|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kakšni najstniki ste bili?
7.9.2009 12:32:18   
ZARA
Zelo problematična.

_____________________________

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Kakšni najstniki ste bili?
19.10.2009 21:54:29   
Mia007
user posted image user posted image user posted image jaz dost hujša k moja dva:)

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Kakšni najstniki ste bili?
25.10.2009 22:35:12   
Pi-kica 1
Totalno odklopljena in problematična. V bistvu imam ta leta tako malo zavita v meglo, se določenih zadev sploh ne spomnim, ko se pogovarjamo s prijateljicami. Pa se nisem drogirala, da ne bo pomote. Mogoče so hormoni tako vplivali name. S starši se pa takrat nisem razumela.
So se pa hitro končala, saj sem pri devetnajstih postala mamica, ko je bil sinko star šest mesecev, pa še samska (na srečouser posted image ).
Aja, v šoli sem pa bila pridna, vedno sem imela same lepe ocene. Samo bolj redko sem šla tjauser posted image

(odgovor članu Mia007)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Kakšni najstniki ste bili?
19.11.2009 17:33:46   
3Sonček3
Js sm bla v svojih najstniških letih na začetku zelo "podivjana" ampak sm to dobr znala skrit pred drugimi. V šoli mi je šlo vedno povprečno dobro. Je bla tut kakšna slaba ocena vendar ne zaradi družbe, pač pa zaradi mojega nezanimanja do predmeta. Živela sm na vasi z veliko otrok približno moje starosti. Meli smo eno hiško kjer smo se zbirali, in ko je prvi šel v srednjo šolo je s seboj prinesel drogo (na srečo je bila to samo trava) tko da smo se tut mal s tem pozabavali. Js tega sicer nisem redno prakticirala, edino med poletnimi počitnicami, ko ni bilo drugih obveznosti. S starši sem se razumela dokaj dobro, je blo zlo mal sporov, čeprou tut to more bit. Nisem bla zahtevna, nisem hodila vn na žure (mogoče 3x-5x na leto, če je mel kdo rojstni dan ki ga je praznoval v kakšni koči, pa ene parkrat sm šla s sošolkami zvečer u life user posted image . Tut glede oblačil nism bla preveč zahtevna ker sem vedla da si ne mormo prvoščt usega kar meni srce poželi, zato sm izbrala takšno taktiko, kupovali smo manjkrat pa take stvari k so mi ble res dobre da sm jih doug nosila (nekatere so mi še vedno prou in jih še vedno nosm). No pol sm pa tut js pršla v 1.letnik srednje šole in takoj na začetku leta spoznala fanta (sva bla sošolca) in še danes sem z njim in sva glih v veselem pričakovanju user posted image . Ko sm ga spoznala sm zanemarla svojo družbo, nisem več hodila vn, nisem se zaprla da nebo kera narobe razumela, samo "zresnla sm se". Mislm da nism nč tazga zamudila v svojih najstniških letih in mi ni žou da sm se že pri 15-ih predala svojmu user posted image , danes pri 20-ih sm sicer še vedno "otrok po duši" sm to ni nč tazga, mam pač rada otroke in se lahko delam budalo iz sebe samo da jih nasmejim ni lepšega kot zadovoljen otrok. Moja mami mi je sicer na začetku dajala tisto policijsko uro, ko pa je s tem prenehala tut js nism več doug vn hodila in sem tut prej domou prhajala kukr ponavadi, ker če ti je vse dovoljeno potem se hitro naveličaš, prepovedane stvari so pa najslajše. Moji spomini na najstniška leta bojo ostali lepi.

_____________________________

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Kakšni najstniki ste bili?
10.12.2009 22:03:21   
onka
Odveč.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Kakšni najstniki ste bili?
17.2.2010 21:03:16   
vandak
IZVIRNO SPOROČILO: water lily

Obupnauser posted image
Spomine mam pa lepeuser posted image , no....zihr lepše k moja mamiuser posted image


Se podpišem!user posted image

(odgovor članu water lily)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Kakšni najstniki ste bili?
17.2.2010 21:21:07   
K_a_t_i
Horalegalis še na faksu do 22:00, ene 4krat letno sem šla lahko v disko (do 2h - je prišla mami po mene), prvič in zadnjič sem se ga pa napila (tako, da se vsega spomnim, nisem bila problematična) v Indiji pri svojih 30ih... No, niso pa mi nikoli težili, če sem šla kam čez dan. Sem se dosti ukvarjala s športom.
Zame najlepša leta so bila prva leta v službi - takrat sem se uprla vsemu in vsem ter začela živeti svoje življenje. Ne bi mogla reči, da mi kaj manjka, edino samozavest sem si dejansko zgradila šele po petindvajsetem.
Dolgcajt, a ne? user posted image

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 17.2.2010 21:22:03 >


_____________________________

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu vandak)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Kakšni najstniki ste bili?
29.7.2010 20:58:52   
ne_ja
Nora, nora, nora letauser posted image tako zame kot za moje staršeuser posted image Bila sem user posted image Spremenila bi mogoče samo to, če bi se dalo seveda, da se starša ne bi tako sekirala! Verjetno pa ne bi bilo potlej tako zanimivo...

Kako že gre tisti pregovor: V MLADOSTI ZAMUJENIH NOROSTI NE MORE NADOMESTITI NITI VSA MODROST STAROSTI!:) Jaz sem se 100% držala tega, kaj mi bo modrost, če ni bilo norostiuser posted image





(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Kakšni najstniki ste bili?
16.8.2010 18:56:45   
ronja

A ste bili ful problematični?

Odvisno koga vprašašuser posted image . No, v resnici nikoli nisem bila "problematična", da bi recimo popivala, kadila, se drogirala, bluzila v šoli, zgodaj seksala ali kaj podobnega.

Al ste šli čez to fazo dokaj 'normalno'?

Dokaj normalno bi bil kar ok opis, ja.

Kako ste doživljali svoje starše?

Zelo različno, ker sta zelo različna.

So vam bili v oporo in ste se (dokaj) dobro razumeli ali ste se večinoma prepirali z njimi?

Oče mi je bil v oporo in sva se dokaj dobro razumela, z mamo pa sva se veičnoma prepirali še 1 leto nazajuser posted image .

Kaj ste najbolj pogrešali v vašem odnosu s starši v tem obdobju?

Sprejetost verjetno, od mame še ljubezen.

Kaj vam je bilo najbolj všeč (kaj so po vašem mnenju delali dobro)?

To, da so mi dali ogromno svobode že otroku, da sta mi zaupala. (nisem imela ure za prihod domov, recimo.) Omejevali so me v bistvu bolj fantje, ker so bili vedno bolj resni, kot bi si jaz želela - jaz bi se zdvijala, nisem pa hotela ko buldožer prek vsega, že tako so se dost sekirali zaradi meneuser posted image .

Imate lepe spomine na svoja najstniška leta?

Če je najstništvo do 20 leta, potem po pravici povedano to ni moje najljubše obdobje v življenju - prej in potem se mi zdi lepše, sploh na faksu mi je bilo super, zdaj pa je itak najlepše.

Kar se prav najstništva tiče, mi je zdaj žal, da nisem bila bolj problematičnauser posted image . Svojima puncama bom povedala isto kot meni moj oče: da moraš bit tudi neumen, delat traparije,... Da ni nič narobe, če kdaj špricaš šolo (to mi je res žal, da je nisem več). Nekak tako kot Otika, skratka.

Tako da: zdivjala sem definitivno se, (za večino sem iz meni povsem neznanega razloga še vedno divja, sama sebi se zdaj res zdi zelo umirjeno bitje) samo ne med najstništvom, ampak bolj na faksu - od 19. dalje, torej.

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Kakšni najstniki ste bili?
16.8.2010 19:14:54   
koala.cek
IZVIRNO SPOROČILO: Pupsika

Nisem bila problematična, nikoli ni blo neke panike...
Sem ga pa fino prežurala od 19. leta naprej, sem si dala duškauser posted image , ampak nikoli bi bilo nobenih problemov.
V 3. letniku sem bla  punker, čisto in totalni panks, kratke črne lase, raztrgane kavbojke, razvlečene majice, pa Sex Pistols v diskman-uuser posted image ...to je šlo mami mal na živce ampk se je potem navadla in ko me je faza minila, se me prav ni mogla navadtuser posted image .
Malo smo ga pili, kerj pokadili...fajn je blo nouser posted image




eto, to je tudi moja zgodba.

imam lepe spomine, pa verjetno sem bila tudi ok vzgojena, ker mi danes nič ne manjka ( to so besede moje mame )user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Kakšni najstniki ste bili?
25.3.2011 23:39:49   
superstar7
Blagor se vam ki ste bli nori.user posted image Jaz sem se morala prekmalu zresnit pa mi zdaj manjka.user posted image ampak sej otroci zrastejo.....user posted image
Ni mi pa žal, da sem v najstniških letih rodila. :D sem še zdaj malo bolj otročja in moji princeski to super odgovarja user posted image

_____________________________

Friendship often ends in love; but love in friendship - never.
Charles Caleb Colton

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Kakšni najstniki ste bili?
26.3.2011 6:52:43   
juhica
Če je najstništvo do 20 leta, potem po pravici povedano to ni moje najljubše obdobje v življenju - prej in potem se mi zdi lepše, sploh na faksu mi je bilo super, zdaj pa je itak najlepše.
IZVIRNO SPOROČILO: ronja



Žal se strinjam, sploh 20. leto je zaznamovala smrt moje babice, ki je bila v bistvu moja mama (je skrbela zame od majhnega).

Tudi v gimnaziji nisem imela veliko prijateljev in se v razredu nisem dobro počutila, vedno sem se držala zase... Ko pogledam nazaj se mi zdi, da sem bila precej zamorjena - itak skoz v črnem user posted image , ogromno sem špricala, ampak nisem šla s prijatelji, ampak sem bila doma ali pa sem šla v naravo na sprehod. V bistvu se mi zdi najstništvo eno ful neproduktivno obdobje, šola mi je bila res odveč, kot ena prisila - jst sm tko to čutila takrat.
Kregala sem se veliko z babico, ki je bila takrat bolana, ampak mi je kljub temu  puščala zelo veliko svobode, in lahko sem se ji zaupala. Pa prepirala sem se v bistvu brezveze, itak se določenih stvari ni dalo spremeniti, ampak mi je bilo lažje, ko sem se izkričala... Nerada se spomnim na celo tisto obdobje, čeprav mi ni bilo nič hudega...

Na faksu mi je bilo pa super, samo nisem imela časa in ne denarja (sem delala za preživet, pa zelo redno študirala) za žuranje in izlete... Se imam pa zato zdajle super (po poroki in ob otrocih) user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Kakšni najstniki ste bili?
26.3.2011 6:53:48   
juhica
Soriiii, se pa res še lovim s tem citiranjem user posted image

(odgovor članu juhica)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: Kakšni najstniki ste bili?
28.3.2011 13:06:45   
nusi
Uf, upam, da moji otroci ne bodo po meni user posted image (no al pa tud), sem bila ful podivjana, samo nekak mi je ratal, da so bili starši relativno zadovoljni z mano in so izvedeli za cca 1% vseh mojih podvigov. Skratka moja obvezna oprema pozimi in poleti so bili bularji, frizura (no comment).... ampak mela sem se pa super user posted image . Začela sem zgodaj in nekje prosti koncu sš sem bila že precej skulirana, potem pa sred faxa nov naval hormonov al kaj, sem si pa še malo drugo glasbeno sceno ogledala user posted image . Tko sem spoznala tudi mojega moža, zdej sva pa doma, pa poslušava in pojeva čuke user posted image .
Moji starši so se mi zdeli tkrat ful strogi, samo vidim, da so mi kar dost pustili v bistvu, se pa nisem hotela kaj dosti pogovarjati z njimi o sebi in svoji družbi, sploh se nisem počutila, da bi se lahko.
Na koncu sem pa kr zadovoljna z izidom - imam dobro izobrazbo, dobre odnose s starši in svojo družino. Meni se zdi obdobje uporništva (takšnega ali drugačnega) koristno za odraščanje.

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: Kakšni najstniki ste bili?
21.4.2011 9:21:12   
sakuL
jaz nisem bila problematična, sem imela strogega očeta in dokaj popustljivo mamico, tko da  se je vse izšlo kot se je moralo :)
dons jima lahko rečem samo hvala za tako lepo vzgojo user posted image user posted image



_____________________________

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: Kakšni najstniki ste bili?
21.4.2011 9:37:38   
betty.ford
obupna. čudaška. v svojem svetu. stalno sem premišljevala o smrti pa o življenju. pa o smislih.
trgalo se mi je. ampak HB ne na račun drog.

sem vesela, da je mimo. ko je popustilo, sem se počutila mnogo bolje po drugi strani pa bila kar malo žalostna, ker mi je šlo 5 let kar nekam,...

saj so bili tudi dobri dnevi, a nihanja so bila včasih premočna.

en čas sem bila hipi, en čas panker,... veliko preštopala in izzivala. HB za angele, ki so me pazili!

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: Kakšni najstniki ste bili?
21.4.2011 10:50:06   
alda
povprečna user posted image user posted image user posted image
za razliko od večine nisem marala diskotek, tako da ni bilo problema z izhodi,
v šoli kar "pridna",
edino kar vem, da sve z mamo bile kar velikokrat na bojni nogi zaradi mojih las:
imela sem zelo dolge, kravžaste, goste....česat se nisem marala, umivala le na 14dni, ker sem rabila vsaj 1uro da jih posušim s fenom.,ostrič pa se tudi nism hotela.
ja in zgodovina se ponavlja: moja šjora si sicer rada umiva lase, le česanje user posted image ..za razliko od mene pa pa ona skoraj ravne lase in so videti malo bolj grozno kot moje..ali pa se mi samo zdi user posted image user posted image

ja pa mami so šle na "jetra" moje kockaste srajce, ki so bile pravzaprav atijeve user posted image

< Sporočilo je popravil alda -- 21.4.2011 10:51:02 >


_____________________________

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

(odgovor članu betty.ford)
Neposredna povezava do sporočila: 42
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Otroke uspavam zgodaj
Moji otroci so vedno šli zgodaj spat. Zapadli smo v rutino, ko so smo se odrekli dnevnemu spancu, približno tretje ali č...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?