|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
15.2.2009 16:34:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: angelsound da ali ne
23.2.2009 10:37:11   
zoja5
Jaz sem ga v prvi nosečnosti uporabljala, ker sem bila, kot mnoge "prvič nosečke" pač rahlo panična. Ko še nisem čutila gibov, me je prav ta napravica dostikrat pomirila, da je moj angelček še živ, prav tako kasneje, če nekaj časa nisem čutila brcik. Potem sem slišala za negativne vplive UZ, ki deluje po istem principu in me je bilo kar malo strah. Z mojim sončkom je bilo sicer vse v redu, vendar je bil zelo razdražljiv dojenček. Ustrašil se je vsakega najmanjšega hrupa in začel neutolažljivo, lahko bi rekla celo histerično jokati. Šele okrog 1 leta se je zadeva umirila. Ne bom rekla, da je bil takšen zaradi AS, vendar možno je, glede na to, da naj bi plod ob dotiku UZ sonde trebuha zaslišal tak hrup, kot da bi mimo njega peljal vlak... Če se to ponavlja vsak dan, je možno, da zaradi tega razvije neko vznemirjenost, strah,...
V glavnem, sedaj, v drugi nosečnosti ga ne uporabljam. Samo enkrat sem ga, ko sem preverila, če še deluje, ker sem ga prodajala. Bila sem cca 5 mesecev noseča in ko sem AS položila na trebuh, je plodek prav poskočil v trebuščku. Po mojem se je tako ustrašil, ali kaj, ne vem.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: angelsound da ali ne
23.2.2009 11:30:21   
annya
Jaz tudi ne vidim razloga zakaj bi ga imela...se mi zdi bedarija

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: angelsound da ali ne
23.2.2009 15:44:28   
Lenck
Nimam ga, in ga ne želim, ne potrebujem in ne načrtujem.

Tudi sicer se mi zdi, da delajo vedno večjo umetnost in paniko iz nečesa tako lepega in naravnega, kot je nosečnost in porod. Vedno več se zanašamo na tehniko in medicino, a namesto, da bi nas to pomirilo, smo vedno bolj panični. Vsi pregledi, ki naj bi zagotovili, da je vse ok, žal postejo strah, da ne bo - in potem ne spimo cele tedne do naslednjega pregleda, in ko se izkaže, da je vse ok, nas je strah, da nenadoma več ne bo. Vsa tehnika, ki naj bi nas pomirila, nas dela odvisne od sebe, potem pa, ko odpove, nenadoma ne znamo več niti dihati. Ne zaupamo več ničemur in nikomur, stalno preverjamo in kontroliramo - in spet, namesto, da bi nas vsaj to pomirilo, nas pomiri le za trenutek, potem pa že trepetamo, ali morda... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu annya)
Neposredna povezava do sporočila: 54
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:





Porodna zgodba: Moj dojenček je doživel mo...
Mali Tim je bil težko pričakovano dete. Veselili smo se ga vsi, tako mami in ati, kot njegova velika sestrica Tia.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?