|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nosečniške obleke
30.10.2009 10:21:48   
ves600
Živjo

Zanima me ali ste ostale nekako zadovoljne z oblekami za nosečnice, ker meni se zdi, da je tega premalo, če pa so že kakšne specializirane trgovine v Ljubljani, so res drage.
Kako je izven Ljubljane? Je ponudba večja ali še manjša?

Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nosečniške obleke
30.10.2009 10:29:39   
Anonimen
Moje mnenje...

Obleke so več ali manj obupne. Kar se ponudbe po naših trgovinah tiče. Po netu gledano ima tujina precej lepše stvari in pa tudi cenejše. Pri nas je pa vse po istem kopitu, vrečasto z elastiko in več ali manj zelo staromodno. Ena izmed takih neverjetno katastrofalnih trgovin, saj za moj okus, je LaVie v BC, cene pa take, da jih samo gledaš, kaj jim je....

LP

(odgovor članu ves600)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Nosečniške obleke
30.10.2009 10:38:28   
piko12
Jaz razen hlač ne v prvo in ne zdaj nisem kupila čisto nič nosečniškega, ker so cene skrajno nore. Res, da ne rabim bluzic in bit v nulo spedenana, ampak sem lahko v majčkah, tunikah in jopicah (te pa so zdaj kot naročeno moderne nosečnicam prijazneuser posted image ). Pa še hlače sem šla iskat direkt k proizvajalcu (oz. sem jih slučajno opazila v eni nenosečniški trgovini na Vrhniki) in so tam 20eur cenejše kot v Kepici. Iste hlače!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Nosečniške obleke
30.10.2009 11:31:12   
Zala01
Ma jaz ti povem, da sem se že sprijaznila z res slabo, slabo izbiro. Nekaj sem kupila v H&M, to pa je tudi vse. Hvala bogu, da bo čez 2 meseca dojenček že zunaj in se vsaj s temi oblekami ne bom več obremenjevala. Imam pa srečo, da tudi jaz v službi ne rabim bit ne vem kako spedenana, ker imam uniformo. Kako je pa s tistimi, ki imajo vsakodnevno delo s strankami in poslovnimi partnerji, pa ne vem.

_____________________________

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu piko12)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Nosečniške obleke
30.10.2009 11:33:03   
marusi
piko: kje na vrhniki si to našla?

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Nosečniške obleke
30.10.2009 12:00:06   
piko12
Blagomix, v zgornjem štuku. Čist slučajno, 2.v življenju sem bila tam. 47eur so bile kavbojke, kao elegantne so še manj, se mi zdi.

(odgovor članu marusi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Nosečniške obleke
30.10.2009 12:57:01   
Anonimen
Jaz sem si večino stvari kupila v H&M in  C&A in sem bila čisto zadovoljna ... cene so ok, pa tut našla sem zadeve po mojem okusu.

(odgovor članu piko12)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Nosečniške obleke
30.10.2009 13:49:10   
Jančika_
Večino stvari sem v prejšnjih dveh nosečnostih kupila v H&M, vmes so prav lepe stvari. Moj glavni problem je, da sem zelo majhna in je težko dobiti kaj v moji velikosti že pri običajnih oblačilih, kaj šele pri nosečniških.

Tokrat sem pa večino naročila pri Nextu; imajo pa res lepe stvari, cene so sprejemljive, pa še petit velikosti imajo.

http://www.nextdirectory.eu/page.asp?b=G45&p=150&o=1

Z navadnimi oblačili nekje od polovice nosečnosti več ne pridem skoz, ker imam vsakič takšen trebuh, da so mi še nosečniške majice prekratke in jih štukam s tistim širokim nosečniškim pasom. Z omenjenm pasom sem usposobila celo čisto navadno črno bombažno nosečniško obleko iz H&M, ki je sicer visela okoli mene kot šotor; pa sem dala čez pas in je izpadlo super, sem jo imela na eni poroki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Nosečniške obleke
30.10.2009 14:01:51   
ves600
Ok, potem vidim, da nisem edina, katastrofa. Milsim da bo treba nekaj narediti na tem področju. Tisti link preko neta je super, samo mislim da je bolje kupovati osebno, da lahko probaš. Jaz nisem še nikoli kupila sebi oblek preko interneta. Ostale stvari redno kupujem, samo cunje pa mislim, da človek mora probat, da vidi če je ok.

Ja vem, da so v Kepici ekstemno drage stvari, sama rajši ne grem tja.

LP


(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Nosečniške obleke
30.10.2009 14:12:39   
ShopGirl
Ponudba je katastrofalna. Pohvalila bi edino Benetton v Emporiumu, kjer sem dobila kapri hlače iz blaga (znižane) na cca. 20 eur, tenke dolge hlače za poleti cca. 40 eur (redna cena) in pa kavbojke (temen jeans, se sploh ne vidi da so nosečniške) za cca. 50 eur. Sem gledala oblačila v Kepici in me je kr minilo - ne bi dala tistega gor tut če bi blo ceneje od Benettona...no saj na koncu sm pa ugotovila da je dražje user posted image
 
H&M: očitno majo v avstriji full boljšo ponudbo, ker sem od bivše nosečke podedovala super udobno trenirko in zares lepo nosečniško oblekico, oprijeto - da poudari bušija user posted image

(odgovor članu ves600)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Nosečniške obleke
30.10.2009 16:38:41   
manca
Nosečniška oblačila prodaja sedaj tudi Wenice http://www.wenice.si/wenice/index.php?option=com_content&task=view&id=184&Itemid=70
samo glede cen pa ne morem nič povedat, ker nisem bila nič tam, saj bom ta vikend postala mamica.

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Nosečniške obleke
31.10.2009 18:27:03   
ves600
Aha za to pa še nikoli nisem slišala kljub temu, da imajo ogromno verigo trgovin. Kje pa kaj kupujete drugače še?

LP

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Nosečniške obleke
31.10.2009 19:44:01   
Zoja Lara
Jaz sem nekaj oblačil dobila od sestre in kolegic, kupila sem do zdaj samo ene hlače v H&M. Drugače pa si rajši kupim kako navadno mikoco, ki je malo daljša, da bom lahko še pol nosla.

Lep pozdrav vsem

(odgovor članu ves600)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Nosečniške obleke
1.11.2009 8:16:10   
tweety83
Jaz osebno sem tud mal manjša in so te obleke v H&M, C&A itd.katastrofalno velike - kot neki žaklji. Kupila sem si ene nosečniške hlače v H&M - take čisto navadne črne,za 20€,ki jih lahko nosim špotno in elegantno, bundo mi je posodila sestrična, majčke pač kupim eno številko večje kot prej (prej sem imela XS) in je tudi kul,pa še cena je temu primerna. Ker takoj ko si na nosečniškem oddelku,ne najdeš nobene stvari izpod 20-25€. Mislim halo? Kaj se pa grejo? Glede na to da je ponudba katastrofalna in cene prav tako si nekako ne moreš neki lepega izbrat za obleči. Lahk bi se pa zavedali da tud nosečnice moramo biti urejene in lepe. 

(odgovor članu Zoja Lara)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Nosečniške obleke
1.11.2009 20:12:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tweety83
Jaz osebno sem tud mal manjša in so te obleke v H&M, C&A itd.katastrofalno velike - kot neki žaklji.

Vsaj nekje malo obilnejše ženske nismo diskriminirane user posted image ... Ko sem zanosila sem se že kar bala kaj bo, ko mi moje cunje ne bodo več prav, saj sem že normalne težko dobila, ker sem pač visoka in imam nekaj kil preveč, ker povsod ko prideš je 42 ali 44 že skoraj maksimum, kar se dobi ... zadnjič me je v Benettonu prodajalka prav čukasto gledala, ko sem vprašala če imajo kaj večje cunje kot L user posted image .

(odgovor članu tweety83)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Nosečniške obleke
2.11.2009 10:46:31   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: ves600
Jaz nisem še nikoli kupila sebi oblek preko interneta. Ostale stvari redno kupujem, samo cunje pa mislim, da človek mora probat, da vidi če je ok.

Ja no, enkrat se pač opogumiš in sprobašuser posted image . Jaz sem najprej naročila ene kavbojke za 23€, poštnino sva si delili s prijateljico, tako da je bila 2,5€ (že za benc daš več, če nisi ravno doma poleg trgovine). Če mi ne bi bile prav, bi pač vrgla stran 25€, oz. bi hlače poskusila prodati. Ampak so mi bile kot ulite, tako da sem potem naročila še več stvari in čisto vse so mi bile prav.

(odgovor članu ves600)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Nosečniške obleke
2.11.2009 15:57:36   
ves600
Aha torej ni take panike kupovati preko spleta. Jaz sicer še nisem nikoli kupovala preko interneta ampak moram probat.


(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Nosečniške obleke
5.11.2009 13:46:28   
Mokka1
user posted image res je, da so cene nosečniških oblekic maksimalno zasoljene! Najbrž ciljajo, na to, da nas je treba v teh devetih mesecih izmolzt. Sam ne vem zakaj, ker sem jaz te cote nosila tudi potem, ko nisem bila več noseča. Največ sem kupovala v La Vie-ju, ker so mi imel full dobre modele. Kavbojke, majčke, pa tiste slatke majčke z nogicami na trebuhu. Se mi je moj full sladko nasmejal, ko sem se prikazala pred njim. In zadnjič sem ravno v njihovi trgovini videla eno črno oblekico s pentljo na trebuhu - takšno little black dress, ki jo moraš imet doma. Res mi imajo v La Vieju lepe in kvalitetne cote in zato ne razumem zgornje Anonimke, ki tako pljuva po njih. Sicer sta pa to spet samo 2 subjektivni mnenji. Najboljš se je prepričat na lastne oči in mere trebuhov :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Nosečniške obleke
5.11.2009 14:22:40   
ves600
Ja jaz nisem nikoli kupovala v tej trgovini saj sploh nisem vedela za njo. Tako da težko rečem kakšne imajo tam obleke.
Drugače pa je res, da so te obleke na splošno dosti predrage, ampak vse kar je lepo, ponavadi je tudi drago.

(odgovor članu Mokka1)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?