|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 5 6 [7]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zmešal se mi bo
25.6.2005 23:29:17   
viv_
Ja Gina - čist :)-

Dej povej, a tvoje ta velke že kej puberteta meče? Zdele sva bla z mojim v mestu pa sem mal gledala mularijo... jao jao... ene so pa res obupne, pa ne vem če ma to kej več k 12 let...

(odgovor članu petra.horzi)
Neposredna povezava do sporočila: 151
   zmešal se mi bo
25.6.2005 23:32:42   
Gina
Splišni, čisto malo nazaj, bolj na vrhu novih tem, je tema Splišni.

Ja, viv, saj ne vem, kako bom to preživela. naš mulc ima včasih že kar hudo predpubertetniške fore. Pa gledam od kakšnih frendic mule in mulce, pa vidim, kako hitro jih že začne metat...je treba kar živce in voljo pa potrpljenje in doslednost imet v teh norih časih....ma saj bo...:)

(odgovor članu petra.horzi)
Neposredna povezava do sporočila: 152
   zmešal se mi bo
25.6.2005 23:34:25   
Gina
Aja, predpubertetniške izgledajo tako, da se pol dneva neznano čemu smeji, se kar ne more nehat včasih. Potem se pa še jaz njemu, ko je tolk hecn, ko mu je vse smešno. samo včasih ima kakšne krute vmes, tisto mi gre pa na jetra..

(odgovor članu petra.horzi)
Neposredna povezava do sporočila: 153
   zmešal se mi bo
25.6.2005 23:55:11   
petra.horzi
ubistvu sva z :love: ugotovila oz. sm jz sama seb priznala da je razlog za pomoje vsaj polovico prepirov ta, da jz nimam redne službe,
ker so me prej povsod "nategovali" in sem dobivala pol manj plače kot bi morala je on financiral večino stvari, zaradi tega ker sva bila večinoma brez denarja, je bil tud velik živčen, in zarad tega bolj občutljiv, in je prej prišlo do prepira
tako da sedaj še bolj zagnano delam na tem da se čimprej redno zaposlim.
če pa še pol ne bo boljše pa mislm da bova mogla it sporazumno narazen, ker pol pa ne vem kaj bi lahko bili razlogi za prepire

:ups:je res da tipkam po načelu "piši kao što govoriš" ker dostikrat tipkam skor tako hitro kot mislim(pretiravam ampak dobro) in ne razmišljam kako se prav napiše ampak kar tipkam kakor govorim
se bom pa trudila da bom pisala čimbolj pravilno, čeprav mam kar probleme s tem, moram priznat
ampak mi gre a ne

še ena novica
POVEDALA SEM MAMI!!!!
me je ona vprašala če je kej novega, sem rekla da nič posebnega, pa je rekla (prov razočarano)da je že mislila da sm noseča in da bo babica-to je sklepala predvsem po tem ker sem nehala kadit, prej so me pa štir leta prepričeval naj neham pa nism
pol sm ji pa povedala, pa sm rekla da vem da je zgodi pa da bo težko, je pa rekla:"zakaj bi bilo težko, saj ti bomo pomagal,
tok sm happy,:bravo::bravo::bravo: ker je ena največjih začetnih ovir ki sem sde jih najbolj bala za mano
kar skala mi je padla s srca
mejte se
jz grem spat počas
caw caw

(odgovor članu petra.horzi)
Neposredna povezava do sporočila: 154
   zmešal se mi bo
26.6.2005 15:43:31   
Tia27
huda debata ni kaj

(odgovor članu petra.horzi)
Neposredna povezava do sporočila: 155
   zmešal se mi bo
26.6.2005 17:26:22   
soncece24
Če to ni za rekord, potem pa tudi ne vem...

Petra: super, da si povedala mami!

(odgovor članu petra.horzi)
Neposredna povezava do sporočila: 156
   zmešal se mi bo
26.6.2005 19:17:00   
teta beta
O ljubi bog!

Draga Petra,

jaz ti res želim, da bi vama ratalo, ampak res se dol usedita in pomenita, pa ne da bo on govoril lepe stvari ti boš pa vsa happy, ampak se tudi ti postavi zase in pokaži odločnost in samozavest ter samospoštovanje. Pa dobro premisli o teh vajinih prepirih - to namreč ni normalen odnos, še zlasti če prepiri niso konstruktivni.

Predvsem pa se še jaz oglašam na to temo, ker bi ti rada rekla tole: v enem spodnjem postu sem prebrala, da imaš končano samo OŠ. Pa nikakor te nočem žalit ali pa kogarkoli drugega, ampak ljuba duša, ti si stara 19 let in že kar sanjaš o poroki in si že ne vem koliko časa želiš dojenčka... Brez zamere, v kapitalizmu 21. stoletja smo, ti pa si šele na začetku poklicne poti, praktično brez izobrazbe. Ne čakaj, če ti zavod kaj plačal šolanje, sama se vpiši ne glede na to. In to še letos, ne glede na nosečnost!!! Jaz sem že uni. dipl., zaposlena in bom septembra rodila, pa sem se vseeno še vpisala še na en faks, ker ne vem, kje bom našla službo (trenutno sem pri fotru.) In, bognedaj, ampak če bo naneslo, da ostaneš sama, kaj potem, kaj bo čez tri leta, pet let itd.

Vsedi se enkrat na en miren kraj na kako klopco ali kaj takega, sama, se umiri in malo premišljuj. Mogoče boš dojela, kako zelo zelo se ti je življenje spremenilo.

Veliko sreče ti želim! Obema s fantom in dojenčku, ki je na poti!

(odgovor članu petra.horzi)
Neposredna povezava do sporočila: 157
   zmešal se mi bo
27.6.2005 16:56:53   
leah
Ja pa sej ne morem verjet kaj tukaj berem.Halo,pa kako lahko tako grdo udrihte po mladi punci.Sem je prišla s problemom,z vprašanjem,mlada je,stara 19 let,z za naše pojme preskopo izobrazbo,brez stanovanja,brez službe...skratka za marsikatero izmed vas je nesposobna in neodgovorna(do otroka in sebe)
Ne poznate je (tudi jaz je ne),o njej veste samo toliko kot napiše in kaj napiše.Obnašate se tako kot,da ste popolne(nekatere-bi prosila naj mi katera zaupa kako lahko tudi jaz postanem tako popolna):)-

Moja draga mati je bila stara 18 let ko je 1.zanosila,res da se je prej že poročila in za povrhu je imela še blazno konzervativne starše.Rodila je mojo sestro,pustila srednjo šolo in se zaposlila.Ker sta si bila s partnerejm preveč različna sta šla narazen.Čez osem let sem se rodila jaz,in naj kot zanimivost povem,da je bil takrat moj oče star 17 let.Ne vem sicer kaj se je takrat dogajalo,ampak verjamem,da je bil to zanjga najbrž velik šok.Ampak nekak so se stvari uredile,jaz sem imela lepo otroštvo,oba sta se full trudila,da sem imela vse kar sem želela...in tako so leta tekla.Res da sta se v teh letih moja dva velikokrat sporekla in dostikrat je bil razlog denar(kar mislim,da je skorj največkrat razlog za prepire).Moj oče je bil dosti mlajši od mami,kar je posledično pripeljalo do tega,da ga je kdaj odšel ven žurat,moja mami ni bila več toliko za to,on je imela nato veliko hobijev,ona je tudi vmes dobila pametno izobrazbo in postala uspešna radijska moderatorka in novinarka.Bilo je težko,ampak ji je uspelo.
Po 15 ih letih pa nekako nista več našla skupnega jezika in sta se razšla.Oče se nato poročil in šel svojo pot.Zdaj dela_pri 39ih leti šolo za zdravstvenega tehnika,mami živi sama in ji je fajn...Kar hočem povedat je to:ve sploh ne veste koliko ljudi je še v slabšem bolj dvoumnem položaju kot je Petra in njen dragi.

Valda,da ju skrbi.Njega pa najbrž še bolj,ker bo le oče in moški Petra,fajn,da si povedala mami,s tem imaš že pol težave rešene.Tvojmu pa najbrž skrbi(kaj bo in kako)malo mešajo hormone in zato spreminja razpoloženje.Ampak verjemi,ko bo v roke prijel svojega malega otročka se mu bo svet in razmišljanje zavrtelo za 365 stopinj.
Pa kaj pol,če nimata stanovanja,kaj pol če nimaš službe.Pa probaj kaj lahkega najt-tko na izi,pejt na Zavod,zaprosi za socialno pomoč in otroški dodatek(no to potem,ko boš uredila vse papirje)Jaz mislim,da tam okrog 70.000,00mesečno bi pa že mogla dobit.Pa tvoj bo zihr kej najdu,če ne prej,pa potem,ko bosta dobila dojenčka.Tis sploh ne veš kaj vse pozitivnega naredi prihod novega člana.
Pa dobila boš paket za novorojenčka,pa starši ti bojo kaj pomagal-glede na to koliko otrok vas je,zagotovo ne bodo ostali ravnodušni.

Skratko naredita plan,ki se bo sicer v teh 9.mesecih najbrž še spremenu-pa kaj,ti jej zdravo hrano,veliko bodita na sončku,pogovarjajta se o svojih skrbeh in razumita drug drugega....

Pa še to:nekatere tako vztrajno pišete o tem,kaj bo pol čez leta ko bosta,če bosta,šla narazen,pa bo otrok trpel,p da je treba bit močno finančno preskrbljen in ne vem kaj še vse.
Kdo pa garantira,da bo zakon uspel pri osebah,ki se imajo v štartu oh in sploh ,ki se ne kregajo,ki imajo veliko ali normalno dovolj denarja,ki planirajo otročka...

Denar ni vse.Meni prav nič ne manjka,pa nisem imela tono igrač,pa me niso razvajal in vozil na nevem kašna snemaja za revije in razne Dm izbore,nismo imeli ne vem kakega dragega avta,če prav pomislim tudi Barbike nisem imela do svojega....hmmm....ja moj dragi:love:mi jo je dve leti nazaj kupil....haha...


N.o....starša sta se ločila,pa kaj-se dogaja tudi v najboljših familijah.In če jima pač ne bo šlo,s ebosta pa pač ločila oz.šla narazen-Life goes on!!Vsak bo šel svojo pot.Pač bosta imela otročka...Petra se ga že sedaj veseli,čeprav je zmedena,pa še bolj bo,ampak bo že.Stvari se dajo rešit,če je le volja.

Kot sem rekla moja dva sta ločena in z obema se kul štekam,onadva tudi govorita,meni pa v razvoju nič ne manjka.Sem se pač navadila na to-otroci se hitro navadijo.
Pa si upam stavit,da sem jo bolje odnesla,kot pa neki bogat-razvajen sinko ali hčerkica,ki nimata osnovnih vrednot,in znata samo "molzti" od staršev.

Da se od ljubezni ne da živet?To lahko izjavi samo materjalist-Petrin otrok bo srečen in zadovoljen že zato,ker ga bo imela najraje na svetu in mu bo pač dala to ka bo lahko.Pa kaj pol,če ne bo imel Peg Perego stolček,pa Queeny voziček,in Benetonovih cunj,pa ne bo pil sojinega mleka.Imel bo njeno in očkovo ljubezen,v vsakem primeru,pa če se bosta ločila,pa če tudi bosta za časa njegovega rojstav živela vsak pri svojih starših.

Otork je dar,in tudi to,da je zanosila se je zgodilo z nekim namenom...morda zato,da poglobita svojo ljubezen z svojim:love:....kaj pa me vemo.To so stvari v domeni višjih sil.

In ne obsojajte malde dame zato,ker je mlada in nevedna...saj ima še čas.

Vglavnem....sej ni važno,če tega punce niste brale,res je malo veliko,upam pa,da sem vsaj tebi Petra malo vlila samozavesti.

Pa kaj pol,če si naivna(kot ti pravijo nekatere),tudi jaz sem in še marsikatera.Pa kaj pol,če pišeš"kao govoriš"-ko bi ti vedela koliko je na tem forumi skropucal,pa kaj pol.

Uživaj to kar ti je dano,pa naj te ne bo sram postaviti vprašanja,ki te zanima tule na forumu,imaš vso pravico...

Punce ve pa brez zamere,sam tole kar ste pisle je bil pa višek viška.

(odgovor članu petra.horzi)
Neposredna povezava do sporočila: 158
   zmešal se mi bo
27.6.2005 17:05:27   
Gina
:bravo::bravo: Leah, se zelo strinjam s tabo. Točno tako. Preveč današnjih mater poganja materializem. Jaz imam tudi ločene starše, pa sem imela krasno mladost, super mamo in samo dvoje hlače! Ugibaj, če se mi zdi, da mi je kaj materialnega manjkalo. NIČ! Slučajno se ne spomnim na to, ko pomislim na svojo mladost. Spomnim se na občutek ljubezni in varnosti, na količinsko prisotnost mojih staršev in na to, da so vedno stali za mano in mi nudili oporo. To je to.:bravo::bravo:

(odgovor članu petra.horzi)
Neposredna povezava do sporočila: 159
   zmešal se mi bo
27.6.2005 17:47:02   
leah
Tako je.In prav tako ti ob strani lahko stojijo ločeni starši.Itak potem,ko odrasteš na vse skupaj drugače gledaš.
Ni hujšega kot to,da bi zaradi finančnih v mladih letih naredila splav.Res je,otrok ti marsikaj vzame,meddrugim tudi egoizem,ti pa po drugi stani veliko-ogromno da.Potrpežljivost,vztrajnost,vero vase....morda pa,če se malo bolj religiozno izrzim,jima je otročka bog poslal kot neko rešitev,da najdeta v svojem življenju neko trdnost,stailnost in prao ljubezen.
Sej bo težko,težko je tudi tisti mami,ki je preskrbljena,ampak z voljo in ljubeznijo se da vse doseči.


(odgovor članu petra.horzi)
Neposredna povezava do sporočila: 160
   zmešal se mi bo
28.6.2005 18:14:49   
Anonimen
"Da se od ljubezni ne da živet?To lahko izjavi samo materjalist-Petrin otrok bo srečen in zadovoljen že zato,ker ga bo imela najraje na svetu in mu bo pač dala to ka bo lahko.Pa kaj pol,če ne bo imel Peg Perego stolček,pa Queeny voziček,in Benetonovih cunj,pa ne bo pil sojinega mleka.Imel bo njeno in očkovo ljubezen,v vsakem primeru,pa če se bosta ločila,pa če tudi bosta za časa njegovega rojstav živela vsak pri svojih starših."

In ljubezen bosta mazala na kruh in stresala v podarjeno mleko namesto čokolina, in v "ljubezenske" zvezke bo pisal domače naloge....

Dejte ga no srat...brez denarja se ne da živeti. Ali pa ste duhovi, ki ne rabijo hrane in pijače :zmeden2:


"morda pa,če se malo bolj religiozno izrzim,jima je otročka bog poslal kot neko rešitev,da najdeta v svojem življenju neko trdnost,stailnost in prao ljubezen."

Ja, otrok, živo bitjej, spočeto izi ljubezni, je orodje, s katerim bomo iskali srečo in sebe :zmeden2: Hudo. Prehudo.:(



(odgovor članu petra.horzi)
  Neposredna povezava do sporočila: 161
   zmešal se mi bo
28.6.2005 18:25:20   
rija
Leah, od ljubezni se ne da živeti izjavi REALIST ne materialist.
Oprosti, ampak današnji časi so se bistveno sprmenili od tedaj, ko so tebe in mene na svet spravljali. Takrat, smo živeli v GNILEM socializmu in vsi so imeli službe in vsi so zaslužili dovolj, da so lahko kupili kruh in mleko. Pa kakšno pašteto pa posebno klobaso. Druge izbire pa ni bilo kaj več. In seveda smo bili takrat vsi zadovoljni.
Ampak zadnjih 14 let, odkar smo v kapitalizmu, pa ne čakaj več na podobne čase.
Predlagam, da se spustimo na realna tla. Da zadovoljiš najosnovnejše potrebe, moraš vsaj za silo jesti. Da lahko ješ, si moraš kupiti ali pridelati hrano. Da lahko kupiš ali hrano ali seme in gnojilo za pridelavo, rabiš denar. Denar ne pade z neba. No, nekaterim pade od socialnega. Denar je potrebno zaslužiti. Da zaslužiš denar, rabiš službo. Da dobiš službo rabiš neko izobrazbo, znanje. In dobiš plačo, s katero nisi lačen. Krog je sklenjen, in vsi, ki mislimo, da se od ljubezni ne da živeti, nismo materialisti ampak realisti.
Kužiš?

(odgovor članu petra.horzi)
Neposredna povezava do sporočila: 162
   zmešal se mi bo
28.6.2005 18:38:47   
Pia73
Forum je zato, da se izmenjujejo mnenja in ne, da bi se kragali ali drug drugega prepričevali kaj je prav.

Še vedno trdno stojim za svojim mnenjem.

Strinjam se z al bino in pa tako kot je napisala rija: sem REALISTKA!!!!!

(odgovor članu petra.horzi)
Neposredna povezava do sporočila: 163
   zmešal se mi bo
28.6.2005 19:25:59   
Gina
Punce, pretiravate. Težko verjamem, da bo čisto brez denarja. V vsakem primeru nekaj da socialna, pa kakšne stvari lahko dobi, nekaj pomagajo starši, najbrž ima tudi njen partner dve roki, pa lahko kaj zasluži, pa on ima tudi starše, ki tiste pol leta lahko malo priskočijo na pomoč. jaz ne verjamem, da bodo ravno stradali. Še enkrat: pretiravate.

:)- Kje pa so zdaj tiste, ki so še par mesecev nazaj trdile, ne le trdile, kregale so se na smrt, kako otroček stane samo 10.000.- na mesec do enega leta!! Ni se jih dalo prepričat, da otroček rabi še posteljico, voziček, avtostol.......:)-

p.s.. ravno danes sem vprašala mojo Lano, kaj ji je najbolj pomembno, da ima vsako hrano, kar jo v trgovini vidi, veliko oblek, vse, kar se da kupit, da gremo na počitnice, da smo skupaj....potem pa ona meni reče: ne, mami, meni je najbolj pomembno, da imam mamico in očita in oba bratca in da ste pri meni.

Varnost, varnost, varnost!!! Samo pozabljate, da nimamo vsi enake potrebe po enaki vrsti varnosti. Eni rabite zelo veliko finančno, drugi čustveno, tretji pa čisto kaj tretjega. Vsak svojo.:rozica:

(odgovor članu petra.horzi)
Neposredna povezava do sporočila: 164
   zmešal se mi bo
28.6.2005 20:18:01   
Pia73
Gina samo nisi pomislila, da tvoja Lana sploh ne ve, kako je biti brez vsega. Normalno, da jo ves čas učiš v tej veri, da je to kar ti je odgovorila najpomembnejše. Pa jo pusti dva dni lačno, pa jo pol vprašaj. Me zanima, če boste potem najpomembnejši vi ali hrana???

Vsak pač pove svoje mnenje in jaz nisem pretiravala jaz pač tako mislim.

Pa še to: sem daleč od tega, da bi moj otrok imel vse kar je naštela leah, razen rabljenega peg perego vozička, ki smo ga kupili za prvega otroka in ga bo imel še drugi,... Sicer je to kot drugi voziček a za prvi voziček smo kupili novega v Avstrijo za 120 EUR-ov. Pa nam pravzparav kljub temu ni ne manjka. Samo pri Petri je še marsikaj druga zelo narobe.

(odgovor članu petra.horzi)
Neposredna povezava do sporočila: 165
   zmešal se mi bo
28.6.2005 20:26:01   
petra.horzi
hvala leah, hvala gina
res sta super!
moj :love: je zaposlen, tko da ma kr solidno plačo, moja mami pa oči sta rekla da bosta pomagala kokr bosta lohk, njegova strša lih tko, za opremo sm že napisala me ne skrbi k mava tolk prijatlov k majo mejhne otroke, pa bojo do takrat že tok večji, da bopjo lohk nama kšno stvar dal, jz se bom pa tud zaposlila, pa bo
in za vse tiste k pravte da se od ljubetzni ne da živet bi si mogle prebrat knjigo BERAČ IZ GRANADE, pa bi vidle dase tud to da
zmeri se najde kdo, ki ti lahko podari ravno tisto stvar ki jo v tistem trenutku najbolj potrebuješ (to vem ker se je naši družžini to skoz dogajal)
stanovanje si bova uredila najbrž pri nas doma v 3.nedstropju hiše (to mi je v nedeljo predlagalč oči) in nama ne bi bilo treba plačevati najemnine
pa tud reku je da bi to nardil čimprej, da bo :love: lahko spremljal vso lepoto nosečnosti (prov tko je reku)on je spremljal nosečnost 6x pri moji mami, tko da on že ve
drgač pa mejte se pa ne se kregat zarad mene
aja pa še to dons sm povedala mamici od tistih otrok k jih merkam, je rekla da se bo pozanimala kako je če bi me zaposlila, pa rekla je da sta se lih včeri z možem pogovarjala kok sva midva z :love: zrela za svoja leta, tko da vse tiste k pravte da sm otročja se motite in jz to vem že neki časa
caw caw

(odgovor članu petra.horzi)
Neposredna povezava do sporočila: 166
   zmešal se mi bo
28.6.2005 21:09:54   
Anonimen
Petra, jaz pa ne mislim, da nisi otročja, mogoče prej naivna, AMPAK v pozitivnem smislu. Meni to pomeni, da si dober človek. Iz tvojih postov se mi zdi, da zelo zaupaš v dobro ljudi.
Mislim, da nobena (ali zelo redko katera) ni mislila nič slabega s svojim mnenjem, smo se pa vse ustrašile zate, da se slučajno ne bi prav zaradi tega zaupanja v ljudi, enkrat zelo opekla.

Držim veliko pestk :miska::miska::miska: zate, za tvojega :love: in vajinega :duda:, da vam bo vse kar si želite, uspelo in da bi brez težav prečkali vse ovire!:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu petra.horzi)
  Neposredna povezava do sporočila: 167
   zmešal se mi bo
29.6.2005 5:41:49   
leah
Gnili socializem?To lahko izjavi samo kapitalist s polno ritjo:)-In da sanjam o tistih časih?Ha,my asss sanjam.
Pa dejte nehat s tem,da vas tolk skrbi ta njen nerojeni otroček...dol vam visi,briga vas,samo nekaj se delate pametne in blazno popolne za to življenje.

Ha Gina tega nisem videla o teh desetih tisočakih,je pa malo "lovsko ne".Tudi sama se že slišala kako to vse ne stane veliko.In ne stane,če se dobro organiziraš....

Pa dejte ga nehat srat se tem všim bajnim realizmon in ne vem še čem...
Bo šla pa na socialno in to čist podpiram-da zmolze to državo kolikor se da.In potem mi zadnjič ena nekje napiše,kako grozo je,ker morajo na Švedskem v porodnišnico prinest svoje plenice in svoje oblekce za dojenčka.Noben pa ne napiše,da dobi registrirana družina ob rojstvu otroka nepremičnino od države,kjer bo lahko živela.Pri nas pa dobiš kak bon za nakup opreme za dojenčka,v vrednosti celih 15.ooo,oo sit,pa še tega moraš izkoristit v Mercatorju za njihove Lumpi izdelke.
No pa še zelo socialna država smo,celih 45k dobiš,sketeimi moraš preživet.Če si lastnik nepremičnine pa ne dobiš nič.Očitno pričakujejo,da boš prodal eno steno pa bo.

Ja zato le izkoristi vse kar ti bo danao...

Mah ej...sem sem jaz neumna,da se s takimi stvarmi sploh ukvarjam in zabijam svoj čas.Petra je dobila nekaj spodbudnih besed,kar je najbolj važno,druge pa "kost za glodanje".Super!!!


(odgovor članu petra.horzi)
Neposredna povezava do sporočila: 168
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 5 6 [7]
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 5 6 [7]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?