|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 9 10 [11]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Katera sploh še rodi-"po starem"?
23.7.2009 13:14:53   
vanilla
Hej slovenka....


Ja, ej, že tri mesece bo 28-ega... Neverjetno gre hitro vse skupaj... Kaj ,a tvoja pa že 1 leto????? Jauu, ne morem verjet.

Samo res škoda, da se ti zaserje, ker ne moreš dobit ultive, če pa ti jo priznani anestezist svetuje in da papir zanjo... Pol ti pa ene babice pametujejo... Ma, saj poznava zgodbi ena druge, tako da brezveze tu še enkrat razpredat user posted image .

Ja, jaz bi tudi Postojno ali Feldbach... Bomo videli, ko bomo tako daleč....

Pa saj sem po eni strani nora.... Ker sem imela popadke in mi ni voda odtekla, bi komot prišla že zdaj do Postojne, pa me je želja po bližini porodnišnice in po tem, da bo lahko mož vsak dan pri meni, premamila user posted image .

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 251
   RE: Katera sploh še rodi-"po starem"?
23.7.2009 13:19:03   
slovenka
Ja, naša je že pihala svečko user posted image  Kaja bo pa tudi hitro, boš videla user posted image  TAko da mi že o drugem razmišljamo user posted image  Me sodelavke spodbujajo in pravijo, da naj grem pa v Mb - ker imajo one veze in baje tudi 24/7 naredijo EA... No, ampak saj še niti noseča nisem - samo da se hočem vnaprej zasigurati, ker potem res nekak ven mora user posted image

_____________________________

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 252
   RE: Katera sploh še rodi-"po starem"?
23.7.2009 13:21:53   
Taddy78
No že tu je vidna razlika tudi pri CR...bivša sošolka je rekla,da je trajalo 1mesec da je po CR prišla k sebi, druga, ki ima pri nas konja, pa je 3 tedne po CR že jahala svojo kobilo...

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 253
   RE: Katera sploh še rodi-"po starem"?
23.7.2009 13:45:32   
donna22
Jaz sem tudi bla kaka 2 tedna po CR res že super user posted image Danes je 3 tedne, pa sploh nimam več občutka, da sem ga imela, razen dejstva, da blizu mene spi user posted image  user posted image user posted image user posted image Tak da je res odvisno od posameznice ...

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 254
   RE: Katera sploh še rodi-"po starem"?
24.7.2009 18:12:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: liliana



A ni bilo "po starem" nekako tako pri ženskah.......čepe na njivi, pregristi popkovino, zaviti otroka v odejo in nazaj na njivo kravo vlečt, ker je dedc že priganjal.....ni bilo sočustvovanja in božanja moškega pri porodu.....delo je čakalo, večerja je morala biti na mizi, otroci pa so itak trpežni, tisti ki pa niso bili so pa umrli.....zato pa so tudi rojevale ženske 10krat......

to je pa zelo grobo in grdo  napisano.

mISLIM PA UMRE ČE UMRE AL KAJ.gROZNA SI

(odgovor članu liliana)
  Neposredna povezava do sporočila: 255
   RE: Katera sploh še rodi-"po starem"?
25.7.2009 11:50:20   
ShopGirl
Anonimen: preberi si knjigo na temo "ženske v Črni Gori", tam imaš kr natančne citate starih ženic, ki so med drugim tut rojevale čepe v čisti tišini, v kotu ene sobice, povile otročka v dekico potem pa hitro šle skuhat kavo za moža in za gosta, ki je prišel na obisk. Nikol ne bom pozabla kaj je ta ženska rekla "sem mogla biti čisto tiho, da me ne bi mož kregal kaj sem tako glasna".

Ok to je blo v Črni Gori, vemo da je blo dol pač bolj primitivno vse skupi. No, moja baka pa mi dostkrat pove, da je že dan po porodu mogla it delat na njivo, ker je blo pač tok dela da ni mogla ležat in okrevat. Tko je blo...pika. Primitivno gor al pa dol.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 256
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 9 10 [11]
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 9 10 [11]
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?