|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Voziček - z košaro ali brez?
25.1.2010 11:50:43   
Sulfinija
Midva imava tudi voziček z košaro.Sin je rojen bil junija sicer nedonošen in se še sedaj vozi v košari.Zelo je praktična in,če bi se še enkrat odločala bi se odločila za voziček z košaro.

LP Mojcauser posted image

_____________________________

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu romy)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Voziček - z košaro ali brez?
25.1.2010 12:28:39   
Anonimen
Mi smo tudi imeli košaro ... za razliko od nekaterih, se je men zdela nepogrešljiva. Pa tut tako je ... te košare se dobijo tut rabljene za kar uredu ceno in ni nujno, da ravno novo kupiš ... ker od 4ih mesecev uporabe ne more bit nevemkako uničena ... vsaj naša je bila ko nova. Sama rabljene ni sem kupila, ker je takrat za naš voziček še ni bilo, ker je bil preveč nov na tržišču ... sem jo pa sedaj prodala in moram rečt, da sta tistadva, ki sta jo kupila dobila isto kot jaz is trgovine, samo da ni bilo one original platike čez ... s tem, da sem jo jaz kupila za 150€ onadva pa za 110€.

(odgovor članu Sulfinija)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Voziček - z košaro ali brez?
25.1.2010 16:06:00   
soni
Tudi jaz sem ena izmed tistih, ki se ji zdi uporaba košarice zelo pomembna. Sicer sem imela v prvo dvojčka, ki sta imela vsak svojo košaro, sedaj, pri tretjem pa jo bom zagotovo ponovno kupila in uporabljala, dokler bo pač po volji našemu novemu user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Voziček - z košaro ali brez?
25.1.2010 21:27:11   
SaaS
Jaz pa nisem imela nikoli košare in je nisem nikoli pogrešala. En otrok je rojen novembra, eden oktobra in eden maja. Imela sem zimsko vrečo in to je bilo super. Pa še lupinico sem lahko namontirala na ogrodje vozička.

(odgovor članu soni)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Voziček - z košaro ali brez?
26.1.2010 8:48:59   
sanelaa
In tiste ki niste imele košare, katere vozičke ste imele? Da so se dali v popolnoma vodoraven položaj..........?

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Voziček - z košaro ali brez?
26.1.2010 13:27:48   
zaspancek1
IZVIRNO SPOROČILO: sanelaa

In tiste ki niste imele košare, katere vozičke ste imele? Da so se dali v popolnoma vodoraven položaj..........?


Imamo Maxi Cosi Mura, ki se da v popolnoma vodoraven polozaj. Smo brez problemov zvozili brez kosare user posted image (tudi pozimi). Isto bo najbrz tudi v drugo user posted image .

(odgovor članu sanelaa)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Voziček - z košaro ali brez?
26.1.2010 13:30:22   
t*e*j*k*a
Mi smo v prvo imeli košaro, bili smo decembrski in je bila super. Zdej pričakujemo dvojčka in nimamo košar, ampak se voziček da  v vodoravni položaj, imam zimske vreče in upam, da ne bo problema. Drugače pa je meni bila košara super zadeva!!!

(odgovor članu zaspancek1)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Voziček - z košaro ali brez?
26.1.2010 20:53:33   
TIBIDABO
Imam oktobrsko punčko in nimam košare in je tudi ne bi imela. Imamo Gessleina vision s loop trikolesnika in se da popolnoma v raven položaj ter se ga da obračat v obe smeri. Jo fajn zadekam in toplo oblečem (body, tri sloje plišastih oblačil ali iz flisa in še zimski kombinezon, pa dekica na dno vozička in ona pokrita z dekico plus rokavičke in dve kapici  ), zdaj v tem mrazu  pa dam še čez dežno prevleko, da je nič ne piha. Naše dete se pač ne vozi rado v vozičku, zdrži od 30 min do 1h in se mi zdi, da se mi košara sploh ne bi finančno splačala...Ko se naspi, je jok in moramo takoj domov. Upam, da ko bo sedela na spomlad, da se bo raje vozila.

Torej se da tudi brez košare...Se pa vsaka odloči po svoje. Moja sestra je imela enega decembrskega in enega januarskega, pa nikoli ni imela košare, ker se tudi njeni otroci niso radi vozili v vozičku.

Srečno!

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Voziček - z košaro ali brez?
26.1.2010 22:05:29   
SaaS
IZVIRNO SPOROČILO: sanelaa

In tiste ki niste imele košare, katere vozičke ste imele? Da so se dali v popolnoma vodoraven položaj..........?


Jaz imam i'cco platon, s štirimi kolesi. Sem zelo zadovljna z njim, le težek je preveč, uf..user posted image . Super je tudi, ker sedež lahko obrnem v obe smeri. Zdaj ko je dojenček, imam obrnjenega proti meni (v vodoravnem položaju), da ga gledam, potem, ko bo sedel, pa bom obrnila naprej, da bo fant lahko gledal naprej. In vzmetenj eima super, da ga lahko zaguncam v spanec..user posted image .

(odgovor članu sanelaa)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Voziček - z košaro ali brez?
27.1.2010 9:54:43   
AnciM
Jaz imam quinny freestyla, ki gre v vodoraven položaj. Pri prvem - avgust, nisem imela košare in smo prvo zimo zelo praktično zvozili z zimsko vrečo. Tako da tudi pri drugem - februar ne bom imela košare. Ne vidim nobene potrebe po njej. Mislim, da je vse odvisno od tega, kako se navadiš. Moj bo v vreči zadekan, strehica je zelo velika in mu tako ne bo nič pihalo. Pri visokih košarah se mi pa zdi, da pride tista zgornja prevleka kar malo visoko nad otrokom. Ne vem, kot sem rekla, kakor se navadiš.

_____________________________

27.8. 2008 se nama je pridružil čmrlj Uroš.
17. 2. 2010 pa še Blaž.

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 35
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Celodnevna avantura za bodoče starše in ml...
Pomlad prinaša sveže začetke in nove avanture, zato je popoln čas za Baby Expo, edinstven dogodek, ki združuje vse, kar ...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?