|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ???
12.10.2009 21:41:03   
Anonimen
Sem v 33-34 tedenu nekaj dni mi že otrdeva trebuh, danes je pa neznosno in mi otrdeva skozi cel dan in odspodaj nekje imam bolečine zavijanje kot pri menstruaciji vem da naj bi bili popadki na intervale ampak tale bolečina je prisotna skoz najprej mi otrdi trebuh in potem se pojavi ta bolečina ki traja kar nekaj časa.
Kaj bi to lahko bilo zaenkrat še ne bi šla rodit pa prejšni teden sem imela pregled pa je bilo še vse vredu je imela katera podobne težave pa je bilo potem vse ok??user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ???
12.10.2009 21:50:08   
bellamia
veliko počitka in pij magnezij, z otrdevanjem sicer ni nič narobe, problem so menstrualne bolečine, v primeru da te ne popustijo pokliči v P. jaz sem noseča ravno toliko kot ti in imam podobne težave, vendar sem menstrualne krče imela samo takrat ko sem res pretiravala z delom (predvsem kakšno sklanjanje mi je blo groza)
skratka počivaj!

vse dobro

so-nosečka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: ???
12.10.2009 21:59:00   
Goldy
Jaz sem zaradi nenehnega otrdevanja trebuha in špikanja šla na urgenco in ostala tam 3 dni. Dobila obliža za zaustavljanje popadkov. Vse je bilo ok in sem rodila 8 dni pred PDP.  Sem šla pa v P tudi v 32 t.

_____________________________

Pa smo 4!!!

(odgovor članu bellamia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: ???
12.10.2009 22:07:24   
Drnula
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Sem v 33-34 tedenu nekaj dni mi že otrdeva trebuh, danes je pa neznosno in mi otrdeva skozi cel dan in odspodaj nekje imam bolečine zavijanje kot pri menstruaciji v



To so začetni popadki.
Ni treba da so na intervale, vsaj ne na začetku, zate pa je itak malo zgodaj. Na tvojem mestu bi v primeru bi se zjutraj odpravila v P, da te pogledajo, če pa je preveč neznosno pa bi se šla pokazat zdaj. Naj pregledajo in preverijo za kaj gre, boš vsaj vedela. Naj te ne bo strah. Naj te ne bo strah niti tega, da bi te čudno gledali ali neodobravali. Bolečina je vedno znak, da nekaj ali ni v redu ali pa se ti je začelo dogajat. Po mojih izkušnjah in izkušnjah znank je dobrodošlo da v P preverijo in prepriča da je vse ok.
Srečno

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: ???
13.10.2009 8:14:13   
kaja13
Se strinjam s predhodnicami.... pojdi se pokazat! Tudi jaz sem v 33-34 t in mi trebuh fuul otrdeva, bolečine pa se pojavijo samo ko pretiravam... "ko se gnezdim:)"

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: ???
13.10.2009 10:47:24   
kepica
Jaz sem šla takole rodit, sicer en teden pred rokom. Trebuh mi je že pred tem otrdeval, bolečine kot pri M pa so se  pojavile 6 ur pred porodom in niso bile redne. Če mi ne bi odtekla voda, niti ne bi vedela, da je to to. Jaz bi se šla na tvojem mestu pokazat v P. Srečnouser posted image

(odgovor članu kaja13)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: ???
13.10.2009 17:09:53   
SaaS
Pojdi se pokazat.
Jaz sem bila v 36 t (prejšnji teden), ko se mi je dve noči ponoči pojavila taka bolečina (vsako noč enkrat). Naslednji dan sem rekla, da če bo to noč spet se grem pokazat.
No, ponoči je ni bilo. Zjutraj pa mi je začela odtekati voda. Zbudila sem moža in sva šla v porodnišnico "se pokazat". Ob 13h sem imela v naročju sinka.
Bilo je točno 36 tednov. K sreči vse vredu in zdaj sva s sinom doma.
Jaz ti svetujem, da ne čakat, raje se prepričaj, če se kaj skrbi. Nič šparat.
Pa vso srečo do konca! 

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...




Kaj je pri m_m novega?
m_m



pripravlja se ohcet (35%)

pakiramo za selitev (11%)

prihaja nov član (41%)

ata odpotuje za 6m (6%)

moram na operacijo (6%)


Število vseh glasov: 248

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!