|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Otok Pašman
5.2.2010 14:09:29   
Adelina
Ko sem prebirala o tem otoku, sem se kar zagrela za dopust. Ko pa sem iskala apartmaje (Tkon) sem opazila, da se gre povsod do plaže po stopnicah (če sem prav razbrala iz slik)? A je to res, so vsi apartmaji dvignjeni nad plažo? Pa koliko je trajektno pristanišče blizu teh peščenih plaž z apartmaji? Je morje tu čisto ali se pozna, da blizu vozijo trajekti. Pa ponoči se jih sliši? Koliko pa je vožnje s trajektom? Kje pa so še lepe plaže s senco za otroke? Ima kdo kak preverjen apartma?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Otok Pašman
6.2.2010 6:28:17   
vesna.com
IZVIRNO SPOROČILO: Adelina

Ko sem prebirala o tem otoku, sem se kar zagrela za dopust. Ko pa sem iskala apartmaje (Tkon) sem opazila, da se gre povsod do plaže po stopnicah (če sem prav razbrala iz slik)? A je to res, so vsi apartmaji dvignjeni nad plažo? NE Pa koliko je trajektno pristanišče blizu teh peščenih plaž z apartmaji? NI BLIZU Je morje tu čisto ali se pozna, da blizu vozijo trajektiČISTO, TUDI  DIREKT OB TRAJEKTU IN SPLOH POVSOD. Pa ponoči se jih sliši? NE KER NE VOZIJO Koliko pa je vožnje s trajektom?10 MINUT Kje pa so še lepe plaže s senco za otroke?JST POZNAM PAŠMAN, BAROTUL, MRLJANE-ČUDOVITO Ima kdo kak preverjen apartma?
TKON MI JE ŠA NAJMANJ VŠEČ. SEJ ČE GRESTE Z AVTOM JE TO ITAK BLIZU, ČE NE PA OD VSAKEGA TRAJEKTA BUS PELJE.


(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Otok Pašman
6.2.2010 13:04:00   
latris

Živjo!
Mi smo bili lani v Tkonu. Stopnic pri apartmajih ni, ni pa nekih lepih plaž in apartmajev blizu. Mi smo bili kakšnih 150m od plaže in smo šli kar z avtom. Je pa naprej vasica Kraj, kjer je zaliv z mivko in peskom, na plaži pa trava, voda pa ravno prav globoka za otroke, pa tudi za odrasle, da lahko zaplavaš. Apartmaji pa neposredno na plaži. Škoda da nisem tega našla že lani. Poglej malo na internet, privat apartmaje, cene so zelo ugodne.
Kar se pa tiče vožnje. Mi smo bili v 4 urah iz Lj. na trajektu, vse skupaj manj kot 5 ur.
Mi gremo vsako leto na drug Hr. otok in moram rečt, da me Pašman ni prepričal. Šli pa smo lep izlet z ladjico na Kornate.

(odgovor članu vesna.com)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Otok Pašman
7.2.2010 10:40:41   
Adelina
Hm, a Tkon pol ni ravno v redu, kar se tiče plaž. Sem mislila da je lepše, ker sem par starih tem brala, pa je bilo par dobrih komentarjev o Pašmanu in Tkonu. Mi je pa Tkon padu v oči tudi zaradi povezave z Biogradom (da greš lahko zvečer brez avta s trajektom v Biograd). Do kdaj pa zvečer vozijo trajekti?

(odgovor članu latris)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Otok Pašman
7.2.2010 13:07:39   
latris
Ja saj imaš tudi manjši peščen zalivček v Tkonu, ampak vprašaje kje imaš apartma. Je kar zoprno, ker je mesto razpotegnjeno. Če imaš majhne otroke je fino če imaš res blizu do plaže, drugač se pa malo sprehodiš.
Glede trajekta do Biograda pa lahko rečem da se po mojem ne splača. Kot prvo te kar nekaj vožnja košta, kot drugo pa le ni tako blizu. Ne vem če si v 20 min. Pa še da trajekt pride in da se nakrcaš... Mi smo sicer enkrat šli po bencin s kanto. Nismo vedeli da na Pašmanu ni bencinske, most na Ugljan, pa so obnavljali in je bil zaprt.
Če nebi bilo nujno pa nebi šli. Ne vem pa do gdaj vozijo.

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Otok Pašman
7.2.2010 14:39:41   
Adelina
A tako. No zdej bom pa res čist zmedena, ker tudi za dolžino in ceno trajekta do Biograda dobivam različne informacije. Za plažo pa ta apartma, ki sem ga gledala piše, da je 10m do peščene plaže, če pa je res, pa seveda ne morem vedet.

(odgovor članu latris)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Otok Pašman
7.2.2010 15:23:16   
mika
VOŽnja iz Biograda traja 10 min in nič več. Na Pašman (v Pašman) hodimo že 8 let, pa še nikoli ni trajalo 20min. Trajekt poleti vozi non stop, imajo 2 trajekta. Mislim, da gre zadnji iz Biograda 22:20, nisem pa sigurna. Bom piskala spletno stran s prihodi in odhodi. Drugače vozijo tud TAXI čolni.

Kakšna je  plaža v Tkonu, ne vem. V Pašmanu je fajn, ker je mivka, pa fuul topla voda.

< Sporočilo je popravil mika -- 7.2.2010 15:24:01 >

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Otok Pašman
9.2.2010 21:07:17   
latris
Glej, možno da je vožnje 10 min, saj res ni daleč. Meni se je kar vleklo ko smo šli z dvema mulcoma in še s kanto po bencin. Saj za domov z avtom je bilo pa res zelo hitro. Bili smo pred sezono in trajekti tudi po 3 ure niso vmes vozili.
Če piše da je apartma oddaljen 10m od peščenega zaliva bo pa sigurno držalo. Saj so nekateri res zelo blizu. Tako da kar veselo rezerviraj in nič ne skrbi. Pa tudi v Tkonu imaš vse, od trgovine, bankomata, pošte, slaščičarne...

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Otok Pašman
24.2.2010 20:07:36   
Tira
Tudi meni je bil Tkon zelo všeč. Imeli smo apartma malo oddaljen od trajekta, vendar še vedno blizu centra, ker Tkon itak ni velik. Res se je šlo na plažo po stopničkah, ampak naju to ni motilo. Mi je pa všeč, ker so apartmaji blizu plaže, blizu centra mesta, pa še trajekt vozi skoz do Biograda (za kakšen večerni izlet). Tudi letos razmišljava da bi šla tja na dopust z najinim enoletnikom user posted image

(odgovor članu latris)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Otok Pašman
24.2.2010 20:32:44   
pefika90
Ojla.
Jaz sem na otoku Pašman, v kraju Pašman bila  leti. Zdi se mi zelo vredu, ker so ljudje prijazni, je kot neka vas kjer se vsi poznajo, je pošta, mislim da dva marketa, tržnica z domačo zelenjavo...itd.
V obeh letih ko sem bila tam vsakokrat po dni, je bila vedno kaka žurka. Bila je slovendka noč, ki jo je vodil naš vremenar Robert Erjavec. Igrali so še dolgo v noč, bilo je od golice do vseh znanih slovenskih pa tudi tujih komadov,...no in še bi lahko naštevala... Drugo leto je bila tudi žurka. V tisti ˝vasi˝ je tudi pizzerija, trije lokali za kaj popit. No, meni je zelo všeč tam, imam zelo lepe izkušnje. Če imate čoln ali kakšno morsko prevozno sredstvo pa še bolje, saj je okoli polno otočkov z lepimi plažami, Kornati pa so tudi dokaj dostopni ( 1h vožnje v eno smer z gumenjakom  50 ˝konjev˝). Morje je čisto.
Plaža je z mivko, idealna za otroke, je tudi kamp v bližini te plaže, zraven pa cerkev. Fajn je za kakšno rolanje, kolesarjenje, tek, sprehode, ker so dokaj ravne ceste.  Če pa se porodi še kakšno vprašanje pa kar... :)

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Otok Pašman
26.3.2010 11:38:46   
Sofi
Mi smo nori na Pašman. Deset let smo počitnikovali v apartmaju v Kraju, ki je dobesedno na plaži, plaža pa fantastična za otroke. Moti me edino vsako leto večja gužva, zato smo si omislili prikolico v zelo malem kampu v Ugriniču (to je vas med Tkonom in Krajem) in je res super. Vedno sem bila proti kampiranju, ampak tukaj je kamp res mali, čisti, vse štima... in otroka UŽIVATA v naravi. Pa s čolnom se odpeljemo kamor pač želimo, ali na kak samotni otoček, ali pa na "promenado". Joj komaj že čakam na julij.

_____________________________

Domišljija je začetek ustvarjanja.
Domišljaš si, kar si želiš, želiš si, kar si domišljaš in nazadnje ustvariš, kar hočeš.
(G.B. Shaw)

(odgovor članu pefika90)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Otok Pašman
26.1.2011 13:20:22   
spank
Pozdravljene!

mi že veselo brskamo kam letos poleti na počitnice, pa sem se osredotočila na otok Pašman. Dokaj poceni apartma sem dobila v Tkonu, s seboj pa bomo vzeli tudi čoln, da bomo bolj "mobilni". Zanima me predvsem kako je kaj tam s tankanjem (verjetno kriza). Med komentarji sem prebrala, da je do Kornatov dobra ura vožnje, pa me zanima ali s te, Zadarske strani otoka ali z druge. Če ima katera kakšen napotek pa se priporočam. Najlepša hvala za dgovore.

(odgovor članu Sofi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Otok Pašman
26.1.2011 16:56:04   
latris
Če boste nastanjeni v Tkonu do Kornatov ni daleč. Poglej si na zemljevid. Tkon je najjužnejše mesto na Pašmanu, tako da greš samo okrog otoka po južni strani in tam se začnejo Kornati. Uživajte!

(odgovor članu spank)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Otok Pašman
21.7.2011 17:18:28   
čopkica
...ko berem tele tvoje vrstice, se mi smeje do ušes...a je blo to leta 2008, ko je Erjavec vodil slovensko noč? A je bil band sam, al je imel kakšno gostjo na odru?user posted image

(odgovor članu pefika90)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?