|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vozički - marele
18.4.2005 14:43:39   
Anonimen
Mamice, predlagam, da v tem postu izmenjamo mnenja o vozičkih - marelah, da se bodo lahko tiste, ki ga kupujejo, lažje odločile. Katere uporabljate, ste zadovoljne z njimi? Katere pomanjkljivosti ima vaš voziček? Kako ga lahko vozite recimo po ploščicah ali podobnih tleh - npr. v trgovinah? Imate z njimi probleme? Kaj pa po drugih terenih, recimo po pesku? Katere absolutno odsvetujete in zakaj?

Meni je všeč Peg perego P3. Edino, kar mi je mogoče bilo malo nerodno, težko se ga dvigne na zadnja kolesa, ko hočete recimo it iz ceste na pločnik. Kolikor sem ga videla, se da zelo dobro zložit.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Vozički - marele
18.4.2005 15:50:24   
Seven*
Jaz sem bila predvsem pozorna na to, da je lahka in da se da naslonjalo polezati v skoraj lezeci polozaj. Za ostalo mi je bilo vseeno. Se mi zdijo te marele vse en in isti smorn. Sem kupila mami onega za 10 jurjev iz InterSpara.. Sicer nima strehice, je pa cist dobra marelica.. Sploh za tak dnar.. Na tvojem mestu bi sla v avstrijo po Bruin marelo. Dobis kvaliteto in cenovno je ugoden. Sama sem tudi s svojo marelo zadovoljna BBY. Edino estetska glih prevec ni.. :)-:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Vozički - marele
18.4.2005 16:04:18   
NinKa
Skutica - roke vstran od Bruin marele, jaz sem se pred 3 tedni odpravila v Toysa po njo....ženska jo je zlomila pred nama, ker je ni znala skup zložit...sva pol kupila ono od Chiccota Sydney....za 110 evrov. Ni glih poceni, ampak je ful dobra za vozit. Poleže se vodoravno, zlozise ful, paše odzadaj med sedeže. zraven dobiš pregrinjalo za noge, pa ono prozorno za dež.

Jaz sem to merelo nazadnje sprpobavala po našem makedamu in neravnem terenu, kjer greva z miškom običajno na sprehod pa je šlo brez problema, tut na pločnik ni blo nobenega problema....jaz sem zadovoljna.Naš škrat se pa tut ne pritužuje, sploh ko lahko vidi mamo in atija skozi prozorno okence :bravo: na vrhu.

Te v intersparu so mi pa ....brez komentarja.

:sloncek::kuza::sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Vozički - marele
18.4.2005 16:05:43   
NinKa
tu je link

http://www.toysrus.at/index.php?mapid=216&produkt=2650&details=1&PHPSESSID=190fa2c95aa30761b630631216e900e4

:sloncek::kuza::sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Vozički - marele
18.4.2005 16:09:46   
Seven*
Ce imas dnar je marsikaj lazje.. To, da pa je ona teta Bruinovo marelo zlomila mi je pa malo huda. Od stajerk, ki se dobivamo jih ima skoraj pol te marele in vsaka pravi, da je zadovoljna. Dalec od tega, da bi kateri kaj odpadlo ali se zlomilo. Sicer bodo pa same povedale..

Kaj te pa recimo moti pri teh iz Interspara? Ok. Nima strehice in nakupovalne kosarice.. Poleze se pa recimo v vodoravni (skoraj) polozaj, kar je pa ZELO redko tudi pri marelah visjega cenovnega razreda. Moja mama jo uporablja 4x na mesec, pa ji ful dobro sluzi. Taksna je kot ob nakupu..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Vozički - marele
18.4.2005 16:29:17   
NinKa
točno to me moti, da nima strehice in da nima nakupovalne košare.

Te marele mi zgledajo tako...puste....

Za ono od Bruina pa, jaz nimam nič proti tej znamki, mam dosti njihovih stvari, ampak, ko se je voziček zlomil......verjetno so zenske nasplošno preveč vlekle po njem.....naju je minilo in sva zato vzela onega.

:sloncek::kuza::sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Vozički - marele
18.4.2005 16:46:08   
TARA in MAJ
Mamo Zappa zelo smo zadovoljni vendar ga ne priporočam pred starostjo enega leta;)
Voziček je lahek je najmanjša marela do sedaj nima pa ležečega položaja vendar mi tega ne pogrešamo če pa:duda:rad zaspi potem Zapp odpade.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Vozički - marele
18.4.2005 17:10:29   
polona2
Saj marel znamke Bruin je malo morje, ni rečeno, da so sedaj vse zanič,
prijateljica ima Giordannijevo iz Baby centra in moram reči, da ta za isti denar nudi kar malo več, kot naša Chicco Sydney 0.5 marela, predvsem, je širša in otrok bolj udobno sedi,
saj Chicccotovi mareli nič ne manjka, ker je ožja, posledično res zavzame manj prostora kot Giordannijeva, Bruinove marele pa tudi meni ne izgledajo slabo, njihova cena je pa sploh prepričljiva, lp!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Vozički - marele
18.4.2005 18:31:30   
nuka
Mi imamo tudi zapp-a. Sva oba zadovoljna. Tamala ima sicer 7 mesecev ampak še vedno uporabljavo avtosedež, tko da ni nobenga problema tudi če zaspi.
Se pa hitro in enostavno zloži, pa lahek je, pa še izredno vodljiv je. Aja pa makadam ni noben problem.









(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Vozički - marele
18.4.2005 18:57:37   
Jančika_
Mi imamo tudi BBY, pa še lepa je, taka oranžno siva. Stala je 17 jurjev v akciji v BC. Zraven je bilo pregrinjalo za dež, je stabilna, se zlahka zloži, za po asfaltu in po granitnih kockah je fajn, za po trgovinah tudi. Poleže se ne čisto v vodoravni položaj, ampak skoraj, naše dete brez problema zaspi v njej. Pomembno mi je bilo tudi, da ima spredaj varnostni lok. Tega se da bret problema odstranit.

In še eno prednost ima, za katero se mi prej niti sanjalo ni - lupinica od našega "glavnega" vozička paše v to marelo ko ata na mamo:), če je montiran gor varnostni lok. Direkt do centimetra natančno gre not, potem pa strehico čez zapreš in mali ima popoln mir.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Vozički - marele
18.4.2005 19:57:53   
Ro-La
Mi imamo Bruinovo, pa je še vedno v enem kosu:)-
Smo zadovoljni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Vozički - marele
18.4.2005 21:40:58   
andrejaz
Mi imamo Zapp in smo zelo zadovoljni. Tako kot je napisala že tudi Nuka, jo tudi mi zaenkrat še uporabljamo v kombinaciji z lupinico. Ta marela ima namreč posebne nosilce na katere paše lupinica (avtosedež) Maxi cosi Cabrio.
Voziček je izredno lahek, vodljiv, majhen,....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Vozički - marele
18.4.2005 21:46:02   
ribica.
Mi imamo tisto iz interspara, pa smo tudi zadovoljni.

Merela je marela, ne moreš vendar od nje pričakovati,da bo imela lastnosti, ki jim imajo terenci. Njen namen je, da je mala, poceni, priročna, zložljiva in sploh taka za ponucat. Taka da ti je ni škoda. Taka da se ima ta mali kam dat, ko je na meji, a bi hodil ali bi se še malo vozil.
Ni toliko pomembna firma in vsi dodatki. Važno je, da ima mali rit kam dat, ko se utrudi med tekanjem v parku, in ko se mami že malo mudi kuhat kosilo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Vozički - marele
19.4.2005 8:25:02   
dory
Mi imamo maxi taxi od maxi cosi..super zadeva,predvsem mi je vsec ker je lahek in se minimalno zlozi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Vozički - marele
19.4.2005 9:37:42   
Dadi
Punce fajn debata....v pomoč meni, ki se še odločam o nakupu marele, pa tudi drugim.:bravo::bravo::bravo::bravo:. Me pa zanima kako je z Zappom in lupinico? A se da lupinico lahko dol snet pa v avto pritrdit ali gre zadeva težje. Recimo če ti mali v lupinici zaspi. Hvala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Vozički - marele
19.4.2005 10:01:05   
*maja
Mi imamo Maxi Taxi Citi in je super zadevca, zloži se ga na majhno, gor paše lupinica Maxi Cosi, edina pomanjkljivost tega vozičke je, da nima sprednjega loka ;).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Vozički - marele
19.4.2005 10:04:45   
dory
*maja sej zato pa je malo nagnjen sedez da tud prednji lok ne bi mel tko pomembne vloge :)..meni je res enkraten :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Vozički - marele
19.4.2005 15:17:05   
Anonimen
Imamo Giordianijevega, kupili v BC, ko je bil med artikli, ki jih imajo vsak mesec znižane in smo še kar zadovoljni - malo je začel škripati pri kolesih - ga je treba podmazati. Sicer pa ga uporabljamo več kot osnovnega, ker smo ogromno na poti in je tisti prevelik za v avto - zasede pol prtljažnika od lagune - karavana.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   Vozički - marele
19.4.2005 15:23:52   
mehurčica
Katere uporabljate, ste zadovoljne z njimi?_____Bruin. Smo ful zadovoljni. Uporabljamo ga že eno leto in še zaenkrat nismo imeli nobenih problemov. Strehica se da tudi dol, ampak meni je bolj všeč s strehico, tako da jo imamo kar ves čas gor. Na strehici pa ima okence, da ga lahko opazujem kaj počne. Pri teh novejših Bruinih pa so okenca ob strani, tako da se tudi vidi. In malo ožji so.

Katere pomanjkljivosti ima vaš voziček?_____Osebno-ne vidim pomanjkljivosti.

Kako ga lahko vozite recimo po ploščicah ali podobnih tleh - npr. v trgovinah?_____Čisto normalno. Malo ruži-valda, saj na mareli ne morš met napihljivih koles.:)-

Imate z njimi probleme?_____Ne.

Kaj pa po drugih terenih, recimo po pesku?_____Sem glih zadnjič šla na sprehod po pesku-zemlji, s prijateljico in je šlo čisto ok. Razen, če je bilo res fejst kamenjasto. Včasih pa zataknem sprednja kolesa, da se ne vrtijo.

Katere absolutno odsvetujete in zakaj?_____Če otrok rad zaspi tudi v vozičku, ne kupujte takšnega, ki se ne da poležat vsaj malo.

Lp:miska:



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Vozički - marele
19.4.2005 16:26:20   
Annny
Ojla,

mi imamo Teutonio Solano in je svetovna:)
Se čisto poleže, zraven je vreča, strehica se zapre v 'kokon' (varovalo pred soncem), ima nožne zavore (blokado koles), torbico..
Res pa je, da marele pač niso za po terenu.
Do zdaj ni bilo nobenih težav.
Zloži se čisto v nulo.
Z vso opremo (vrečo, torbico itd.) tehta 8 kg, kar je razmeroma malo.
Je pa malo dražja, malo čez 200 Eur (cenovni razred kot Zapp).
Mi smo jo kupili za po trgovinah in zato, da jo lahko vzamemo na letalo.

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Vozički - marele
20.4.2005 9:19:09   
Anonimen
Kje ste pa kupili teutonio?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   Vozički - marele
20.4.2005 9:45:58   
Annny
Ojla,

jaz sem jo kupila na Ebayu, drugače pa jih dobiš najbližje v Avstriji:)
lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Vozički - marele
20.4.2005 16:26:19   
Skabi
naša marela je iz interspara za 9990 sit. dve leti smo jo nucali ko nori - vsak dan, po vseh terenih in v vsakem vremenu- Edino, kar se je zato zgodilo - malo je zarjavela, ker je nismo vsakič obrisal. Naš tavelik je v njej suoper spal, ker se da čisto poleči in je fejst široka. Enostavno se zloži in je lahka. Kaj sploh še ostane velikim?:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?