|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   izpit za avto
23.3.2005 22:46:16   
Binky
Najprej en lep pozdrav!

zanima me kolikokrat ste opravljale izpit za avto, in zarad kakšnih razlogov ste padle, če ste?:( Jaz imam v ponedeljek izpitno, ze tretjo pa me je strah ko :hudicek:. Sploh ne vem kaj naj naredim.:( Ko vozim z instruktorjem je vse uredu,no v vecini:)- na izpitni pa odpovem. Se je ze zgodilo, da sem bla tok zivcna da sem na semaforju videla rdeco luc pa razmisljam a zdej morem vstavt al kaj?:)- Zmesalo se mi bo z tem izpitom, rada bi ga imela, ker bom je od tega odvisna tudi moja sluzba vendar... Ah, bo ze. Kako je pa kaj vam slo?
za info: stara sem 20
Neposredna povezava do sporočila: 1
   izpit za avto
23.3.2005 22:48:41   
dix
Oboje na 1.! Skuliraj se, vzami kak persen.

(odgovor članu Binky)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   izpit za avto
23.3.2005 22:51:25   
borovnička
sej bi ti rekla, da se ne sekiraj, da slej ko prej boš naredila, ampak ko pa to tako stane. ogromno denarja zmečeš za ure pa razne izpite in teste, da ti dajo na koncu tisto roza knjižico.

jaz sem ga naredila 3 leta in pol nazaj. Vse iz prve, razen društvenega sem delala 2x. za izpitno vožnjo sem imela pa srečo, ker sem jo delala 22. avgusta, pa še to ob šestih popoldne, ko ni bilo prometa. sem imela pa tud tako tremo, ko se je oni iz komisije na zadnje sedeže usedel. Na tisti dan, ko sem imela glavno vožnjo, sem se pogovarjala z eno gospo srednjih let in je rekla, da je to njena 49 glavna vožnja. Je rekla, da ji gre vse lepo in krasno, ko pa se iz komisije zadaj usede, pa vse odpove, tako tremo ima. Upam, da je zdaj že naredila.

bom pa fejst stiskala :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: zate!

drži se!

Aja, ob kateri uri moramo držat pesti? Ampak a ni v ponedeljek praznik?

(odgovor članu Binky)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   izpit za avto
23.3.2005 22:53:00   
tinadvojčica
Jaz sem dvakrat padla tretjič pa sem naredila.Padla sem zaradi tega ker sm bila tako živčna da mi nič ni bilo jasno.Tretjič me je pa oči peljal na izpit in mi dal čokolado za pomiritev.Zdaj ne vem ali je pomagala ali ne ampak naredila pa sem!

(odgovor članu Binky)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   izpit za avto
23.3.2005 22:57:52   
Anonimen
No, ko že govorimo o tem...a kdo ve, če že velja tisto, da lahko pri 16h letih začneš vozit..al pa kje bi to našla..sje ne, da mam kako željo:ups:

Aja, sestri sta ga nardile v prvo, obe. Pa imele sta 40 ur al pa ene 2,3 manj. Je pa sis2 CPP padla:)-:ups::)-

(odgovor članu Binky)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   izpit za avto
23.3.2005 22:59:04   
kofetek2010
23 ura je bila izpitna, naredila vse prvič in upam, da nikoli več :)-:)-:)- tega pa je že, je že, je že 14 let :ups:

lp & upam, da čimprej narediš - jemlji vožnjo kot užitek pa bo ;)

(odgovor članu Binky)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   izpit za avto
23.3.2005 23:10:17   
Binky
hvala vsem za lepe zelje. Upam, da mi bo uspelo. Matra me samo trema, ker mi v tistem trenutko ko se komisija vsede v avto vse odpove. pa ponavadi niso ravno bedne napake. zadnic sem padla zato, ker sem zabremzala, ker je sla macka cez cesto:ups: in ga vprasam ce nebi zabremzala bi jo povozila, a bi pol nardila? pa je reku v nobenem primeru ne:zmeden: ne zastopim več te teorije. Kar se tice dnevov sem pa zamesala, ne ta ponedeljek ampak nasledji:)- tako da imam se malo casa za psihične priprave:)-

(odgovor članu Binky)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   izpit za avto
24.3.2005 7:17:52   
puri
Jaz sem ga tut 3x delala:ups:,....prvič sem bla res sama kriva, ker sem bla preveč živčna in sem že 5oo m, po tistem, ko sem speljala, padla, ker sem naredila napako pri prehodu za pešce in tako sem samo obrnila in šla nazaj (sem bla prec fertik:)-),

drugič je bil pa mal kriv moj inštruktor, ker me ni učil speljat z ročno! Šlo mi je zelo dobro, dokler se nismo peljali na zelo velik klanec in nato sem mogla, vstavt in nato spet speljat,......in, ko sem speljala, smo se peljali kar rikverc nazaj, namesto naprej, dokler ni moj inštruktor ročno zategnil (oba sta bla čist prestrašena:)-)

No, v tretje je pa šlo:bravo:

lp, pa veliko sreče na izpitu!:rozica:

(odgovor članu Binky)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   izpit za avto
24.3.2005 7:31:52   
Anonimen
jaz sem vse razen izpitne vožnje naredilo v prvem poskusu, izpitno pa v tretjem- glavni razlog je bila živčnost. V tretje ko semimela dva od komisije zadaj pa sem bila čist cool:zmeden:. Tako da ti priporočam, da se pomiriš.

veliko sreče

(odgovor članu Binky)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   izpit za avto
24.3.2005 7:39:48   
Anonimen
Društveni in občinski test je bil 100%, na praktičnem delu pa sem prvič padla, ker me je tip dobesedno zaj.... Ne morem kako drugače rečt. Za drevesom je stal znak prepovedan promet za vsa vozila, delno zakrit s krošnjo, cesto je mimo prehoda za pešce hotel v križišču nekdo prečkat, on od zadaj je bil tiho, kar pomeni, da bi morala peljati ravno, točno v tisto ulico, kjer je stal tisti znak... :(:((:grrr::grrr::grrr: In sem ga ubogala, potem pa padla.

Drugič so se mi roke tako zelo tresle, da sem se bala, da volana ne bom mogla prijet. Pa mi je ati zjutraj (na tešče, da se ve!) dal 0,3 borovničevca za pomiritev. Povem vam, da sem bila tako zrelaksirana in da mi je bilo kar malo vseeno, če bom naredla ali pa ne. No, to je bilo, ko sem bila stara 20 let, alkohola nisem pila nisem niti takrat, še ga danes ne... In sem ga naredla v drugo. Seveda z napakami, ampak naredla sem ga pa le.

Joj, če bi moj inštruktor vedel, da sem zjutraj stegnila ta kratkega, bi se verjetno tudi on stegnil...:)-:)-:)-

P.s.: Aja, še to - da ne boste mislili, da sem pristaš pitja alkohola in vožnje avtomobila!

(odgovor članu Binky)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   izpit za avto
24.3.2005 7:50:25   
NinKa
Jaz sem pa na komisiji CPP prvič pogrnila, na krožnem prometu....

Izpit sem pa pol naredila v prvo. Pot je bila čist simpl - peljala sem se od AMZSja proti Zrkovcom, čez Brezje in nazaj. Vse skupaj 20 minut.

Pol sem pa lahko šla praznovat svoj 20 rojstni dan, ki je bil na isti dan.


Še lepši občutek takrat je pa bil ko sem mesec dni kasneje odpeljala iz salona svoj prvi avto...:bravo:


:sloncek::kuza::sloncek:

(odgovor članu Binky)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   izpit za avto
24.3.2005 7:51:23   
SILVA
26 ura je bila izpitna in naredila sem v prvo.

(odgovor članu Binky)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   izpit za avto
24.3.2005 7:52:59   
dory
Jest sem vse nardila v prvo..za sabo mela 31ur voznje ko sem polagala izpit...nardila sem ga pri 18-ih...pa ga ne bi ce ne bi moji tko pritiskal name...se mi je zdelo se cist nepotrebno:zmeden:..no zdej sem jim hvalezna :)

(odgovor članu Binky)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   izpit za avto
24.3.2005 7:58:29   
.ču
Uuuaauuuuuu:bravo:teja.
Jes sm pa samo solske dvakrat delala:ups:vse ostalo uspelo v prvem poiskusu:)
Ur se imela ene 32,takrat je bla pa ura kaksnga jurje al pa najvec jurja in pol,se ne spomnm glih dobr...
...zej je pa to noro drago:(..

A ja,pa 22 sm bla stara k sm ga nardila,glih na rojstn dan sm mela izpitno voznjo:)

(odgovor članu Binky)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   izpit za avto
24.3.2005 8:04:40   
mia-1
Hoj
Jest sm predizpitno naredila v prvo, obcinske pole tudi.Izpit pa sem naredila v drugo.Prvic sem peljala brez napake, pa sem potem mogla na izpitnem prostoru parkirat vzvratno pa sem sla mal prevec nazaj kjer so ble ene veje(grmovje)sicer se jih nisem dotaknila z avtom ampak po njegovem je bilo zelo blizu?!V drugo sem pa naredila ful napak ampak me je spustu ker sem prvic tako dobro peljala.Izpit sem delala pri 18 letih-tudi na pobudo starsev, ker namer pri nasi hisi do tedaj nobena zenska ni imela izpita-tko da sem sedaj dezurni voznik.

(odgovor članu Binky)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   izpit za avto
24.3.2005 8:04:55   
Lunca1
Jaz sem vse razen zadnje vožnje naredila v prvo. Izpit pa sem opravila v drugo. prvič sem na enem prehodu malo izsilila enga pešca (pa je bil še daleč, ga nisem povozila:)- ), ker sem pazila ko mi je nasproti prihajal en avto, pa sem ga mal spregledala:zmeden:. Drugič mi pa ni dost manjkal, ker me je sestra prepričala, da če ti brisalci škripljejo, da padeš. jaz pa brisalce gor, pa brisalce dol (je čisto malo deževalo):ups::)-:)-:)-. Je inštruktor pol rekel, da ga ni blo še nikol tolk strah.:)-:)-:)- No zdaj imam pa vozniško že 13 let, pa kar uspešno vozim brez nesreč.

Veliko sreče pri izpitu.

Lunca

(odgovor članu Binky)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   izpit za avto
24.3.2005 8:07:02   
Lenny
Naredila v prvo, po 18. urah vožnje. Verjetno zato, ker sem vse možne in nemožne neumnosti naredila zadnjo uro pred izpitom, nakar mi je inštruktorica rekla, da bom zagotovo naredila, ker kaj takega nihče ne more ponoviti :)- Pa še prav je imela :bravo:

(odgovor članu Binky)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   izpit za avto
24.3.2005 8:19:25   
Pupica
izpit sem naredila v prvo po 26 urah vožnje:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:stara sem bila 18 let in 2 meseca9nebesa

(odgovor članu Binky)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   izpit za avto
24.3.2005 8:40:30   
Nogavička
Hojla,

jaz sem društvenega enkrat padla, glavnega pa naredila prvič in to še z drugim avtom, ker se je tisti s katerim sem se učila vozit, prejšnji dan pokvaril. Ker sta bila iste znamke in barve, mi inštruktor sploh ni tega povedal, čeprav sem trdila, da se mi zdi nekaj drugačno. :)-:)- Sem mislila, da sem samo tako živčna in vse čudno vidim in čutim. :)-:)-
Ko mi je po izpitu povedal, sem se kar sesedla. Ampak sem bila kasneje še bolj vesela.

Naredila sem ga pa relativno pozno, pri 32.-tih, ko smo se preselili iz LJ in je bilo potrebno.

:rozica:

Držim pesti, uspelo ti bo!!:sloncek:

(odgovor članu Binky)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   izpit za avto
24.3.2005 9:22:04   
Teni_
Jaz sem vse naredila v 1. Izpitna ura je bila 35.(takrat smo že vsi imeli preko 30 ur(po zakonu)). Zdaj ga imam dobre 3 leta, naredila pa sem ga pri 18. (en dan po 18. roj. dnevu sem pisala CPP-občinski).

LP,
Mojca:nosecka:

(odgovor članu Binky)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   izpit za avto
24.3.2005 9:35:01   
india
Vse v prvo, izpitna ura je bila 18.ura vožnje, prevozila pa sem vsega skupaj 5 km in ker se je vse srečno izteklo smo vsi trije končali na čaju z rumom:)-:)-:)-:)-:)-!!:miska:

(odgovor članu Binky)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   izpit za avto
24.3.2005 10:06:50   
mtd
DELALA 2X, PRVIČ PADLA, KER SM VOZLA prepočasi!!!!:ups::zmeden2:
lp

(odgovor članu Binky)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   izpit za avto
24.3.2005 10:28:35   
Tiki
Teorijo sem vse naredila v prvo, izpitno vožnjo pa v četrto :ups: Enkrat sem šla s četrto skozi križišče :ups:, drugič sem prekoračila hitrost :ups: za tretjič se ne spomnim, je bila ena malenkost. Tudi pri meni je bilo tako zaradi nervoze.

Kar pogumno :)

Lp,
Tiki

(odgovor članu Binky)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   izpit za avto
24.3.2005 10:43:24   
Anonimen
Vse iz prve :bravo: jaz. Sam takrat sem bla še bol šlang, danes se težko zbašem za volan...mam un pas za nosečnce.

(odgovor članu Binky)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?