|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kateri čaj otroku staremu 11 mesecev?
31.12.2010 9:59:23   
3Sonček3
No naša kepca je stara 10 mesecev pa ji še vedno prekuhavam vodo, zarat bolšega občutka in navade. Mi mamo tolk vodnega kamna da mam res slab občutek če ne prekuham.
Kadar ima čaj v flaški ga ne pogrevam stalno...zakaj?...ker je tekočina itak na isti temperaturi kot ona in ji nima bit kej če telo sprejme enako temparaturo kot je v okolju v katerem se nahaja. Če gremo pa vn ji dam pa v teh mrzlih dneh flaško v "termo" vrečko da se ne ohladi preveč.
No mi zaenkrat pijemo samo čaj od hipp-a gozdni sadeži, ker druzga ne mara in mi je prišlo na misel da bi ji poskusla ponudt kak sadni čaj iz filter vrečke in vidm da nima bit kej narobe.
Naša je na začetku zagrabla vodo in zavračala čaj, ko je bla mal starejša ni po flaši hotla ne vode ne čaja ne ama ništa, pol smo probali po žlici, potem žlica+flaša, danes pa mi po flaši popije po 2 litra na dan. Vode ji že doug nism ponudla, ker sem zadovoljna da sploh kej popije glede na to kakšne težave smo meli na začetku s tem pitjem.


_____________________________

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Zgodbe malih junakov: Roditi bi se morala ...
photo
7. 11. 2019, ob 9.34 se je rodila naša Klara, v 25. tednu nosečnosti, težka 730g in velika 34cm. Teh podatkov si nisem m...
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?