|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   muller, dm,... mleko
17.1.2009 9:49:22   
roal
punce, dajte mi nekaj povedat. vsi pravimo, da je v mullerju najboljše mleko. pa sem tudi jaz prešla na tistega v mullerju (pijeva hipp) in moja user posted image  se po 2,5 urah zbuja, ker je lačna (prej je spala tudi po 4 ure). no in ker me je matral firbec, sem šla malo pogledat škatlo, ki sem jo kupila v dm in mullerjevo. in ugotovim, da se ml in žličke ujemajo, potem sem pa še primerjala energijske vrednosti, vitamine, maščobe in vse kar je tam napisano. tukaj pa presenečeno ugotovim, da ima dm mleko te vrednosti večje, pa tudi na internetnem opisu hippovega mleka je enako. torej... a je res mullerjevo mleko boljše? pa ne da bi si kdo mislil, da ga odvračam od mullerja, bognedaj, ker tudi sama rada zahajam tja in bom še, ampak to mi nekak ni jasno. sem vas hotela samo opozoriti. sicer se vrednosti razlikujejo malenkostno, ampak mislim, da je pri majhnem otročku to kar precej.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: muller, dm,... mleko
18.1.2009 21:01:35   
ANIME
Jaz sem slišlala, da je Aptamil v Mullerju kvalitetnejše kot "naše". Vendar nas so motili kristalčki, ki so se zabijali v cucelj. Ker imava dvojčka je v Kolinski cenejše - zato sva se odločila za "navaden Aptamil".
Nekatere so rekle, da je otrok bil dlje časa sit z Mullerjevim ... midva tega nisva ugotovila ... ravno nasprotno, začela sta manj jest in dlje zdržita (ampak to itak nikoli ne vem ali so kakšni preskoki v rasti ali kaj podobnega, tako da to je zadnja stvar na katero gledam)

< Sporočilo je popravil ANIME -- 18.1.2009 21:07:51 >


_____________________________

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu roal)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: muller, dm,... mleko
19.1.2009 20:37:59   
Soncnica Sandra ***
Mi smo že od samega začetka bili na AM iz Mullerja in smo bili ful zadovoljni z njim.
Že kot čisto mala je jedla na 4 ure, ponoči pa na 5 ur. Od drugega meseca naprej ponoči ni več jedla.
Pa tudi grudice so se nam naredile mogoče samo parkrat, pa še to takrat ko smo bili na cuclji št.1, potem pa ne več.
 
Uglavnem mi smo bili in smo še vedno ful zadovoljni s tem mlekom

_____________________________

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: muller, dm,... mleko
20.2.2012 23:04:58   
JACA 1
Pozdravljene!

Jst bi pa vprašala, če mi lahko katera pove sestavine od dm-mleka? Imam hčerkico, staro skoraj 9 mesecev in sva do zdaj bili na Novalac-u. Ker pa zelo zelo hvalijo dm-ovo mleko in je obenem tudi bistveno cenejše, bi ga tudi jaz poskusila dati, če ji bo odgovarjal. Rada bi le primerjala razliko med tema dvema vrstama mleka, preden kupim in probam dm-mleko.

Hvala, L.P.!

(odgovor članu roal)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: muller, dm,... mleko
21.2.2012 7:02:45   
zaspancek1
Sestavo mleka najdeš (sicer samo v nemščini) tu
Poišči Anfangsmilch 1 in klikni spodaj na Zusammensetzung der Inhaltsstoffe.

(odgovor članu JACA 1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: muller, dm,... mleko
21.2.2012 9:45:20   
pika001
jaca 1 - jaz bi ti pa priporočala, da to narediš postopoma. Se pravi, k Novolacu primešaš vedno več mleka na katerega prehajaš... s tem se izogneš krčem, ali šoku ob prehajanju na drugo hrano. Tudi če je ista znamka, pa so drugačne sestavine je verjetno kakšna razlika...

Lepe pozdračke vsem skupaj!

(odgovor članu zaspancek1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: muller, dm,... mleko
21.2.2012 11:32:21   
JACA 1
Hvala za odgovore! Bi pa tebe pika001 še nekaj vprašala glede tega postopnega dodajanja mleka. Sem klicala v posvetovalnico in so mi tudi tam rekli, da lahko zamenjam mleko, ker je moja Lina že skoraj devet mesecev in da naj ne bi bilo nič narobe. Se mi pa zdi logično, kar si mi ti napisala, da ni kar naenkrat šok za telo. Ali ima to kakšne veze, če zmešam dva mleka med sabo?

Hvala!user posted image

(odgovor članu pika001)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: muller, dm,... mleko
21.2.2012 11:37:57   
JACA 1
Se zahvaljujem za odgovore!

pika001- tebe pa bi želela še nekaj vprašati. Se mi zdi logično to kar si mi napisala, da ne bi bil kr šok pri spremembi. Z novalacom sicer nimamo nobenih težav, je vse ok, ampak mi vse tako hvalijo dm-ovo mleko in ker je tudi bistveno ceneje bi ga poskusila še jaz dati. So mi tudi v posvetovalnici rekli, da lahko zamenjam, ker je moja punčka stara skoraj 9 mesecev in ne bi smelo biti težav. Zanima me pa, ali je to v redu, če najprej mešam ta dva mleka med sabo in v kakšnem razmerju?

Hvala!:)

(odgovor članu pika001)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: muller, dm,... mleko
21.2.2012 11:56:44   
zaspancek1
JACA 1, nekateri otroci so res bolj občutljivi, večina pa vendarle ne doživi nobenega šoka ob takojšnjem prihodu na drugo mleko. Sploh če je punčka stara 9 mesecev, to definitivno ne more biti problem. Boš pa vsaj videla, če ji to mleko ne bi odgovarjalo (če bi bila npr. bolj zaprta). Sicer mešanje AM ni problematično, paziti je pač treba razmerje vode in določenega mleka (nekatera AM imajo npr. 1 merico na 30 ml, druga malo drugače). Aja, če mešaš kakšno anti colic mleko z navadnim, s tem pač zmanjšaš njegov "učinek", to je pa tudi vse. Strupena pa takšna mešanica še vedno ni user posted image

Skratka - ne kompliciraj in poskusi kar z novim mlekom, pa je.

(odgovor članu JACA 1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: muller, dm,... mleko
21.2.2012 12:53:04   
JACA 1
zaspanček1-Nisem bila sigurna zato raje vprašam,sicer se pa trudim čim manj komplicirat.Bo verjetno res najbolje, da kar z novim mlekom poskusimo in bom tako najboljš videla, če bi se res pojavila kakšna sprememba.
Iskreno se zahvaljujem za prijaznost in odgovor!user posted image

Lep dan!

(odgovor članu zaspancek1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zakaj dojenje ni vedno najboljše?
Babica je iz svojih izkušenj ugotovila, da dojenje ni vedno najboljša možnost. Ob tem je razkrila, da je v resnici najpo...
Zgodbe malih junakov: Roditi bi se morala ...
photo
7. 11. 2019, ob 9.34 se je rodila naša Klara, v 25. tednu nosečnosti, težka 730g in velika 34cm. Teh podatkov si nisem m...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?