|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dugi otok
31.3.2009 15:43:02   
can
Letos bi šli radi na dopust na Dugi otok. Nisem še bila in o njem ne vem prav veliko, slišala sem, da je lepo. Prebrala sem, da se do tja pride s trajektom iz Zadra, ali obstaja še kakšno drugo izhodišče? Koliko časa traja vožnja s trajektom? Kateri kraj najbolj priporočate? Vesela bom vsake izkušnje, če ste tam že bili. Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dugi otok
31.3.2009 21:09:17   
muca79
Pozdravček,
tako Dugi otok oziroma sama pot je kar dolga saj moraš prit do Zadra ( iz NG 4-5 ur) in v Zadru imaš trajekt št.6 oziroma se kliče Vladimir Nazor kateri te pelje na otok in vozi cca 1.30 uro zavisi saj proti otoku rabiš več časa kot ko se vračaš v Zadar. Pripelje pa te v luko Brbinj in to je nekje sredi otoka potem se pa odločiš levo ali desno oziroma kje boste nastaljeni.
Pot je res dolga a jaz grem vsako leto 1-2 ker imamo hišo amapak odtehta tisto pot sam otok ker meni je full lep.
Upam, da sem ti kakorkoli pomagala, pa lep dopust jaz letos ga ne bom videla ker pričakujemo našo prvo pikico v juniju :-)
ČAW

(odgovor članu can)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Dugi otok
1.4.2009 17:02:51   
svita
Muca 79 a mogoče veš za kakšen fajn apartma ob plaži tam?

(odgovor članu muca79)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Dugi otok
1.4.2009 20:41:11   
muca79
žal ti ne znam povedat lahko vprašam kaj sosede če vejo ampak vem da na otoku ni kampov tako da ne moreš kampirat, mi imamo hišo prav ob plaži in ko boš kaj najemala se pozanimi saj je povno hiš v notranjosti in se moraš z avtom vozit na plažo kar pa ni kul.
Poglej mogoče kaj na internetu, drugače ti pa žal ne znam pomagat.

Upam, da najdeš kakšen dober plac, zelo lepa plaža je na koncu otoka pri svetilniku je prav sanjska peščena in je full klape poleti ker je lepo za otroke al pa za odrasle ker imaš senco al sonce, na drugi strani otoka je pa mesto Sali katero je bolj marina za jahte in barke.

Lep pozdravček, če pa kaj najdem ti javim :-)
lp

(odgovor članu svita)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Dugi otok
1.4.2009 22:51:15   
svita
Hvala!

(odgovor članu muca79)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Dugi otok
30.4.2009 22:18:23   
mojapunca
mi smo že bili večkrat na tem otoku, je lepo, mirno, če bi rada bolj skromno, domače, brez fines in nočnega razgrajanja je to pravi otok. mi hodimo v mesto Luka, ki ima ne veliko hiš, pa precej več vikendov, ima pa en starejši hotel, ki ga imajo baje v lasti čehi in tja vozijo češke otroke, tam pa prenočujejo tudi slovenski turisti, ki gredo na počitnice preko enega župnjišča iz Ljubljane.
lahko pogledaš na internetno stran, poizkusi odtipkati dugi otok, Picić-evo sem jaz našla: http://www.silago.org/eng.htm
vožnja pa ni tako huda, sedaj ko je avtocesta  si zelo hitro v Zadru, s trajektom pa se tudi ne voziš tako strašno dolgo.
meni je všeč, če pa želiš ti pa lahko kakšno slikco pošljem

(odgovor članu svita)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Dugi otok
15.3.2015 17:25:08   
Sončece10
Na Dugem otoku smo bili že večkrat, in sicer v vasi Žman, ki je na južnem delu otoka. Plaža je kamnita z naravno senco, v vasi sta 2 gostilni, bife, trgovinica in pošta. Všeč nam je bolj miren dopust. :) Letovali smo pa v apartmajih Vrtli in smo zadovoljni.

< Sporočilo je popravil Sončece10 -- 15.3.2015 17:26:33 >

(odgovor članu mojapunca)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?