|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pritožba na zzzs
12.11.2008 13:03:58   
zaspanka
jaz sem tudi včeraj prejela odločbo in bila pozitivno presenečena. so mi podaljšali do konca januarja. in to z istim izvidom, istimi razlogi in vsem istim kot do sedaj, ko so mi ves šas zavračali in sem se morala pritožit.
očitno je zaleglo.

sem pa v petek klicala na ZZZS in vprašala, če so že obravnavali mojo bolniško po tolikem času in ker je niso sem vprašala, če ne odločajo 2x na teden, pa je rekla da ne, da odločajo vsak dan, a da dobijo dnevno okoli 300 predlogov za bolniške in se včasih ne morajo držat roka 8 dni.

(odgovor članu dushka)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: Pritožba na zzzs
12.11.2008 13:10:44   
dushka
Zaspanka, sem vesela, da so vsaj tebi podajšali. Jaz moram pa danes popoldne v službo. Me že zdaj bolijo noge in nevem kako bom lahko bila celo službo na nogah.

lep pozdrav

(odgovor članu zaspanka)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: Pritožba na zzzs
12.11.2008 16:52:18   
Anonimen
jaz sem včeraj dobila odločbo od komisije, bila je pozitivna, tako da sem zdaj en mesec še doma, sam sem prejšni teden mogla poslat kopijo od MK, tako da so na podlagi tega odločil, zdaj sem še doma bomo vidl v drugo če bo ratal!

(odgovor članu dushka)
  Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: Pritožba na zzzs
12.11.2008 19:14:02   
ajam27
dushka, zakaj ne daš par dni dopusta? Potem pa pojdi spet v bolniško. Če ne zmoreš pač ne zmoreš. Tudi jaz sem naredila tako. Do 19. dopust. Potem pa bom videla kaj bo rekel G. Predvidevam, da me bo dal spet v stalež ker sem res slaba. Pa četudi sem na dopustu po cele dneve preležim. Kofetkajej mi niti na pamet ne pride. Še v trgovino po hrano mi gre fant. Edini vir zabave mi je net in pa knjige.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: Pritožba na zzzs
17.12.2008 16:29:42   
BarbyD
Živjo punce...

Vidim da že nekaj časi ni bilo nobene na tem forumu..pa vseeno upam da še katera bere...

Noseča sem 20 t in so mi zaključili bolniško z 20.11.,šla sem do odvetnika in je poslal pritožbo, včeraj sem dobila odgovor da moram biti 24.12.v Lj. na zzzsju...ima katera mogoče izkušnje s temu? kako to poteka? in kako zgleda?

Na bolniški sem pa zaradi nizkega pritiska, nizko ležeče posteljice in otrdrvanja trebuha...če sem nekaj časa poknonci se mi začne maternica krčiti in občutek imam kot d ami bo vs skupaj padlo venuser posted image  trebuh mi rata popolnoma trd in če se vsaj ne usedem ne popusti...

gmoj ginekolog in še ena ginekologinja h kateri sem šla po drugo mnenje oba pravita da ne smem NIČ dvigovati in veliko počivati...

za informacijo naj povem da sem po poklicu med.sestra in delam v Lj. v rešilcu, delavnike imamo samo 12 in24 urne...dvigovanja je ogrooomno( v bistvu samo nosim in prenašam paciente cel dan) da ne govorim da sem vseh 12 ur v avtomobilu...drugače mi je moja služba res všeč in jo rada opravljam, samo trenutno nisem sposobna tega, še za računalnikom lahko sedim največ 2 uri potem pa me že vse dol pritiska in tiščiuser posted image   tako da če mi ne bojo odobrili bolniške bom dala odpoved v službi ker mi drugega ne preostaneuser posted image user posted image  dopust sem že ves porabila, ravno s tem ko sem pokrivala dneve ki so mi falili.


(odgovor članu ajam27)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: Pritožba na zzzs
17.12.2008 17:16:45   
detelja
malapikica ti si bila na uvodu v šolo za starše??? mogoče pa sve se midvi že takrat videli...ti verjamem, da je zate bil včeraj ful lep dan danes, ko si pa vse končno dojela pa še bolj...saj je čist prav, da ti je lepo tudi, če dežuje, ker itak če jamramo ali ne vreme bo pač kakšno bouser posted image

Lalica1 ne vem točno v kateri trgovini si to kupila...mogoče je ta pred eno trgovino spodnjim perilom potem pa pride tisti hodnik, ki pelje do sanitarij???? samo, če mislim dobro trgovino a ni v tej ful vse drago?? meni vsaj tako izgledauser posted image

_____________________________

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu kakteja)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: Pritožba na zzzs
17.12.2008 17:19:45   
detelja
joj, detelja je mal "zaspala" za rač. pa je k napačni temi to zapisalauser posted image user posted image ....se IZ SRCA OPRAVIČUJEM...tukaj sem prebirala pa pomotoma tu zaipsala namesto na pravi temi...zdaj pa mi je nerodno hehe

_____________________________

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: Pritožba na zzzs
17.12.2008 19:05:43   
Anonimen
Oj, mene pa nekaj zanima, na bolniški sem zaradi krvavitev (grozeči splav) in slabosti, zdravnica je dala na komisijo vlogo za podaljšanje, vendar nisem imela nič dokumentacije (tudi materinsko imam še prazno), ter mi je povedala da zadnje čase kar ima ona izkušenj da so vsem po vrsti zavrnili.

Ok, moram povedati da že 3 tedne non stop ležim (služba bi bila pravi balzam zame), ko sem malenkost dlje pokonci pa imam močne bolečine v spodnjem delu trebuha.

Zanima me v  primeru, da mi komisija ne odobri podaljšanja, grem v službo in zaraadi splavim, kakšne so potem moje možnosti? Si mislim, da glede tožbe nebi prav veliko dosegla?

Mislim, sem prav huda, če bi šel kdo rad delat vem da sem to v prvi vrsti jaz, vendar se ne čutim za to dovolj sposobne... 

(odgovor članu detelja)
  Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: Pritožba na zzzs
17.12.2008 20:14:19   
BarbyD
V primeru da bi res imela splav ker bi šla delat nazaj...in če bi šla delat zato ker na zzzsju tko hočjo bi pa tožbo brez kakršnegakoli dvoma dobila....samo bi se pa vleklo kar precej časa...mam kar nekaj pranikov ki jih poznam in enega izmed najboljših odvetnikov v Slo. in v tem primeru je pa to popolnoma njihova krivda...sem sama vprašala kaj bi bilo če bi se mi kaj takega zgodilo in mi je odgovoril kar sem ti zdaj napisala...samo jaz rajši ostanem brez službe in brez tistega denarja ki bi ga potem od tožbe dobila, kakor da izgubim otročička

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: Pritožba na zzzs
18.12.2008 11:34:33   
ajam27
Ja, na zzzs precej komplicirajo. In to popolnoma brez potrebe. Tudi meni so sprva bolniško prekinili. Vmes sem vzela par dni dopusta. Po parih dneh sem morala zaradi težav spet do zdravnika. Zopet mi je predpisal bolniški stalež in mirovanje...enako kot prejšnjič! Osebna zdravnica mi je spet poslala dokumentacijo na zzzs (še preden je minil mesec dni) in tokrat so mi stalež odobroli do porodniške. Se pravi, do konca.
Je pa res, da sama nikoli in nikdar, pa naj bo služba še tako oh in sploh, nebi reskirala na račun otroka.

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 60
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:





Resnična čudežna zgodba: Vaš sin ne bo pre...
photo
Na vhodu bolnišnice je mamo pričakala zdravnica in ji povedala, da sin, star en teden, ne bo preživel.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?