|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zdravnik
4.7.2005 7:22:59   
primorka26
Ojla!:)

Da slišim še vaša mnenja...

V soboto so mi trije testi (2xBC mini in CB) pokazali +++:bravo:, zdaj pa se zacne ... kam k zdravniku. Sem ena izmed tistih, ki smo preseljene v drugo mesto zaradi službe. Svojega osebnega zdravnika sem si takrat prestavila, tako da ga imam 1 km stran, ginekologinja pa je ostala v domačem mestu. Za 1x na leto je bilo to dobro, kaj pa zdaj:zmeden:

K njej hodim odkar sem začela okrog ginekologov, po drugi strani pa vem da bo lažje če si ga uredim tukaj na novo, ker da bom pa za vsako rabila dopust ( za razdaljo cck. 70 km?). Kako je kaj s tem...

Ali moram gin. za stalno spremeniti, ali ga lahko samo začasno (mogoče bi rada rodila v domačem kraju ali pa se bom enkrat vrnila),ali naj se vseeno vozim, kaj, kaj...:zmeden::zmeden:

Mogoče je kateri situacija poznana, mogoče se prehitro obremenjujem glede na to, da sploh še nisem bila pri zdravnici?

Kakorkoli uživajte lep, sončen ponedeljek:) :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Zdravnik
4.7.2005 7:46:26   
Anonimen
Ginekologa (enako osebnega zdravnika) imaš preavico brez razlogov menjati vsako leto. Torej ni nobenega problema z "začasnim" g. v drugem kraju. Vprašanje je samo, če bo tvoj dosedanji g. recimo čez 5 let jemal nove pacientke (mogoče te bo kljub vsemu, če poveš, da si že bila pri njemu).

Glede poroda pa je tako, da se lahko svobodno odločiš za katerokoli porodnišnico. Ne glede na to, kje živiš in kje imaš svojega g.

Jaz bi menjala, nikoli ne veš, kako pogosto boš morala k zdravniku. In če boš (želim ti, da ne) na rizični, se boš težko vozila 70 km 1-2x tedensko.

Uživaj tudi ti.

BTW: zakaj pa delaš 3 teste, če je že prvi +??? Je bilo treba rezerve pokurit? :)

(odgovor članu primorka26)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Zdravnik
4.7.2005 7:58:11   
sky
Pozdravljena!
Najprej čestitke za +++:bravo:!
Moja izkušnja pa je sledeča: tudi sama sem preseljena (v MB), ginekologinjo pa imam v Žalcu (cca. 65 km, vendar avtocesta). Načeloma nisem nikoli razmišljala, da bi se prestavila, ker sem z njo izredno zadovoljna. Sva pa na začetku nosečnosti "debatirali", da bi se mogoče zadnje mesece obrnila na kakega G v MB, vendar o tem potem nisem niti razmišljala. Jutri imam najverjetneje zadnji pregled pred porodom. Do sedaj sem se vedno sama peljala in nisem imela nobenih težav (tudi s samo nosečnostjo), sedaj na koncu, pa je vožnja (že samo sedenje) kar precej naporna, vendar ne bo problem, ker pa moj :love: dela v Celju, pa bo tako on peljal v obe smeri, jaz pa samo nekaj km, da pridem do G. Dopust sem pa veselo koristila za vsak pregled, kar mi je povsem ustrezalo.
Nasvet: če ti vožnja predstavlja napor, je boljše, da si G urediš čim bližje, s tem da pa zna biti to problem, ker do dobrega G, ki bi te lahko "vzel" težko prideš, lahko pa greš samoplačniško; mogoče ti lahko tvoja G priporoči koga v novem kraju;
Vsekakor je odločitev tvoja. Želim ti lepo nosečnost!
LP,Saša

(odgovor članu primorka26)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?