|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dojenček in klima...
28.5.2005 10:22:31   
asso
v teh vročih prihajajočih dneh, kako boste shajale z dojenčkom in klimo...
Počasi se stanovanje zelo segreva in tudi čez noč se ga ne da tako shladiti pa me zanima kako boste/ste uporabljale klimo in skupi dojenčka. Kakšna priporočila. Baje, da klima ni glih zdrava še posebno za dojenčke.
Sej v avtu sem jo že vžgala, da se je malo zluftal...

Ja no, napište malo vaše izkušnje, pa mnenja, pa... tudi kakšno neumnost:)-

Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Dojenček in klima...
28.5.2005 10:44:54   
Anonimen
klima je čist super zadeva, pa tut ne vem zakaj bi bla škodljiva če jo znaš uporabljat. pač paziš da ne piha direkt na dojenčka, pa paziš, da ni prevelike temperaturne razlike med zunanjo in notranjo temp. naj bi bla samo par stopinj, ne da je zunaj 30 ti pa hladiš na 18. to je za vse zanč. z aponoč sm pa js lani letos še ne, zvečer k smo bli vsi zunaj klimo mal bl na ful dala, da se je prijetno shladil, pol pa na nočni program, ki ga naša omogoča in hladi na vsako uro eno stopinjo manj. mi imamo klimo v dnevni in pihlja celo noč če je res ful vroče, pa vrata mam pol odprta na hodnik in v spalnico - vse je namreč skupaj.

lp, lara

lp, lara

(odgovor članu asso)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Dojenček in klima...
28.5.2005 10:54:10   
Taša
Mi že kar nekaj let uporabljamo klimo..., pa je vse OK.. samo res uporabljati jo moraš znat... Mi imamo vklopljeno tako da je za par stopinj nižja temperatura kot drugače.. Je pa poanta v tem da je že zrak čisto drugačen v stanovanju...pa ni velike temp. razlike... je bolj sveže... Mi jo imamo v hodniku..usmirjeno da piha gor v strop.. da nobenmu ne piha če gre čez hodnik... Drugače smo jo pa lani in prejšnje lete imeli vklopljeno tudi ponoči ne čisto na ful ampak malo .. tam nekje do enih ali dveh, pol sem pa šla ponavadi na WC jo zgasnila in odprla okne...ko je bilo že bolj hladno...

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Dojenček in klima...
28.5.2005 11:10:05   
babylove
Kaj pa klimatizirane trgovine? Iz vročega avta (vsi pač nimamo klime) v mrzlo trgovino - tu se pa najbrž ne da nič rešit, razen da v trgovino neham hodit (tega bi bil pa moj izredno vesel :)-).

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Dojenček in klima...
28.5.2005 11:14:50   
asso
Ja to s trgovinami je včasih prav grozno, ker nekje imajo takšne klime, da je še meni mrzlo ko pridem not, čeprav sem sredi zime v kratkih in brez nogavic.


(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Dojenček in klima...
28.5.2005 14:18:09   
tinica
V reviji otrok in družina je super članek glede uporabe Klime

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Dojenček in klima...
28.5.2005 18:03:32   
KIRA
hm... v avtu je žal skoraj nujna, ker mava črnega. sem pa probala moža tako navadit, da avto najprej malo ohladi, kopa je ohlajen, pa klimo šalta na minimum.
je pa treba tako delat že zato, ker je nenormalno vroče notr. še avtosedež od bebice je bil praktično razbeljen, ker je bil avto na soncu predvčerajšnjim. pa ga sedaj ne samo pokrivava, da sonce ne sije gor, ampak tud klimo sva začela uporabljat.
v stanovanju je pa nimam, bi jo pa sigurno uporabla, če bi jo mela. danes je pri meni v dnevni 30,3°C, v spalnici pa med 26 in 27.
si alhko mislite, kako nama je lušno z bebiko. hvalabogu sva lahko obe napol nagca, ker naju noben ne vidi... :ups:

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Dojenček in klima...
28.5.2005 22:06:49   
Pupica
Pri nas je avto pred vožnjo v senci, tako da kar gre ko gremo od doma. Če pa se vračamo, pa ponavadi avto prižgemo, vklopimo klimo, ga malo shladimo(ne preveč!da ni prevelike temp.razlike)potem pa jo damo na minimum.

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Dojenček in klima...
25.7.2016 18:37:00   
sončektvoj
https://www.facebook.com/servisirajklimo/posts/1562832154021591

Na temo dojenčkov in klime so napisali zelo uporaben post. Klima je varna, če je montirana in uporabljena pravilno.


(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Prvi mesec z dojenčkom: Zakaj je začel tol...
Dojenček, ki je bil prej »priden« in je jokal v mejah normale in predvsem, kadar je kaj potreboval, nenadoma dobi neutol...
Zgodbe malih junakov: Roditi bi se morala ...
photo
7. 11. 2019, ob 9.34 se je rodila naša Klara, v 25. tednu nosečnosti, težka 730g in velika 34cm. Teh podatkov si nisem m...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?