|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Voziček Baby Ace
9.10.2009 18:25:08   
zvesta
Pozdravljeni!

Ima katera kaj informacij o tem vozičku:

http://soncek.si/si/baby-ace-blue-i16292.shtml


Se mi zdi zelo privlačen, cena ugodna, funkcije zelo dobre, lahek...

Res bom vesela vsakega mnenja.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Voziček Baby Ace
9.10.2009 19:56:05   
zvesta
Nobena nič?

Aja, Baby Ace je očitno avstralski naziv, na Irskem ga prodajajo pod imenom Offspring puchchair.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Voziček Baby Ace
11.10.2009 10:25:53   
zvesta
Čudno, da nobena nič ne ve... user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Voziček Baby Ace
11.10.2009 13:20:14   
zaspancek1
Zgleda, da res ne.... Tudi meni se zdi zanimiv, zal pa ga takrat, ko smo kupovali, se ni bilo na pri nas. Kolikor sem brala na enih dveh avstralskih forumih, so ga precej hvalili, je pa nekaksna kopija Bugabooja (seveda precej cenejsa), samo sprednja kolesa zgledajo malo vecja. Tudi zlozi se podobno (brez sportnega dela, kar nekatere moti tudi pri Bugabooju). Ce bi se enkrat kupovala, bi ga definitivno sla pogledat. Ce ga bos kupila oz. sla pogledat, prosim, porocaj vsaj ti...mogoce bomo pa kupili se kaksen vozicek. user posted image  

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Voziček Baby Ace
11.10.2009 13:24:00   
zvesta
Ja, vsekakor ga bova šla pogledat. jutri pokličem, da se dogovorim kdaj lahko pridem. :)

Sem se pogovarjala z uporabnico Bugaboo-ja, pa pravi, da na posnetkih izgleda zlaganje mnogo lažje kot pri BB-ju in da je vsekakor vredno ga iti pogledat. No, bomo videli... Tiste Review-e na avstralskih forumih sme pa brala tudi sama.

(odgovor članu zaspancek1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Voziček Baby Ace
18.10.2009 14:34:42   
zvesta
Evo, moje poročilo o ogledu vozička:

Stanje je tako, da je zadeva še bolj zakomplicirana. Ta voziček se prodaja pod 100o imeni in eno od teh je tudi Kobo-Pikolo Jok Jok in je sedaj v Pikapolonici v akciji za 299 € (edino prevleke za dež nima):

http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/vozicki-in-sistemi/voziCek-z-globoko-koSaro/16503831072916503

Prav tako ga prodaja BC za 399 €, a ga ni v spletni trgovini.

Sam voziček sva si v Pikapolonici dodobra ogledala in nama je zelo zelo simpatičen. Voziček s košaro lahko dvignem z eno roko. Obrača se lahko košara in športni del, prav tako se obrača ročaj. Enostavno se zloži.

Je pa zanimivo, da se iz košare naredi športni del. Oz. ogrodje je isto. Zato izgleda košara tako ohlapno, ker je v bistvu pripeta na zgornji obroč in prosto visi. Stranice niso trdne. Je pa košara ogromna (po moje bi Izak še danes lahko spal noter), zgleda zelo toplo in se mi sploh ne zdi švoh.

No, potem se blago in dno košare sname in se na isti obroč pritrdi sedalni del. Ki mi je prav tako zelo simpatičen, sploh ker ima čez letni del še flis prevleko za pozimi, ki se enostavno sname in opere. Zraven je še vreča za noge za oba dela seveda. Ja, seveda, na vseh delih tekstila pa je našitek Pikolo in zraven BabyAce, tako da je to ziher isto.

Tudi v pikapolonici se dajo naročiti adapterji za Maxi Cosi lupinico, stanejo 10 € (pol manj kot na spletu).

Malo sva se tudi pozanimala pri trgovcih o njihovih mnenjih. In je zanimivo ravno to, da se zadeva sploh ne prodaja. Na baby shop ga sploh nima na zalogi, ker se ni prodajal, v Pikapolonici in BC pa so prav tako rekli, da se ne prodaja oz. ga nihče niti ne pogleda. Čudno.

No, potem sme se pozanimala še o garanciji, ki je na vse dele 1 leto. V BC mi je zanesljiva osebno poznana prodajalka povedala, da v treh letih, kar je v BC zaposlena, še ni imela primera reklamacije Pikolo vozičkov.

Zdaj sem pa spet zmedena. Praksa kaže ena, teoretsko je to pa še zmeraj zelo dober voziček. Ne vem.

Pa niti ne morem primerjati z Bugaboo-jem, ker še nisem imela sreče BB-ja sprobati v živo. :( Da ga grem pa zato gledati v LJ?

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Voziček Baby Ace
19.10.2009 8:26:24   
zaspancek1
zvesta, hvala za izcrpne informacije!user posted image  Tudi sama sem ga (sicer samo nahitro) videla v BC in Rutarju. Moram priznat, da mi je se vedno vsec. Vem, da je to sicer kitajski vozicek. Na youtube (in soncku) je zraven znak, da je bil finalist pri International Design Excellence Awards 2008.  Kitajci sicer niso ravno znani po spostovanju patentov (zelo radi kopirajo), ocitno pa tega niso kopirali, ker sicer najbrz ne bi bili sprejeti na natacaj. Mogoce pa je Bugaboo kopiral?user posted image   V glavnem - meni je vsec, ker so tamala kolesa vecja od BB, okreten se mi zdi kar enako, cena pa sploh ni primerljiva. Trenutno zaradi gradnje (in neutrjenega makedama) zal ne pride v postev (poleg tega, da imamo ze enega terenca), za naslednjega (ko bo tudi okolica boljl urejena) pa...user posted image   

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Celodnevna avantura za bodoče starše in ml...
Pomlad prinaša sveže začetke in nove avanture, zato je popoln čas za Baby Expo, edinstven dogodek, ki združuje vse, kar ...
Z vizualizacijo si lahko pomagate do lepše...
Čeprav si poroda ne moremo izbrati, pa lahko nanj vplivamo s pozitivnimi mislimi in vizualizacijami. Preverite štiri uči...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?