|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Še enkrat o nahrbtnikih...
11.5.2005 14:13:46   
Baldi
Hehehe Splišni:)
Se prav fino sliši "Da imate močne in "voljne" partnerje, to je bistvo":bravo:

Se strinjam, da kupuj stvari, ki jih imaš namen tudi uporabljat.

Če sem prav razumel komentar od Primoza, v enem izmed postov, navajam "Glede na to, da je naš nahrbtnik zdržal kakih 100 tur vse do Triglava, ga lahko ocenim kot odličnega", se nekaterim prav pošteno izplača pljunit v roke in odštet tistih nekaj "fičenkov" več.

Pri nas nismo taki ekstemisti in se bomo zadovoljili že z rednimi izleti "vsak" vikend. Želja in volja je, kako je pa z močjo bom pa poročal :)

LP:pujs:

(odgovor članu Baldi)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   Še enkrat o nahrbtnikih...
11.5.2005 14:15:08   
Anonimen
Ja, Baldi, izgleda da je Primož močan in voljan. Poročaj, kako se boš ti obnesel.

(odgovor članu Baldi)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
   Še enkrat o nahrbtnikih...
11.5.2005 22:03:28   
Bostjan-1
Glej, Splišni, na te stvari s tegale zornega kota: če te nekaj veseli in si nečesa res želiš, potem si za to pripravljen dati nekaj več. Če pač rad zahajaš v hribe, pa ti to kar naenkrat onemogoči naraščaj, imaš vsaj tri možnosti: da se odpoveš (slabo za tvoje psihološko stanje), da greš sam (slabo za tvojo družino) ali pa iščeš možnost, kako otroka in hribe združiti (kompromis).
Podajati se z dojenčkom v hribe sploh ni noben ekstremizem. Ko sem šel s sedemesečno hčerko na Kredarico, sem vedel, da bo tisti dan slabo vreme s padavinami. A ker sem imel tudi za takšno situacijo predvideno in preverjeno rešitev, se pač na to nisem oziral. In to upravičeno.
Kar se tiče hrbta, verjamem, da se lomi, če nosiš nahrbtnik na ramenih, kar dejansko tudi je pri vseh cenenih nahrbtnikih. Če pa nosiš ca 75% teže na bokih in 25% na ramenih, pa hrbet bistveno razbremeniš. Ampak za to je potrebno pravo hrbtišče z močno ojačanim in zračnim pasom, kar imajo zadovoljivo narejeno le najboljši nahrbtniki.
In če ne izkusiš, sploh ne veš, kako se počutiš vrh Triglava, ko si snameš ca 25kg. Še dobro, da je gori Aljažev stolp, da se imaš kam prijeti, sicer bi te tisti občutek razbremenitve zagotovo odnesel med oblake (kot Red Bull).
Trenutno pripravljam za eno otroško revijo pregled vseh nahrbtnikov, razpoložljivih v Slo, obogateno s fotografijami, plusi, minusi in cenami. Če bo koga zanimalo, mu pošljem pdf datoteko.

(odgovor članu Baldi)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   Še enkrat o nahrbtnikih...
11.5.2005 22:09:40   
Anonimen
O.K., O.K., pomiri se. Samo jaz se sebe ne znam predstavljati več kot po 500 metrih z otrokom v nahrbtiku, pa imam ornk boke, da se reče!

(odgovor članu Baldi)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
   Še enkrat o nahrbtnikih...
12.5.2005 6:32:05   
Bostjan-1
Ah, saj se nič ne hudujem nate, le drug pogled sem ti hotel odpreti, da bi mogoče razumela nas "norce".

(odgovor članu Baldi)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   Še enkrat o nahrbtnikih...
12.5.2005 12:26:21   
niki5
Ja če greš v hribe in ne želiš da trpi tvoj hrbet in otrok v njem sploh ni dileme glede cene. Meni ga je uspelo dobiti s popustom, drugače bi ga pa kljub temu kupila. Zame če ne bi bilo sprehodov v hribe bi mi bilo izredno hudo. Mogoče plezala več ne bom tako, ampak hoje mi pa nobene ne prepreči :)

(odgovor članu Baldi)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   Še enkrat o nahrbtnikih...
12.5.2005 12:29:40   
niki5
Ja da ne pozabim, sem vesela da imam partnerja, ki z veseljem še malega nosi :) Naš 6 letnik pa sam hodi, čeprav smo ugotovili, da mu je z leti se naselila lenoba :)-

(odgovor članu Baldi)
Neposredna povezava do sporočila: 32
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





VIDEO: Noro brcanje v trebuščku
video
Poglejte si nenavadno močno brcanje, ki ga je tale mamica doživljala v nosečnosti. Njen trebuh je dobesedno oživel, se p...
Porodna zgodba: Moj dojenček je doživel mo...
Mali Tim je bil težko pričakovano dete. Veselili smo se ga vsi, tako mami in ati, kot njegova velika sestrica Tia.




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?