|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mlečni izdelki
2.2.2010 15:15:31   
zaspančka
Mene pa zanima, katere mlečne izdelke ste najprej dajale svojim user posted image . Ste dajale najprej navadno skuto, navaden jogurt in potem šele sadne skute, jogurte, al kako? Kaj pa sir? Kakšne sire ste jim dajale?

Aja, pa še to, kolk so bli stari, ko so začeli jest jogurt, skuto, sir,...

Hvala za odgovore!


_____________________________

4.6.2009 - Tjaš
12.2.2013 - Tinkara
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: mlečni izdelki
2.2.2010 15:18:46   
Najaa
Stara okol  6-7m, najprej je pa tamala probala sadno skuto. Že tak je slab jedec, tak da navadna no way, da bi jedla. Sadne ima pa rada. Jaz naredim tako, da dam eno malo skutko od ljubljanskih mlekarn in dobro žlico navadne in zmešam. Da je več in ni tak sladko.
Jogurte ima zelo rada  sadne.

(odgovor članu zaspančka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: mlečni izdelki
2.2.2010 15:51:25   
Abbott
Tam okoli 6M lahko začneš. Jaz bi raje najprej z navadnimi kot sadnimi.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: mlečni izdelki
2.2.2010 15:59:09   
Katy78
Na začetku je najbolje, da mu daješ navadne in potem sama vmešaš sadje, saj so sadni jogurti in skute polni umetnih sladil in arom in kot taki neprimerni za tako majhne dojenčke.

Jaz sem začela okoli 7m., mu pa še vedno dajem navadne in vanje vmešam različno sadje ali pa kakšne kosmiče, cornflakes ipd. Fajn je tudi kefir, ni tako kisel kot jogurt in je naravni probiotik.

Sir sem mu tudi začela dajati okoli 7. oz. 8. meseca, in sicer navadni sirni namaz na kruh, potem navaden sir (npr.Jošt) ali parmezan nariban povrhu testenin ali pa kocka topljivega sirčka (meni je najljubši Kiri) v paradižnikovo omako za testenine ipd.

(odgovor članu Abbott)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: mlečni izdelki
2.2.2010 17:00:18   
miapia
pri 13. mesecih še vedno je navadne jogurte in skute, ki jih zmešam s poljubnim sadjem. Sadnih še ni poskusila in upam, da bo to čim kasneje, ker so, kot je rekla že Katy78, polne sladkorja in sladil in za moje pojme ne kaj zdrav obrok.

_____________________________

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: mlečni izdelki
2.2.2010 17:00:20   
Urska09
Najbolje je dajati navadne jogurte, kefirje in skute. Ampak naša jih ne mara. Je samo sadne. Kupujemo tiste bio jogurte in sadne skute od LM. Se mi zdi, da imajo še najmanj E-jev in druge svinjarije. Navadni jogurt bo jedla samo, če ga zmešam s sladkorjem ali pa z veliiiiiko količino sadja.

Sir: različni trdi (Jošt, Samostanski, parmezan,..) naribani v hrano. Ali pa sirni namazi oz. kisla smetana na kruhu.

Začela sem med 7. in 8. mesecem.

(odgovor članu zaspančka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: mlečni izdelki
3.2.2010 6:45:37   
amaya
če se le da čim dlje navadne...moj obožuje skuto s svežo banano...tako da to pri nas šopa skoraj vsak dan. Jogurti pa mu grejo bolj slabo dol. Pač se mu prilagodiš. če mu gre bolj sladko, raje dodaj kakšno bolj sladko sadnje, kot je recimo banana, zrela hruška,...

_____________________________

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu Urska09)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: mlečni izdelki
3.2.2010 14:17:13   
Melika
Kakšno skuto pa uporabljate, pasterizirano ali nepasterizirano,.ker teh skut je cela vrsta

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: mlečni izdelki
3.2.2010 14:41:02   
maja24
IZVIRNO SPOROČILO: Melika

Kakšno skuto pa uporabljate, pasterizirano ali nepasterizirano,.ker teh skut je cela vrsta


Pasterizirano sm uporabljala.

_____________________________

Ela čebela


(odgovor članu Melika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: mlečni izdelki
3.2.2010 15:42:25   
Petka09
Eh, jaz nič več ne kompliciram s skutami in jogurti. Sem komaj pogruntala, da v bistvu ne mara skut in jogurtov od LM (mislim sadne) in sem prešaltala pač na čist druge. Umetna sladila, barvila.... mah, važno mi je, da jih vsaj hoče jest. Ker kakšne kiselkaste itak niti pod razno ne bo jedla.
Sem se dva mesca matrala, da sem ugotovila, kaj bi mula mala sploh rada user posted image . Sem tut jaz začela kao z navadnim jogurtom skuto.. japajade, me je gledla, češ, kaj bi ti rada, da to jem??? No, pol sm šla na LM sadne stvari... ni šans. Sm se pač sprijaznila, da gospodičnica pač ne jejo tega. No, pol pa sm za foro dala en drug jogurt, boljšega okusa in ga je jedla. Tko da zdej to dobi in se ne sekiram več.
Za en jogurt dnevno z umetnimi sladili in barvili ji tut ne bo nič hudga. V vrtcu tako ali tako več noben ne bo pazil kaj jejo.
Sama se trudim res max - jeva res zdrava kosila, sadje itd... Za kak sadni frutek al pa umetelni jogurt nas pa tut ne bo h.udič vzel.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Metode uspavanja, ki škodijo otrokovemu ra...
Namesto, da bi poslušali sebe in otroka, se preveč pogosto zanašamo na mnenje strokovnjakov, sorodnikov in znancev. Le r...
Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?