|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   "oktoberska" utrujenost
8.6.2005 8:32:31   
thunder
Čao punce! Kako kaj? Jaz sem po fantastičnem obdobju polnem energije:sloncek: spet padla v utrujeno stanje:zaspan:. Kar naprej se mi zeha, nobene volje ni do ničesar... in koooomaj čakam, dopusta, morja, sonca. In ve oktoberke, kako se počutite? V dobro voljo me spravljajo brcike moje bebike. Jutri imam morfologijo in že komaj čakam, me prav zanima ali bo spet :modri: ali pa bo moj navihanec morda celo dobil :roza:, ki si jo tako zelooo želi. Kako pa kaj služba - še vse pridno delate ali ste v glavnem že v bolniški. Lep dan vam želim.:sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   "oktoberska" utrujenost
8.6.2005 8:36:18   
Anonimen
Brez zamere in dobronamerno -
oktobrska
in tudi novembrski, decembrske, koprsko,...

(odgovor članu thunder)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   "oktoberska" utrujenost
8.6.2005 8:41:47   
urbancek
Tudi meni se to dogaja v zadnjem casu, noge me bolijo, da vcasih sploh ne vem kam bi jih se dala in s cim namazala, glede zaspanosti, vcasih bi zaspala kar stoje ali za volanom (ne bi bilo ravno dobro), drugace se pa pocutim super, zaenkrat nobenih tezav razen otekanja (mi je ravno danes ata nabral belo koprivo, za katero pravijo da je super za ledvica in da cisti kri - bomo videli drug teden, kaksni bodo izvidi, prejsnjic so bili porazni - voda). Mali veselo brcka, se ze fajn cuti ce das roko gor, punci sta cisto navduseni, ta mal pa tako ne ve za kaj se gre. Vsem skupaj lep pozdrav, preden pokasiram se kaksnega trojanskega konja na racunalnik (imam ze stiri, cakam svaka, da mi vse skenska dol, ker mi je pozrlo protivirusno zascito)
Cav, cav

(odgovor članu thunder)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   "oktoberska" utrujenost
8.6.2005 10:00:58   
bebika
Lep pozdravček tudi z najine strani. Tudi mene daje strašna utrujenost, ki naj bi bila prisotna na začetku - no pri meni je sedaj ko sem na sredini - 20 tednov. Drugače se počutiva zelo dobro, brcike našega sončka :duda: pa so zelo nežne.
V službi je včasih kar naporno, ampak bo šlo. Komej čakam porodniško, ki jo nastopim 1.10.2005, prej pa še malo dopusta. Pa ve, kdaj nastopite porodniško?

lp

(odgovor članu thunder)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   "oktoberska" utrujenost
8.6.2005 13:30:00   
Udb
dAN!

Jaz sem imela morfologijo včeraj - se ni nič videlo, ker je :duda: tako čudno ležal!! ;) Tako da bo ponovitev čez 4 tedne! Smotko! Pa tako me je vse zanimalo!!

Utrujenost - ni prisotna - veselo hodim v službo, v šolo, na vaje,.....v glavnem edino počivanje odpade! To vse sicer ni ravno po mojih željah, ampak kaj hočemo!

Porodniška - mislim, da se mi začne 20.9.! Komaj čakam!!!

Kam boste šle na morje?

(odgovor članu thunder)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   "oktoberska" utrujenost
8.6.2005 14:03:54   
atasan
Jaz pa prekipevam od energije! Tja do desetih zvečer, potem pa dol padem.

Na morfologiji smo bili v ponedeljek (na moj rojstni dan). Vse je OK, le dete je veliko za 19 tednov (bilo naj bi pa za 20 in 4 dni; kar pri mojem ciklusu ni nič čudnega). Mi je pa zdravnica priporočila malo več beljakovin.

Porodniška se mi začne 20.9., prej pokoristim dopust, če bo pa sila bom pa še kak dan bolniške "naprosla".

Na morje gremo 23.7., v Fieso. Bomo letos ostali kar "doma". Na Karibe pa naslednje leto, ali pa čez dve. Glavno da se naša pupika nakopa in jaz naplavam, ati je pa itak bolj "tako-tako" za v vodo. Senca, pivo in križanke! Čeprav tole zadnje dvoje, letos????

Pozdravčke!

Nataša

(odgovor članu thunder)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   "oktoberska" utrujenost
9.6.2005 8:33:10   
urbancek
Krizanke idealne, pupiko naj merka kar tvoj najdrazji, pivo pa se dobi tudi brezalkoholno (jaz ga obozujem)
Lp

(odgovor članu thunder)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   "oktoberska" utrujenost
9.6.2005 9:11:17   
atasan
HA, ha! Tista kombinacija je bila za možeka. Jaz sem bolj za kako knjigo.

Ja merkal bo pa verjetno on, jaz bom takrat po vsej verjetnosti že v dimenzijah kita, okorna (ali pa bom blefirala). Čeprav zaenkrat kar dobro kaže, se mi še nič kaj ne vidi (trebušček), vseh 5 kil imam v riti in na bedrih!

(odgovor članu thunder)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
FOTO: Slabi trenutki vsake nosečnice
photo
Nosečnost je čudovito obdobje, vendar je hkrati lahko tudi naporna. Poglejte si serijo fotografij, ki prikazuje tudi te,...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?