|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vročina in prilagojeno mleko
4.5.2005 9:20:58   
KIRA
no, problem sem rešila tako, da sem enostavo mleko v prahu oz. prilagojeno mleko s posodo začela shranjevati v hladilniku (prašek - ne še skup narejeno). mi je že 2x mleko v posodi dobilo vonj, ker sem ga imela v predalu oz. na pultu in je postalo tako "čudno", malo grudasto, zgledalao je vlažno. pri meni je namreč zadnjih par dni bilo v dnevni konstantno preko 27°C, pa tudi ko sem vzela posodico s sabo (sva bili več ali manj pri moji mami na obisku te dni), se je zgleda pokvarilo od vročine. mleka namreč ne pripravljam skup vnaprej, pač pa segrejem vodo in ga na licu mesta naredim skup, ko je mala lačna - zato pišem, da ga hranim v posodici in nosim s sabo..
kar pa mala ne poje, pa seveda takoj vstran vlijem, saj se itak prej ko v 1 uri pokvari pri teh temperaturah.

prvič nisem preštimala in sem ga dala jest mali, pa je vse zbruhala. Drugič pa sem ga vrgla vstran. Sedaj sem pa posodo z mlekom kar lepo v hladilnik spakirala.
In glej čudo - sploh nima vonja! Ker meni namreč to mleko vonja že od vsega začetka, ko je še v "surovem" stanju, ko je pa skup narejeno pa še bolj. ko sem pa ptreštimala, da je nekaj narobe z njim in sem ga poduhala, je pa sploh imelo nenormalno vonjavo. bljek. kar vse je lepo stran letelo.

Sedaj pa hvalabogu mala spet normalno je in tudi mleko zgleda bolj sveže (nima grudic, pač pa je lep prašek).
kaj vse si ni treba zmislit! iznajdljiv moraš bit ko ne vem kaj, ko te določene stvari zafrkavajo.
Najprej tisto s stajico, da sem jo na gajbice od mineralne vode dvignila (se lažje pripogibam zaradi bušija), sedaj pa to z mlekom....
čajček ji pa kar hladen delam skup, toplega sploh ni hotela pit te dni, ker ji je bilo prevroče. ga je pa spila vsaj dvakrat več kot običajno.
LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Metode uspavanja, ki škodijo otrokovemu ra...
Namesto, da bi poslušali sebe in otroka, se preveč pogosto zanašamo na mnenje strokovnjakov, sorodnikov in znancev. Le r...
Zakaj dojenje ni vedno najboljše?
Babica je iz svojih izkušenj ugotovila, da dojenje ni vedno najboljša možnost. Ob tem je razkrila, da je v resnici najpo...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?