sem pojedla potem nisem v tistem mesecu nikoli več, sedaj mi je odpor ostal le do rib. Sicer pa je res odvisno od vsake posamezne nosečnice, tako, da ne se sekirat preveč. Meni je ginekologinja sicer v tem času predpisala neke tablete za lajšanje teh slabosti, vendar jih nisem jemala :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Kdaj se nehajo slabosti?
3.9.2012 20:31:01   
rosalee
Meni je bilo slabo vse dokler otrok ni začel brcati, torej do 22. tedna in pa večina hrane se mi je upirala, predvsem ribe in klobase, bruhala pa nisem... so pa nosečnice zelo različne, nekaterim ni slabo, nekaterim pa je vse do poroda. Je pa ena dobra stvar pri vsem skupaj, vsaj zredila se nisem več kot tehta moj trebušček user posted image

(odgovor članu namla)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Kdaj se nehajo slabosti?
21.9.2012 18:22:00   
ilanaaa10
uh meni je tud blo ful slabo cel dan od 7t pa tam do 13.t.. katastrofa..vse mi je smrdelo..samo odprla sem hladilnik pa letela bruhat. jedla sem sadje, sladoled pa suh kruh...če pomislim nazaj je to blo najhujše obdobje-še bol od poroda (ki pa ni bil lahek-15ur popadkov!)...ampak sreča da mine ;))

_____________________________

moja pikica vedno boš v mojem srčku!!!

(odgovor članu misamuk)
Neposredna povezava do sporočila: 36
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?