|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zelo močan glavobol
31.12.2008 13:17:08   
romy
Zdravo.
Prosila bi za mnenja, izkušnje in podobno. 

Zadnje čase (od marca) imam močne glavobole, na točno določeni strani glave. Ti glavoboli so zelo, zelo močni, in so prišli vsak dan, čisto iznenada. Kot nekakšen napad, enkrat sem bila ravno na avtocesti in sem komaj našla kraj da sem ustavila, ker tako zelo boli, da je nemogoče vozit.
Vse to sem določen čas prenašala, nato pa odšla k zdravniku. Bile so preiskave kri, voda, sinusi, pa bla bla bla. Glavoboli so se ponavljali in ponavljali.
Začela sem brskati po litaraturi in prišla do informacije, da pred in po operaciji pod narkozo naj ne bi jemali kontracepcijskih tablet vsaj 2 meseca. Imela sem operacijo pod narkozo in nihče me ni vprašal ali jem kontracepcijske tablete ali ne. 
pred 14 dnevi sem prenehala z kontracepcijo in od takrat še nisem imela napadov glavobola.

Ali mislite, da so dejansko krive kontracepcijske tablete?
jemala sem jih 4 leta, nikoli nobenih težav, samo po operaciji.

Hvala in lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zelo močan glavobol
31.12.2008 13:37:10   
Jančika_
KT se okoli operacije naj ne bi jemale zaradi možnih motenj v strjevanju krvi. Tako so meni zabičali, da jih ne smem jesti pred operacijo sinusov (itak jih nisem). Ampak ko sem pol leta kasneje imela histeroskopijo, so mi prav za namen operacije en mesec prej dali KT (zaradi kontrole ciklusa, ker je morala biti operacija na točno določen dan v ciklusu). Pol pa vediuser posted image . Očitno ne more biti tako hudo tveganje, ker kolikor berem, se te prepovedi zelo različno držijo.

Sama imam svinjske glavobole ob jemanju KT. Imam migrene, ki so pri meni povezane s hormoni in so po prvem porodu skoraj izginile. Če pa pridem samo blizu kakih hormonskih tablet, je pa cela štala. Mogoče je tudi pri tebi kaj takegauser posted image .

(odgovor članu romy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: zelo močan glavobol
31.12.2008 13:44:34   
Čupka
Ob jemanju kontracepcijskih tablet sem imela najbol grozljive glavobole ever. To je bil tudi eden od razlogov, da sem prenehala s hormonsko kontracepcijo.
še vedno imam občasno glavobole, vendar še zdaleč ne tako močne in nevzdržne kot takrat.

(odgovor članu romy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: zelo močan glavobol
31.12.2008 13:50:37   
romy
Pišuka sem misla, da mam sam jaz to. Pol so pa sigurno krive tabletke. Pa še žal kadim, ne in to baje pa sploh ne gre skupaj z kontracepcijo.

Ampak zanima pa me zakaj zdaj? Zakaj me ni že kdaj prej v 4 letih? Zakaj me ni zdravnica vprašala, ko je ugotavljala od kje in zakaj take močne bolečine, ali jemljem tabletke.

Pismu, 8 mesecev sem trpela kot žival, vsak dan žrla več tabletov proti bolečinam, se metala po tleh, najraje bi sama sebe zgizla, si populila lase...tako hudo je bilo, pa noben nič.

No zdaj imam mir, upam da tako tudi ostane.

(odgovor članu Čupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: zelo močan glavobol
31.12.2008 15:02:27   
lotoska
Tudi jaz imam tako izkušnjo s KT. 10 let jemanja, vse bp. Potem pa vse pogostejši glavoboli. Potem sem s KT  prenehala, načrtno zanosila. Po porodu pa šla spet na KT in sem dva meseca po en teden v vsakem ciklusu preležala  v postelji, napol prisebna od bolečin.  S KT sem dokončno zaključila in tud teh glavobolov ni več.

(odgovor članu romy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: zelo močan glavobol
31.12.2008 16:03:00   
Gina
Tudi meni so kt poleg mnogih drugih nevščenosti povzročale močne glavobole.

(odgovor članu lotoska)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?