|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zunanji obrat otroka
5.4.2005 9:49:27   
Spicy Black
Dam še na ta forum:

Ravnokar s pregleda - detece :duda: OK, vendar pa spet sedi na ritki kar pa ni čist vredu saj sva že v 36 tednu. Če se v 14 dneh ne obrne na glavico, grem na zunanji obrat otroka.

Zanima me če je že katera šla na tak obrat, kako izgleda in seveda uspeh?

Vsem pa dobro jutro in vsaki eno :kava:

Lp

Nina99+ :duda:36t

Neposredna povezava do sporočila: 1
   Zunanji obrat otroka
5.4.2005 13:14:25   
pupika
Moja sestra je imela zunanji obrat in je bil uspešen. Kolkor se spomnim mi je opisala zunanji obrat tako, da zdravnik prime za trebuh tam kjer je glavica in ritka, in ga samo lepo počasi obrne, je pa morala mislim da kar en teden pred obratom jest neke tablete v bolnici.

Vso srečo :angel::angel:

(odgovor članu Spicy Black)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Zunanji obrat otroka
5.4.2005 21:25:30   
SILVA
Jaz sem bila na zunanjem obratu v 37t in na žalost ni uspel.Je bil mali že takrat trmast.Me je pa obrat kar bolel,no spet pa ne preveč.Zjutraj greš v porodnišnico,ti naredijo ctg in UZ potem pa obrat,potem spet UZ in ctg in si še malo notri za vsak slučaj,če se sproži porod.
Imela sem CR zaradi zadnjične vstave in pa ker je imel mali zastoj v rasti in je bil zelo droben,če ne bi imel zastoja bi pa poizkusili normalno rodit.
Če te še kaj zanima kar vprašaj.
lp

(odgovor članu Spicy Black)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Zunanji obrat otroka
5.4.2005 22:09:12   
Spicy Black
Hvala vam!

V bistvu me je kar malo strah :(( obrata, neuspeha, poroda z ritko naprej itd. Saj veš zdej mi gre vse živo po glavi. Kaj če gre kaj narobe...Najtežje bo sedaj teh 14 dni do pregleda in UZ da vidimo kako se je :duda: odločil.

Pol pa mal :((, mal sem :zmeden: ob enem pa upam na srečni razplet 9nebesa...

Lp
Nina99

(odgovor članu Spicy Black)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Zunanji obrat otroka
6.4.2005 10:44:13   
barbaw
Mene je bilo grozno strah, ker je bila naš pikec prečno, potem sem čutila, kako se je obrnil na rito, ampak moram rečt, da se je obrnil na glavico. Mene je bilo tudi strah, da bi mogla na obračanje. Sem se pa že toliko psihično pripravila na obračanje in CR, da mi je bilo že vseeno. Tvoj :duda: bo že toliko star, da če boš že šla na obračanje, da mu ne bo nič hudega. Čimveč leži na levem boku, saj to pomaga, ker se otrok lažje obrne, če se misli. Je pa drugače ena pisala na forumu, da si je trebuh masirala v tisti smeri v katero naj bi otrok obrnil in se je. Vse se bo dobro končalo, samo vprašanje je kako. Probaj se malo pocrkljat s tvojim dragim in počivaj na levem boku, pa kar bo bo. Veseli se bitjeca, ki ga nosiš pod srcem, saj ga boš kmalu imela v naročju.

lp

(odgovor članu Spicy Black)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Porodna zgodba: Moj dojenček je doživel mo...
Mali Tim je bil težko pričakovano dete. Veselili smo se ga vsi, tako mami in ati, kot njegova velika sestrica Tia.
Celodnevna avantura za bodoče starše in ml...
Pomlad prinaša sveže začetke in nove avanture, zato je popoln čas za Baby Expo, edinstven dogodek, ki združuje vse, kar ...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?