|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Avgust...
27.5.2005 12:28:05   
Tiamo
da probam zdajle, me je že trikat danes ven vrglo, ko sem hotla odprt temo avgust :grrr: Smo preveč pridne?

Včeraj mi je oče kupil voziček, lahko si ga ogledate v albumu. Želela sem takega, ki se zloži v marelo. Ni nov, je star dve leti in punca, ki mi ga je prodala je pravo srce. :angel::angel::angel:

Danes sem zapravljala, kupila sem tertra pleničke v tosami, pa bombažne krpice, bodi, mako majčko, jopico hlačke,... uh kakšen minus bo ta mesec. :zmeden:

Nimam ideje kaj naj jem? Grem pogledat v hladilnik? Bi kakšno solato, njam :sloncek::sloncek:

LP Tia74
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Avgust...
27.5.2005 14:14:11   
Jessy
Ojla!

Tia74, danes si pa pridna! Vse že nakupila, pa še na RR novo temo odprla! :bravo::bravo::bravo:

Jaz sem pravkar prišla iz službe in zdaj delam južno. Fižolovo juho in zelo zdrav dodatek: pomfri in piščančji medaljončki. Same kalorije in maščobe!!!Solate pa danes ne bom, se mi je ne da pripravljati. Še bomo :sloncek::sloncek::sloncek:!

Popoldne gremo vsi trije na žur. Bomo vidli, če bo naš bebi tudi kaj žural. :)-:)-:)-

Moj :love: je bil pa danes v LJ in je sproti šel še po zavese, ki sva jih pred 14. dnevi naročila, tako da danes, predno gremo na žur, še obesim zavese v sobico. Pol pa samo še nekaj malenkosti in bomo imeli vse (vozička pa še vedno ni). Je pa že predlagal, če bi jutri popoldne šla v LJ še po zadnje stvari, da bo potem mir. Sem kar mal učke ven vrgla od presenečenja nad njegovim predlogom, saj sem običajno jaz tista, ki to delam. :bravo::bravo::bravo: za :love:

Zdaj pa letim kuhat, da se mi kaj ne zažge.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Avgust...
27.5.2005 14:30:13   
kimi
Full lep voziček...jaz tudi hočem takega samo novejši model

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Avgust...
27.5.2005 14:43:07   
Tiamo
Pozdravljene,

Jessy upam, da boš slikala sobico in objavila slike? :bravo::bravo:

Kimi, jaz sem gledala ta nove modele pa so mi preveč plastični. Vsak ima svoj oklus.

:rozica:

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Avgust...
27.5.2005 15:39:04   
Jessy
Ja, bom slikala. Nekaj sem že, bom pa še druge stvari, ko še cunjice spravim v red, ker je še razmetana sobica, oz. posteljica s temi cunjicami.
Je pa problem v tem, da imam aparat na film, tako da upam, da kmalu poslikam cel film, da dam razviti in poskeniram. Bom pa objavila!

Tvoj voziček je pa res lep in ZELOOOO ohranjen! Izgleda, kot nov! Super!!! :bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Avgust...
28.5.2005 10:17:26   
Jessy
Dobro jutro, punce.....ali naj rečem raje dober dan??? :zmeden:

Kako ste kaj na tako lep dan?
Midva sva bila včeraj na žuru in sem veliko dobrega popapcala. Še sreča, da sem se z mojo vago že zdavnaj skregala, tako da je sploh ne obiščem več! :)-

Je bilo pa prav hecno na tem žuru, saj smo se kar 3 :nosecka::nosecka::nosecka: pojavile s približno enakimi trebuščki.

Domov sva prišla ob 23h (kar zgodaj) in jo takoj mrknila spančkat. Potem pa so sledile spalne težave. Celo noč sem vstajala za na WC. Ko sem se ravno ulegla nazaj, sem ugotovila, da sem žejna in je bilo treba spet vstati. To sem ponovila kar 6x!!!! 6x!!! Za znoret!!! Kar pa še ni bilo dovolj, je bilo pa še tako vroče v sobi, da sem se slekla in spala le v spodnjem perilu. Vroče je zato, ker imava okno popolnoma zaprto, saj sva že nekaj dni brez polken in jaz ne morem spati, če ni zatemnjen prostor, tako da si te dni, ko čakava na rolete, pomagava z deko, kar pa pomeni, da je okno ZAPRTO!!! Ampak sem ga odprla ob 5h zjutraj, da se je zrak zamenjal, potem pa spet zagrnila in zaprla. Se pa tolažim s tem, da se bo kaj takega dogajalo le še do ponedeljka, ko naj bi dobila rolete.

Zdaj se pa pripravljam, da pokličem v Trbiž za voziček, ker se nama zdi, da je bil en včerajšnji klic iz tujine (ni zapisalo številke) in sklepava, da so bili oni. Upam, da gremo še danes ponj!!!

Kaj pa ve??? Ste že vse pokonci ali se še muckate v posteljah???

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Avgust...
28.5.2005 10:44:57   
miševi
Zdravo!

Že zdavnaj pokonci, pa tako sladko sem spala:zaspan:. Pa je mene in Niko moj :love: pokonci vrgel, da smo šli v zgodnji shoping. Moram rečt, da je moje spanje kar zadovoljivo in udobno:bravo: (zaenkrat).
Danes se bolj notri skrivam, pa še vedno kiham:(. Popoldne grem pa na žur pogledat - se dobimo gimnazijci vseh generacij. Kolko časa bom pa zdržala, pa ne vem. Ko ne bo šlo več, bom :love: poklicala, da me odpelje domov.
Moj :love: je danes zelo priden. Dela omare za v otroško sobo - in to po mojih željah in merah (končno):)-. V ponedeljek še dva jogija za na pograd dobimo, potem pa našo bejbo selimo v novo sobo. To bo pestro... Danes jo pa že drugi dan odvajamo od pleničk - še bolj pestro, vam rečem;). Boste že vidle, kolk veselja prinesejo naši :duda:. Ampak vse se splača potrpet.

Zdej grem pa še malo pospravit pa nadzirat :love:, ker je poj bolj vesel:)-.

Lep vikend!:rozica:

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Avgust...
28.5.2005 11:25:12   
Jessy
:bravo::bravo::bravo: miševi za novo sobico :bravo::bravo::bravo:

Jaz sem se pa v pranje cunj podala, tokrat najinih, ki so se nabrale čez teden. Se mi že drugi stroj pere, eden me pa še čaka. Potem bom pa videla, koliko bom na volji. Morda se lotim še pisaih cunjic za :duda:, saj po voziček še ne gremo. So mi rekli, da se je pošiljka še za en teden zavlekla. Bomo pač počakali, kaj pa čmo druzga!

Sem pa pred petimi minutami že sortirala mojemu :love:, kaj vse mora danes pospraviti po stanovanju, saj ga postopoma spreminja v svojo delavnico. Tega ne prenesem, saj ima cel prostor, pod najinim stanovanjem ravno za ta namen. Ne vem, kaj rine z vso to šaro v stanovanje! Sem tako :grrr:!
V glavnem, da nes bo naredil čistko, drugače se jaz lotim teh stvari in bodo romale direktno v koš!

Zdaj pa grem naše nove zavesice malce polikat, saj se mi jih je včeraj tako mudilo obesiti, da na likanje še pomislila nisem, vendar jih je treba malce polepšat z likalnikom. Ni druge!

Zdaj grem pa gledat, kaj dela naš tast v najini sobi, saj je brez besed prišel v stanovanje in šel v sobo. Po moje bo spet kaj okrog okna packal.:grrr::grrr::grrr:

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
VIDEO: Noro brcanje v trebuščku
video
Poglejte si nenavadno močno brcanje, ki ga je tale mamica doživljala v nosečnosti. Njen trebuh je dobesedno oživel, se p...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?