|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kreme za sončenje
26.5.2005 22:37:12   
žiža
Naša Sara ima še vedno blazno občutljivo kožo, že po umivanju s čisto vodo je vsa pikasta. Postavljeno ima diagnozo Atopičnega dermatitisa. Kupila sem (ker druge ni bilo, rabila sem jo pa nujno) San Mix kids kremno mleko, spf40. Ko sem jo prvič namazala je bilo vse Ok. No danes je bila pa vsa marogasta. A mislite da je kriva krema al sonce :zmeden:
katero kremo priporočate pri tako občutljivi koži. A se mogoče kje dobijo kakšni testerji, ker je to precej drag špas, da bi sedaj kr probavali katera krema ji bo pasala.
hvala vam za pomoč :rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kreme za sončenje
26.5.2005 23:15:13   
Anonimen
Kaj pa pravi dermatolog? Če ima atopični derm.., jaz ne bi upala uporabljati nič brez posveta z njim. Mi se počasi tudi spravljamo tja, ker ima baje eno vrsto derma..., pa še ne vemo, kakšno. Cel je v neenakomernih rdečih flekih. Ko pa pride na sonce, pa postanejo še hujši. Tako da je v stanovanju oblečen samo v bodi s kr. rokavi, zunaj prav tako, ker mu vročina še bolj škodi. Mogoče je pri vas enako in je od vročine tako rdeča.

(odgovor članu žiža)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   kreme za sončenje
27.5.2005 8:00:36   
Gina
San Mix je krema, na katero je ful ljudi alergičnih. Jaz bi jo dala samo tistemu, ki nima nobene alergije v družini sploh, niti problemov s kožo. Sploh ne vem, kako je lahko še na tržišču. No, alergijo ponavadi povzroča krema v kombinaciji s soncem, zato mi ni jasno, zakaj je ta krema namenjena sončenju.

Vprašaj zdravnika, katero kremo priporoča. Saj imajo v lekarni prav lekarniško kremo za sončenje, mi imamo bubchen, pa ni noben alergičen nanjo, kljub temu, da smo bolj občutljivi, pa alergiki. Pa na nivejo tudi nismo alergični.
Po vichijevi kremi je pa tudi ena moja sodelavka dobila obupno alergijo, mi je pa ravno zato nismo probali. Je zgledala tako boga, cel obraz v rani.

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   kreme za sončenje
27.5.2005 8:20:47   
dory
Jest mam eucirin 25..ful ok...piporocam

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   kreme za sončenje
27.5.2005 8:36:04   
AnBan
Naš je med drugim alergičen tudi na kakav in so me opozorili, naj ne uporabljam krem za sončenje, ki so narejene na bazi kakvovega ali arašidovega masla...da so majhni otroci ful alergični na to..tako da ti pri atopičnem dermatitisu svetujem, da pred nakupom preveriš iz česa je krema narejena.

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   kreme za sončenje
27.5.2005 8:38:42   
dory
Aja zakaj to tle pisem..ker je nas tamal tud ves pikast..smo kupl niveo,pa vichy in je bil cist marogast...po eucirinu je ok :)...glede na tole sonce mocno pa namazani morjo bit...

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   kreme za sončenje
27.5.2005 9:00:57   
Gina
Teja, a eucerin prime? Mislim, a je 25 dovolj močna? Še nisem probala, ravno zato, ker me je strah novih krem, pa itak jih je več kot pol za alergike zanič. Ampak mi je zadnjič v lekarni eucerin kar pohvalila. Tako da je fino iz prve roke slišat.:)

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   kreme za sončenje
27.5.2005 9:04:25   
dory
Ja meni jo je tud pohvalila farmacevtka...svetovala pa zara...tamal je cist flekast se posebi po obrazku,ce ga ne namazem...eucirin je pa res fajn..tud faktor cist zadosca..je pa res,da je tamal bolj temne polti... tale se mi je zdela res fajn in je pomoje tud za za alergike...

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   kreme za sončenje
27.5.2005 10:50:59   
niki5
eucerin je prav narejen za problematično kožo, ki je nagnjena k alergijam. Našemu Niku je zelo pomagala. Pri sončnih kremah je pomembno, da so brez kemičnega filtra, ki je škodljiv. Zaradi tega so sicer malo težje mazljive, mi imamo poleg običjanega za majhne otroke losjona, tudi tistega na šprico, ki pa je faktor 30. Če je brez kemičnega filtra je potem faktor lahko tudi več kot 25. Tako, da mi uporabljamo Eucerin in smo zelo zadovoljni, samo sprijazniti se je treba z višjo ceno.

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   kreme za sončenje
27.5.2005 10:52:57   
ZARA
Jst mam tud Eucerin F25 in je res fajn zadeva!!

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   kreme za sončenje
27.5.2005 10:53:44   
dory
ja zara..sej sem te ze pohvalila,k si mi svetvala to kremo :):bravo:

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   kreme za sončenje
27.5.2005 10:56:28   
niki5
Eucerin ima tudi losjon za nego telesa, ki je res super, mi smo vse živo že sprobali, Linola fett vsebuje arašidevo maslo, tako da smo mi s to kremo imeli težave in pri Niku nam je že s prbim nanosom losjona se koža za 100% zboljšala. Jaz ne kupim nobene druge zadeve več. Smo pa res kup krem že sprobali..

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   kreme za sončenje
27.5.2005 11:04:32   
dory
Ja tud midva mava zdej po novem vse od eucirina..mal drazje ampak ful dober :):bravo:

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   kreme za sončenje
27.5.2005 12:27:19   
žiža
punce hvala za vse tele info. sej jaz imam tud eno eucerin zadevo, taka mast je v bistvu. Dobila sem jo pa na recept in je lekarniško zmešano mazilo. S tem mazilom jo mažem po kopanju, pa je kr v redu. da pa sončna tud obstaja pa sploh nisem vedela. Itak bo najbolje da bi res šle še k dermatologu. Drugače nama je diagnozo atopičnega dermatitisa postavila alergologinja.
kakšne so pa kej čakalne dobe pri dermatologu?

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   kreme za sončenje
29.5.2005 14:38:43   
Jessy
Ko kupujete kreme za sončenje, pojdite ponje v lekarno, kajti tam imajo posebno kolekcijo krem, ki so antialergeni.
Sama imam alergijo na sonce in odkar uporabljam te kreme, je stanje skoraj 90% boljše, kot prej. Prav tako uporabljajte mila brez "mila" in parfumov. Nikar ne mažite z mastnimi kremami ali olji, saj maščoba draži kožo in področja, ki so razdražena ne smete drgniti, ampak pustite vodi, da sama spolzi čez.

Pri nakupu kreme vedno iščite kremo, na kateri piše, da je antialergen.

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   kreme za sončenje
29.5.2005 14:47:25   
KIRA
jaz sem glih včeraj kupla eno novo od nivee. ima faktor 50+ in je za otroke oz. babije z zelo občutljivo kožo. košta pa 2 in pol jurja 200ml. sem tudi druge gledala, pa sem se vseeno raje za to odločila, čeprav je bla dražja.
gor piše da takoj zaščiti pred uv žarki, pa še nečim, pa da je za občutljivo kožo in je vodotesna (wasserfest). če kero zanima, ji točno prepišem.

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   kreme za sončenje
29.5.2005 21:53:43   
SISI25
Mi imamo tudi Eucerin F25

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zakaj dojenje ni vedno najboljše?
Babica je iz svojih izkušenj ugotovila, da dojenje ni vedno najboljša možnost. Ob tem je razkrila, da je v resnici najpo...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?