|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   UGODNE PREVIJALNE MIZE
23.3.2005 7:42:03   
Tina31
sem včeraj našla v eni trgovini s pohištvom, ne vem kako se ji reče, je pa v hali D v BTC LJ.To je tista hala pod Emporiumom.Sej ne bo težko najti, ker se mi zdi, da je edina štacuna s pohištvom tam.
Previjalna miza ima mere 100x70 in 4 predalnike!
Cena:33.000,00 SIT.
Se splača pogledat!
Tina
Neposredna povezava do sporočila: 1
   UGODNE PREVIJALNE MIZE
23.3.2005 8:58:03   
Anonimen
Mislim da je to od Izi pohištva.

(odgovor članu Tina31)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   UGODNE PREVIJALNE MIZE
23.3.2005 9:17:46   
tejč
izi mobili-previjalna komoda, ampak jaz mislim, da je cena 39000. super previjalna, z barvnimi predali, zelo globokimi. sva kupila in čakava na maj, da preizkusiva.

(odgovor članu Tina31)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   UGODNE PREVIJALNE MIZE
23.3.2005 9:39:28   
mišika
Previjalno mizo oz. komodo sem kupila v avstriji, je velika, ima tri predale in omarico z vrati, ki se zapirajo, tako da vanjo spraviš veliko dojenčkovih stvari in oblekic ter plenic. Na previjalno površino pa ima mehko blazino z dvignjenimi robovi, ki je tudi zelo luštna,stala je 115 eur v Kiki v Feldbachu.super stvarca.

(odgovor članu Tina31)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   UGODNE PREVIJALNE MIZE
23.3.2005 9:53:09   
KIRA
brevijeva miza oz. komoda ima 4 predale, pa banjico, ter izvlečnos tolajo, na kateerega jo lahko daš. če želiš, ni pa nujno. jaz sem z njo super zadovoljna, tudi zaradi koleščk, ker jo lahko po želji ali potrebi premikam. stane pa med 30 in 34 tisoč, odvisno od izvedbe. kupila sem jo pa v pikapolonici v MS, sem jo pa videla drugje tud..
LP

(odgovor članu Tina31)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   UGODNE PREVIJALNE MIZE
23.3.2005 16:17:12   
Jessy
To je pa super informacija. Ravno v petek se odpravljava v izvidnico za opremo sobice, med katerimi je tudi previjalna in želiva leseno, ne tiste plastične.
Sem jo gledala na Sončkovi spletni strani, pa mi sploh ni všeč, druge izbire so pa slabe po i-netu. Zdaj bom pa z veseljem šla pogledat.

(odgovor članu Tina31)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   UGODNE PREVIJALNE MIZE
25.5.2005 8:29:42   
g-ana
Ko sem brala to temo vas moram opozoriti glede nakupa. In sicer uporabljam previjalno komodo - na predale podejtja Lip Poljčane že drugo leto in moram priznati,da mi za nakup le te ni žal saj ima možnost katero še vedno uporabljam podaljška previjalne površine od obstoječe mize za 17 cm kar ti omogoči kar precejšen prostor za previjanje ( (75cm x 85cm ) , katerega dejansko rabiš, pa še 3 predale ima katere že naša mala uporablja za igrače . Pa še v barvi posteljice jih imajo, cena pa tudi ni pretirana cca. 42.000 sit stane in sem jih videla v BABY CENTRU in ARIELU. Sicer nima banjice kar pa dejansko ni potrebno, ker tak ni več uporabna kot 2 meseca. Mi smo kupili najcenjšo varianto banjice v kateri pa se moja mala še sedaj kopa.
V glavnem lesena previjalna komoda katero vem da bo moja mala uporabljala sigurno še veliko let. Zato jo zelo priporočam vsem. Daš malo več denarja vendar jo imaš potem skoz jo ne shraniš ampak jo še tvoj malček skozenj uporablja.

(odgovor članu Tina31)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?